Yair Miron, un chirurg plastic care nu a realizat niciodată implanturi de fertilizare

Consulul israelian la Bucureşti a declarat marţi că Yair Miron, arestat sub suspiciunea de implicare în trafic cu ovule umane, este un chirurg plastic care nu a realizat niciodată implanturi de fertilizare la clinica tatălui său din România, transmite postul de radio Arutz Sheva în pagina online.

973 afișări
Imaginea articolului Yair Miron, un chirurg plastic care nu a realizat niciodată implanturi de fertilizare

Yair Miron, un chirurg plastic care nu a realizat niciodată implanturi de fertilizare (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Atunci când Miron a auzit de sosirea poliţiei la clinica tatălui său, a mers acolo pentru a vedea ce se întâmplă. La sosirea sa, acesta a fost arestat, a declarat consulul Lili Ben-Harush, pentru Ynet.

Cei doi cetăţeni israelieni, Harry Miron şi fiul său, sunt proprietari înregistraţi ai clinicii de fertilizare Sabyc. Instanţa din România le-a prelungit marţi detenţia la 29 de zile. "Starea lor este foarte fragilă. (...) Nu înţeleg de ce sunt acolo", a declarat Ben-Harush, după ce i-a vizitat pe tată şi fiu în închisoare. Alţi doi doctori, Natan Levitt şi Genya Ziskind, nu au fost arestaţi, dar au primit interdicţie de a părăsi România.

Surse din România, citate de site-ul Ynetnews.com, au declarat că suspecţii din acest caz sunt bănuiţi de evaziune fiscală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici