”Doctore, cred că ne ducem amândoi”. Povestea fericită a soţilor care, la aproape 70 ani, au învins coronavirus

  • La vârsta de 68 şi 69 ani, cei doi francezi s-au însănătoşit
  • Au înfruntat boala separat, unul în terapie intensivă, celălalt acasă
  • După 45 ani de căsnicie, motivaţia de ”a continua împreună”
3869 afișări
Imaginea articolului ”Doctore, cred că ne ducem amândoi”. Povestea fericită a soţilor care, la aproape 70 ani, au învins coronavirus

”Doctore, cred că ne ducem amândoi”. Povestea fericită a soţilor care, la aproape 70 ani, au învins coronavirus

 

Au avut nevoie de patru săptămâni pentru a depăşi Covid-19, ”bestia”, aşa cum o numesc ei. Acasă, pe o muzică de Mozart, soţii Adler se bucură acum din nou de viaţă. Ambii sunt cazuri miraculoase, după ce au depăşit nevătămaţi contractarea unei forme severe de coronavirus.

După o lună de luptă acerbă împotriva Covid-19, "este o uşurare să te simţi bine", a declarat Antoine Adler pentru BFMTV. Cuplul locuieşte în Valea Thur din Rinul Superior, primul departament francez lovit pe scară largă de boala infecţioasă. "Medicul nostru de familie a auzit mult zgomot în plămâni, aşa că m-a trimis să fac o radiografie", spune Monique Adler.
 
Antoine, pe de altă parte, a avut un simptom acum bine-cunoscut de coronavirus: "Îmi era greu să respir".  Bestia, cum îi spune el virusului, s-a plimbat prin întregul său corp, până când l-a pus pe Antoine sub ajutor respirator la domiciliu timp de două săptămâni. Soţia sa Monique a petrecut şapte zile în spital, la terapie intensivă. "I-am spus doctorului: «Cred că amândoi ne vom duce»", mărturiseşte Antoine Adler.
 
Pentru acest cuplu, căsătorit de 45 de ani, cea mai dificilă parte a fost să facă faţă bolii separat. "Singurătatea adaugă angoasa peste incertitudine", spune el. Dar "motivaţia de a putea continua împreună", precum şi copiii lor şi cei dragi i-au împins să lupte. Amândoi au convingerea că acest sprijin moral este ceea ce le-a permis să depăşească virusul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici