EXCLUSIV/  Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

  • Războiul care pe care din coaliţie. Pensiile, un pretext pentru despărţire?
  • Dictatura ordonanţelor eşuate
  • Războiul din Ucraina, faza decisivă ?
147 afișări
Imaginea articolului  Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

Astăzi, de la ora 19.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai discută despre tensiunile din coaliţia de guvernământ pe tema majorării pensiilor şi a eliminării pensiilor speciale şi posibilitatea ca aceste tensiuni să ducă la despărţirea PNL şi PSD înainte de rocada premierilor.

De asemenea, Ion Cristoiu şi Monica Mihai analizează guvernarea prin ordonanţe de urgenţă, măsurile greşite promovate şi efectele lor asupra românilor.

Ultimele evoluţii ale războiului din Ucraina şi semnificaţiilor lor sunt alte teme de discuţie şi analiză în emisiunea din această seară.

Iată de ce nu trebuie să ratezi Gândurile lui Cristoiu, vineri, 4 noiembrie, de la ora 19.00, la SMART TV şi sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici