Zeci de rachete, lansate în doar câteva minute din Fâşia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militară a mişcării islamiste Hamas a lansat, luni după-amiază, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reacţie la raiduri aeriene israeliene în Fâşia Gaza soldate cu cel puţin şapte morţi, relatează presa israeliană, citată de AFP.

291 afișări
Imaginea articolului Zeci de rachete, lansate în doar câteva minute din Fâşia Gaza spre sudul Israelului

Zeci de rachete, lansate în doar câteva minute din Fâşia Gaza spre sudul Israelului (Imagine: Cosmin Deaconescu/Mediafax Foto)

Armata israeliană a confirmat că peste 20 de rachete au fost lansate spre sudul Israelului în doar câteva minute, patru fiind interceptate de sistemul israelian Iron Dome.

Potrivit presei israeliene, au fost lansate circa 40 de rachete.

Atacurile au fost revendicate de Brigăzile Ezzedin al-Qassam, aripa militară a mişcării islamiste Hamas.

"Brigăzile Ezzedin al-Qassam au tras zeci de rachete spre oraşele Netivot, Ashkelon, Ashdod şi Ofakim ca reacţie la agresiunea sionistă", informează organizaţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici