Vizita lui Hillary Clinton în Europa, marcată de gafe minore (Video)

Vizita efectuată săptămâna aceasta de secretarul de Stat american, Hillary Clinton, în Europa a fost marcată de o serie de gafe minore, relatează The Independent, în ediţia electronică de sâmbătă.

17 afișări
Imaginea articolului Vizita lui Hillary Clinton în Europa, marcată de gafe minore (Video)

Vizita lui Hillary Clinton în Europa, marcată de gafe minore (Video)

În timpul unui prânz, Clinton a încurcat numele comisarului european pentru Afaceri Externe, Benita Ferrero-Waldner, pe care a numit-o Benito. De asemenea, pe Javier Solana, Înaltul reprezentant al UE pentru Politică Externă, ea l-a numit Solano.

O altă gafă a fost făcută la Parlamentul European, când secretarul de Stat american a vorbit despre complexitatea democraţiilor multipartite din Europa, în condiţiile în care în SUA sunt doar două partide dominante. Ea a continuat însă, spunând că democraţia din Statele Unite "a fost prezentă mult mai mult timp decât cea europeană".

O posibilă explicaţie pentru aceste gafe o constituie oboseala acumulată după o săptămână de vizite în China, Orientul Mijlociu şi la Bruxelles, comentează publicaţia citată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici