Washington Post: Ginerele lui Donald Trump, investigat de FBI pentru legăturile cu Rusia

Ginerele preşedintelui american Donald Trump Jared Kushner este cercetat de Biroul Federal de Investigaţii pentru legăturile cu cu Rusia, au declarat pentru Washington Post surse apropiate anchetei.

1930 afișări
Imaginea articolului Washington Post: Ginerele lui Donald Trump, investigat de FBI pentru legăturile cu Rusia

Ginerele lui Donald Trump, investigat de FBI pentru legăturile cu Rusia - surse Washington Post

”Kushner este investigat pentru interacţiunile sale cu persoane din Rusia, întrecare ambasadorul Rusiei şi un bancher din Moscova”, au declarat, pentru Washington Post, surse apropiate anchetei.

Nu se ştie încă dacă lui Kushner i-au fost solicitate înregistrări de către FBI, anunţă NBC News.

FBI şi Congresul examinează posibile legături între echipa de campanie a lui Trump şi Rusia. Serviciile secrete americane susţin că Moscova a încercat să inflenţeze alegerile prezidenţiale din noiembrie în favoarea lui Donald Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici