Ziar coreean: Unde s-ar afla Kim Jong Un. Informaţii despre dictator şi cardiologul său personal

  • Informaţii apărute în presa internaţională spun că dictatorul Kim Jong Un ar fi murit în urma unor probleme cardiace
  • Autorităţile nord-coreene contrazic informaţiile şi notează că acesta chiar le-a trimis o scrisoare unor muncitori din această ţară
  • Daily NK, publicaţie specializată pe Coreea de Nord, scrie că dictatorul Kim Jong Un ar putea fi internat la spitalul Hyang San
3105 afișări
Imaginea articolului Ziar coreean: Unde s-ar afla Kim Jong Un. Informaţii despre dictator şi cardiologul său personal

Ziar coreean: Unde s-ar afla Kim Jong Un. Informaţii despre locaţia dictatorului şi cine este cardiologul său personal

Publicaţia Daiy NK, cu sediul în Coreea de Sud, specializată pe Coreea de Nord, notează că dictatorul Kim Jong Un ar putea fi internat într-un spital destinat exclusiv familiei aflate la conducerea ţării. Unitatea medicală Hyang San a fost construită de Kim Jong Il, tatăl lui Kim Jong Un, după moartea lui Kim Ir Sen. Primul dictator al Coreei de Nord a decedat tot din cauza unor probleme cardiace, în 1994. Atunci, el şi-a dat ultima sfulare în timp ce doctorii încercau să-l transfere de la vila din Hyang San la un spital.
 
Potrivit Daily NK, care citează surse din Coreea de Nord, spitalul Hyang San a fost construit pentru a se afla în proximitatea "cartierului general" al familiei Kim.
 
Din 2014, scrie Daily NK, acesta este destinat doar dictatorului şi celor mai influenţi oameni ai regimului.
 
"Locul în care se află spitalul este ideal, pentru că Hyang San este aproape de Pyongyang, iar accesul este restricţionat. În mod particular, este important faptul că în cazul în care Kim Jong Un ar păţi ceva, aceasta ar fi ferit de ochii publici", notează Daily NK.
 
"Spitalul este dotat doar cu echipament din Germania şi Japonia, iar doctorii sunt cei mai buni cardiologi din ţară. Ei trăiesc practic în Hyang San, actele lor de identitate specifică asta şi au parte de un anume tratament", mai scrie sursa citată.

DOCTORUL LUI KIM JONG UN

Sursele Daily NK notează că doctorul care se ocupă de Kim Jong Un este un expert în boli cardiovasculare, care a efectuat stagii de pregătire şi în Germania.
 
Potrivit informaţiilor apărute, doctorul este foarte preţios pentru Kim Jong Un, motiv pentru care este foarte bine tratat şi are bodyguarzi personali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici