Gândurile lui Cristoiu: Vom avea o noutate în campania electorală: candidaţii făcători de breakingnews-uri

  • Ion Cristoiu: Dl. Bădulescu cred că e agentul electoral al PNL pentru că aşa ceva nu se face. Lovitura e dată nu lui Nicuşor Dan, ci Gabrielei Firea
  • Ion Cristoiu: Acest incident anunţă o lungă serie de asemenea găselniţe mediatice. Mie azi mi s-a părut o făcătură
  • Ion Cristoiu: Nu mă tem că va degenera campania electorală, ci de făcături politice care să facă breakingnews
1110 afișări

Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu afirmă că incidentul de vineri de la conferinţa de presă a candidatului PNL, Nicuşor Dan, este semnalul unui lung şir de găselniţe mediatice care vor domina campania electorală şi vor aduce în prim plan candidaţii făcători de breakingnews-uri.

Ion Cristoiu a criticat apariţia viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu (PSD) la conferinţa de presă a lui  Nicuşor Dan unde a adus un dulap şi l-a bruiat pe candidatul PNL, spunând că aşa ceva nu se face şi că victima acestui incident este, de fapt, primarul general Gabriela Firea.

“Rămâne o mare enigmă dacă Gabriela Firea a ştiu de dl. Bădulescu. Dl. Bădulescu cred că e agentul electoral al PNL pentru că aşa ceva nu se face. Garantez că în afară de vreo televiziune penelistă, nu-l dădea nimeni pe Nicuşor Dan. Mediatic, a devenit o ştire pe care a publicat-o şi presa adversară lui Nicuşor Dan. Lovitura e dată nu lui Nicuşor Dan, ci Gabrielei Firea. Mă miră că ea nu s-a desolidarizat. Se lasă impresia că Gabi Firea se teme de Nicuşor Dan şi că apelează la astfel de mijloace. Dacă dl. Bădulescu nu e plătit de PNL şi Nicuşor Dan şi Gabi Firea a ştiut, a fost o enormă greşeală”, a declarat jurnalistul.

În opinia sa, incidentul de astăzi din Prelungirea Ghencea  dintre Nicuşor Dan şi Aurelian Bădulescu anunţă o serie lungă de astfel de găselniţe mediatice care vor domina campania electorală şi vor aduce un nou tip de candidaţi.

“Astfel de întâmplări, condamnabile din punct de vedere al morale politice, vor fi multe, pentru că vor fi puse la cale. Această campanie electorală va fi dominată de tot felul de făcături. Mă tem de umplerea spaţiului mediatic cu tot felul de găselniţe mai ales că singura preocupare a demnitarilor este breakingnews-ul. Avem de-a face cu un guvern care se preocupă prin excelenţă de crearea de evenimente mediatice. Nu mă tem că va degenera campania electorală, ci de făcături politice care să facă breakingnews. Mie azi mi s-a părut o făcătură ,dacă nu e o greşeală, şi probabil că aşa va fi toată campania electorală. Vom avea o noutate în campania electorală: candidaţii făcători de breakingnews-uri”, a explicat Ion Cristoiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici