Izolare pe timp de epidemie: Un primar din Galaţi s-a filmat în timp ce face clătite | VIDEO

Primarul oraşului Târgu Bujor din judeţul Galaţi a găsit un antidot la plictiseala din timpul izolării: clătitele cu dulceaţă. El s-a filmat în propria bucătărie în timp ce face clătite şi apoi a postat imaginile pe Facebook. Laurenţiu Gîdei încearcă astfel să îi convingă pe oameni să stea în case.

376 afișări
Imaginea articolului Izolare pe timp de epidemie: Un primar din Galaţi s-a filmat în timp ce face clătite | VIDEO

Sursa foto: Facebook Laurentiu Viorel Gîdei

Primarul oraşului Târgu Bujor, Laurenţiu Gîdei, recunoaşte că izolarea este grea şi de aceea fiecare trebuie să găsească lucruri de făcut acasă: să citească, să se uite la televizor sau să gătească.

Echipat corespunzător cu şorţ de bucătărie şi nu cu combinezon alb, mască şi mănuşi, primarul oraşului Târgu Bujor se filmează în timp ce pregăteşte clătite cu dulceaţă produsă la ţară şi cumpărată de la un festival din regiune. Este o filmare cu ajutorul căreia edilul încearcă să transmită următorul mesaj: staţi în casă dacă vă pasă şi să aveţi clătite pe masă.

„Ce poate fi mai bun, în vremurile astea amare, decât nişte clătite dulci, cu dulceaţă naturală? Asta trebuie să facem cât stăm în casă, să ne bucurăm de fiecare clipă cu familia. Eu ies des din casă, trebuie să o fac, unii dintre noi trebuie să iasă, dar ceilalţi trebuie să stea în case, pentru ei, pentru rudele lor. Şi o pot face într-un mod plăcut. Dragilor, staţi în casă dacă vă pasă şi să aveţi clătite pe masă”, a transmis primarul Laurenţiu Gîdei.

Postarea primarului este însoţită de sute de comentarii, cele mai multe vesele, câteva ironice.

„Ce bine vă pricepeţi la întors clătitele, să aveţi poftă... Wooww, parcă-s mai frumoase ca ale mele”, spune o femeie, în timp ce un bărbat face o dublă constatare: „Ce face gripa asta din om... Bravoo dom primar, dar trebuie să vă tundeţi”. Nu au lipsit nici aluziile politice. „Bravo domnu primar, dacă aveaţi drojdie făceaţi gogoşi, dar dacă nu se mai găseşte drojdie în ţară faceţi clatite”.

Primarul din Târgu Bujor a promis că va continua să posteze imagini pe Facebook până la finalul epidemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici