Video Gândurile lui Cristoiu: Klaus Iohannis a prins deliciile actoriei. Asistăm la al doilea episod din sezonul “Klaus Iohannis, interpretul de vodeviluri”

  • Ion Cristoiu: Iohannis a hotărât să facă o schimbare în viaţa lui de preşedinte. Şi-atunci a început cu masca. Şoc nu este ăsta cu sceneta, şoc e acela cu masca
  • Ion Cristoiu: Corul de linguşitori i-a spus
    . Şi-atunci a căpătat gustul teatrului
  • Ion Cristoiu: O să asistăm la alte şi alte momente. O să vină în chiloţi, o să se dezbrace, dar lui îi stă rău.
1016 afișări

Ion Cristoiu spune că nu cele câteva cuvinte în maghiară rostite astăzi de preşedinte au fost adevăratul şoc, ci apariţia lui cu mască săptămâna trecută, când îi avertiza pe români că trebuie să se obişnuiască cu aşa ceva după 15 mai.

Nu l-aţi înţeles pe dl Klaus Iohannis, a prins deliciile actoriei. Nu v-aţi prins. El a avut în această perioadă de criză două etape. Etapa în care era Lemn Tănase, venea, citea şi nu transmitea nimic şi toată lumea îl critica şi cred că, în momentul în care a apărut cu masca, şi ăla a fost parte dintr-o scenetă. De aia spun că a descoperit deliciile actoriei. Cred că şi-a schimbat consilierii de imagine sau a hotărât să facă o schimbare în viaţa lui de preşedinte. Şi-atunci a început cu masca. Şoc nu este ăsta cu sceneta, şoc e acela cu masca”, a explicat jurnalistul.

Ion Cristoiu susţine că, de fapt, lui Klaus Iohannis nu-i place să poarte mască, dar a fost îndemnat de consilieri să facă acest gest pentru a-l umaniza în ochii opiniei publice.

“Dacă aţi observat, aseară el nu a purtat masca şi mănuşi, lui nu-I place chestia cu masca, e limpede. Dar atunci când a apărut cu masca, a apărut tot teatral. Dacă voia să dea un semnal ca românii să poarte mască, atunci apărea aseară, că era penibil. Toţi ceilalţi, jurnaliştii, erau cu mănuşi şi mască şi el era tuns, fardat, manichiurat, bronzat, tânăr şi ferice, fără mască şi mănuşi. Garantez că i-au spus consilierii <haideţi faceţi ceva şi dvs, haideţi să vă umanizăm. A fost dezastru, dl Klaus Iohannis nu poate fi umanizat în veci. Nu are cum, e firea lui. În loc să meargă pe direcţia aceasta, a seriozităţii, că ne-am obişnuit, au trecut, 5,6 ani, îl ştim.  El a hotărât să fie vioi, ţopăitor, să fie uman. Şi atunci el a avut primul moment cu masca”, a afirmat Ion Cristoiu.

În opinia jurnalistului, momentul purtării măştii a prilejuit un lung şir de linguşiri care i-au deschis preşedintelui apetitul pentru scenă, producând deja două episoade ]n acest sezon.

Mai mult ca sigur, corul de linguşitori i-a spus <dl preşedinte, aţi fost extraordinar, niciodată nu v-am văzut aşa de uman, aşa de firesc, ia uitaţi-vă, sondajele>, cutare. Şi-atunci a căpătat gustul teatrului, scenetelor. Şi mai mult ca asigur aceasta este o scenetă din seria umanizarea lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis descoperă plăcerea scenei. Repet, nu-l luaţi în serios. E o scenetă. Pierdem timpul. Nu a urmărit nimic. E un sezon, ăsta e al doilea episod din sezonul <Klaus Iohannis actorul, interpretul de vodeviluri, de scenete> din astea de teatrul Constantin Tănase. Şi acum a zis <gata, îi şochez>. Şi a reuşit, ne-a şocat pe toţi. Ascultaţim-mă, nu e capătul. O să asistăm la alte şi alte momente. O să vină în chiloţi, o să se dezbrace, dar lui îi stă rău. Dacă vrei să ieşi din această imagine publică, ieşi încetul cu încetul, cu mici gesturi, dar nu cu asemenea şocuri, primul cu masca şi ăsta acum. O să vedeţi, garantez, că vor urma şi alte, şi alte spectacole puse de Klaus Iohannis care a descoperit deliciile actoriei, ale scenetei, ale vodevilului”, a avertizat Ion Cristoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici