Video Cadourile pentru cei dragi sunt la un click distanţă. Cum i-ai putea ajuta să suporte mai uşor izolarea

  • Cărţile de colorat sunt cadouri potrivite în această perioadă, pentru că te ajută să te relaxezi
  • Kiturile florale sunt noul trend în materie de cadouri comandate online
  • Cu o carte bună, un film sau un joc interactiv nu ai cum să dai greş când vine vorba de cadouri
308 afișări

Trebuie să stai departe acum de cei dragi, dar le poţi arăta că te gândeşti la ei. Cadourile comandate online şi trimise prin curier sunt o soluţie. În plus, uite câteva idei de obiecte care să-i şi ajute să suporte mai uşor izolarea.

Cărţile de colorat sunt cadouri potrivite, indiferent de vârstă, pentru că te ajută să îţi relaxezi creierul. Funcţionează ca un exerciţiu meditativ, deoarece îţi distrag atenţia de la evenimentele neplăcute.

Poţi comanda din magazinul online liveincolors.ro. E pe piaţă din 2016 şi are tot felul de cărţi de colorat şi accesorii pentru desen. A avut o creştere de 74% în martie anul acesta faţă de martie 2019, ceea ce dovedeşte că mulţi au găsit în desen o metodă bună de a se relaxa în perioada de izolare.

Alte site-uri unde poţi găsi cărţi de colorat sunt bookidz.ro sau librarie.net.

Florile... Nu poţi da greş cu ele. Sunt frumoase, miros extraordinar şi, în plus, aduc beneficii asupra psihicului.

Florăriile s-au adaptat imediat la noile condiţii. Acum vând kit-uri, cu ajutorul cărora îţi ppoţi face propriile aranjamente florale acasă. Sunt seturi potrivite atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. 

Alte idei de cadouri sunt cărţile, filmele sau jocurile interactive. Ai opţiuni nelimitate, aşa că sigur poţi găsi ceva pe gustul fiecăruia.

Conform Ziarului Financiar, lanţul de librării Cărtureşti a avut în luna martie o creştere a comenzilor online de aproape 40%. Alte site-uri de unde poţi comanda cărţi, filme sau jocuri sunt libris.ro, elefant.ro şi librărie.net.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici