Volodimir Zelenski insistă pentru accelerarea sprijinului din partea Occidentului

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a reiterat vineri, în discursul rostit la Conferinţa pentru Securitate de la München, apelurile adresate naţiunilor occidentale de a intensifica asistenţa militară şi a sancţiona Rusia.

224 afișări
Imaginea articolului Volodimir Zelenski insistă pentru accelerarea sprijinului din partea Occidentului

Sursa foto: Twitter/Munich Security Conference

"Avem nevoie de viteză. Viteză în definitivarea acordurilor noastre, viteză în livrările pentru intensificarea luptei noastre, viteză în deciziile pentru limitarea potenţialului rus", a afirmat Volodimir Zelenski în discursul prin videoconferinţă rostit vineri la Conferinţa pentru Securitate de la München.

"Nu există alternativă la această viteză" de reacţie, "pentru că de ea depinde viaţa", a susţinut Zelenski.

Grupul G7 şi Uniunea Europeană pregătesc noi sancţiuni împotriva Rusiei cu ocazia împlinirii unui an de la începerea invaziei militare ruse în Ucraina. Rusia şi Ucraina nu poartă negocieri pentru oprirea conflictului militar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici