Viktor Orban ironizează Parlamentul European în contextul unui scandal major de corupţie

Premierul ungar Viktor Orbán a ironizat luni Parlamentul European pe reţelele de socializare, în contextul în care adunarea se resimte după acuzaţiile potrivit cărora Qatar, gazda Cupei Mondiale de fotbal, a plătit pentru a-şi exercita influenţa în Europa.

1907 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban ironizează Parlamentul European în contextul unui scandal major de corupţie

"Bună dimineaţa Parlamentului European", a scris Orbán pe Twitter, postând o fotografie veche în care apar foşti lideri mondiali râzând şi cuvintele "şi apoi au spus ... Parlamentul European este foarte îngrijorat de corupţia din Ungaria".

Procurorii belgieni au acuzat-o duminică pe vicepreşedinta Parlamentului European, Eva Kaili, şi alte trei persoane de corupţie, în cadrul unei anchete majore privind o presupusă campanie de influenţă ilicită a Qatarului.

Parlamentul European a adoptat în trecut o poziţie fermă împotriva Ungariei în ceea ce priveşte statul de drept, declarând în septembrie că această ţară "nu mai este o democraţie".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici