Voronin a chemat ambulanţa la Parlament, în urma declaraţiilor unui deputat al opoziţiei

Preşedintele în exerciţiu al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a chemat ambulanţa la sediul Parlamentului, miercuri, în urma unui schimb de replici cu deputatul liberal-democrat Vitalie Nagacevschi, relatează PRO TV Chişinău.

99 afișări
Imaginea articolului Voronin a chemat ambulanţa la Parlament, în urma declaraţiilor unui deputat al opoziţiei

Voronin a chemat ambulanţa la Parlament, în urma declaraţiilor unui deputat al opoziţiei (Imagine: Protv Chişinău)

Un echipaj de la Spitalul Cancelariei de Stat a ajuns în faţa Palatului Republicii. Potrivit medicilor, ei au fost chemaţi de urgenţă de la Cancelarie şi sunt în aşteptarea pacientului.

Potrivit site-ului Unimedia.md, Vitalie Nagacevschi, deputat PLDM, oferea informaţii despre mai multe acte de corupţie, în care ar fi fost implicată Zinaida Greceanîi, premierul R. Moldova.

"Unde este întrebarea? Deconectaţi microfonul nr. 5. Chemaţi salvarea!", a afirmat Voronin, în timpul declaraţiilor lui Nagacevschi.

Potrivit ediţiei electronice a Jurnalului de Chişinău, Voronin a chemat ambulanţa "în glumă", pentru deputatul PLDM.

Docili, colegii săi de partid au apelat serviciul de Urgenţă, comentează la rândul său Ziarul de Gardă. În doar câteva minute, o echipă de medici a sosit la Parlament, fără a preciza la cine a venit.

Medicul de serviciu de la Urgenţă a declarat că, în cazul Legislativului, asistenţa medicală este acordată de un serviciu specializat, al Cancelariei de Stat. O persoană care a răspuns la numărul de telefon al acestui serviciu specializat de Urgenţă a declarat că nu deţine nicio informaţie despre vreo echipă solicitată în Parlament. "Poate un serviciu privat", a adăugat aceasta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici