Vladimir Putin şi Dmitri Medvedev au băut bere la halbă într-un pub, după manifestaţia de 1 Mai

Preşedintele ales Vladimir Putin şi şeful statului în exerciţiu Dmitri Medvedev au băut bere la halbă, marţi, într-un pub din Moscova, popular încă din perioada sovietică, după ce au participat la o mare manifestaţie pro-Kremlin organizată de Ziua Muncii.

345 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin şi Dmitri Medvedev au băut bere la halbă într-un pub, după manifestaţia de 1 Mai

Dmitri Medvedev şi Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Situat pe strada Arbat în centrul capitalei, pubul Jiguli este cunoscut pentru numeroasele sale sortimente de bere la halbă şi copioasele porţii de mâncare la preţuri bune.

"Nu am fost niciodată aici", a recunoscut Dmitri Medvedev, intrând în clădire cu Vladimir Putin, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea rusă.

"Ce s-a schimbat cu adevărat în raport cu ce era înainte (epoca sovietică, n.red.) este că sunt mult mai multe sortimente de bere. În perioada respectivă era doar una", a constatat Medvedev.

După ce a comandat fiecare câte o halbă de bere, cei doi oficiali au mers la restaurantul cu autoservire. Putin a ales cârnat de oaie cu cartofi, iar Medvedev cartofi fierţi cu morun.

Înconjuraţi de deputaţi şi lideri sindicali, cei doi oficiali ruşi au băut bere la o masă plină de meniuri tradiţionale, cum ar fi Vobla, un peşte uscat şi afumat preferat de ruşi.

"Să veniţi mai des", le-a spus o chelneriţă citată de agenţia Interfax, când Medvedev şi Putin au părăsit barul după ce au petrecut acolo o oră.

"Mi-e teamă că dacă aş veni deseori aici, oamenii nu ar percepe foarte bine acest lucru", a răspuns Medvedev, glumind.

Cei doi oaspeţi de marcă au primit din partea proprietarului carduri VIP.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici