Zeci de persoane au murit după ce un pod s-a prăbuşit în India

Cel puţin 32 de persoane au murit după ce un pod suspendat, vechi de aproape 100 de ani, s-a prăbuşit în râul Machchhu din Morbi, India.

269 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane au murit după ce un pod s-a prăbuşit în India

Zeci de persoane au murit după ce un pod s-a prăbuşit în India

Podul s-a prăbuşit duminică seara, iar persoanele aflate pe pod au căzut în râu, conform „Times of India”.

Cel puţin 100 de persoane se aflau pe pod în momentul prăbuşirii acestuia. Un martor spune, însă, că pe pod se aflau 500 de persoane.

Mirror scrie că autorităţile se tem că numărul persoanelor care au murit este de cel puţin 60.

Tot Mirror scrie că podul, care făcea legătura între malurile râului Machchhu, a fost redeschis în urmă cu doar 4 zile, după ce a fost reparat şi renovat.

Oficialii au declarat că podul s-a prăbuşit pentru că nu a putut susţine greutatea celor 400 de persoane care se aflau pe el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
india,
pod,
prăbuşire

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici