Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Sorin Cîmpeanu: Au fost distribuite peste un milion de teste în şcoli şi au fost utilizate doar 4000 în cele trei săptămâni de şcoală. Din câte ştiu, ele vin de la DSU şi au fost distribuite către direcţiile de sănătate publică locale, cu destinaţia testarea elevilor şi a personalului din învăţământ.
  • Sorin Cîmpeanu: Dacă cineva îşi imaginează că după ce se va termina această pandemie vom relua lucrurile de unde le-am lăsat în luna martie anul trecut, se înşeală amarnic. Că ne place sau nu ne place, că dorim sau nu dorim vom merge mult mai mult către teleşcoală, către predare online.
  • Sorin Cîmpeanu: Sunt multe cadre didactice care au fost apăsate din punct de vedere psihologic. Este demotivant să predai atât de multe luni în faţa unui ecran negru. Mulţi s-au obişnuit, dar există şi cazuri în care au fost efecte secundare ale pandemiei, negative, desigur.
305 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 28 februarie, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cum e şcoala în pandemie? Ce a pierdut şi ce a câştigat şcoala în timpul pandemiei? Care au fost efectele învătământului online asupra elevilor  şi profesorilor ? Ce se va întâmpla cu şcoala online după pandemie? Ce noutăţi aduc examenele naţionale din acest an? Ce se va întâmpla cu bursele elevilor? Ce şanse sunt să se închidă din nou şcolile în cazul unui nou val al pandemiei?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici