VIDEO SUA au testat o armă de tip laser ce poate distruge un avion în zbor

  • Armata Navală a SUA a testat cu succes o nouă armă de tip laser
  • Arma de putere mare poate distruge un avion în mijlocul luptei, a precizat Flota Navală din Pacific.
  • Imaginile însoţite de un videoclip arată arma montată pe o navă cum scoate din luptă o dronă, relatează CNN.
4543 afișări
Imaginea articolului VIDEO SUA au testat o armă de tip laser ce poate distruge un avion în zbor

Armata navală americană nu a precizat locaţia unde a avut loc testul precizând doar că s-a desfăşurat pe 16 mai undeva în Pacific.

Puterea armei nu a fost dezvăluită, dar un raport din 2018 al Institutului Internaţional de Studii Strategice era precizat că este de aşteptat să fie un laser de 150 Kilowatt.

Cu acestă nouă tehnologie avansată redefinim războiul pe mare pentru Flota americană, se precizează într-un comunicat emis de Capt. Karrey Sanders.

SUA precizează că arma laser ce poartă numele de "armă cu energie direcţionată" poate să apere nava împotriva dronelor şi a ambarcaţiunilor armate de dimenisiuni mici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici