HOROSCOP 1 aprilie. Aceste zodii ies dintr-o pasa proastă. Dar riscă să se lase duse de val

Luna intră azi în Săgetător, ceea ce înseamnă că a doua parte a săptămânii vine la pachet cu un plus de energie, bună dispoziţie şi entuziasm pentru zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

10014 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 aprilie. Aceste zodii ies dintr-o pasa proastă. Dar riscă să se lase duse de val

HOROSCOP 1 aprilie

HOROSCOP 1 aprilie - Berbec

Luna intră azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, ceea ce te obligă cumva să ai o perspectivă macro, să priveşti în ansamblu situaţiile cu care te întâlneşti astăzi. Se întâmplă azi lucrurile importante într-unul din domeniile de viaţă asociate cu această casă astrologică şi trebuie să fii pe fază, să te gândeşti care ar putea fi urmările pe termen mai lung sau mai scurt ale deciziilor pe care plănuieşti să le iei astăzi. Trebuie să fii cu două mişcări înaintea evenimentelor, să intuieşti în ce direcţie ar putea să o ia.

HOROSCOP 1 aprilie - Taur

Luna ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, indiciu că ar trebui să te preocupe astăzi dimensiunea financiară a colaborărilor profesionale şi/ sau a relaţiei de cuplu. Iată o oportunitate bună să vorbeşti cu partenerii de afaceri şi/ sau persoana iubită despre proiectele voastre, despre investiţiile pe care vreţi să le faceţi din fondurile comune. Asta înseamnă, pe de altă parte, să reglezi raporturile de autoritate între tine şi ei, să vă aduceţi fiecare contribuţia la ceea ce urmăriţi să realizaţi împreună. În caz contrar, s-ar putea să vă afecteze încredere în celălalt şi-n proiect.

HOROSCOP 1 aprilie - Gemeni

Luna intră azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, prilej bun să te concentrezi astăzi pe relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau pe legăturile pe care le ai cu cei cu care lucrezi. Întâmplările de astăzi vă ajută să aflaţi lucruri noi unii despre ceilalţi, să descoperiţi alte interese similare sau posibilităţi de a colabora pe viitor. Pe de altă parte, s-ar putea ca, în anumite privinţe, să fii prea direct(ă) în exprimare, lucru pe care ceilalţi s-ar putea să nu-l aprecieze. Poate ar fi bine să vezi în ce ape se scaldă înainte să pui anumite lucruri.

HOROSCOP 1 aprilie - Rac

Luna ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce anunţă o zi în care ariile tale principale de interes sunt sectorul profesional şi forma în care te afli. Se creează contextul propice în care să le îmbini pe cele două, să echilibrezi timpul pe care îl dedici locului de muncă şi cel pe care ţi-l oferi ţie. Odihna activă este favorizată astăzi, deci caută să îţi faci timp pentru o plimbare, pentru o ieşire în parc înainte sau după programul de la serviciu. Vei constata că aceste momente de respiro sunt ce aveai nevoie.

HOROSCOP 1 aprilie - Leu

Luna intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi faci planuri cu cei dragi după programul de la locul de muncă. Gândeşte-te ce activităţi ai putea să le propui pe seară sau pe dup-amiază ori lasă-i pe ei să vină cu idei de petrecere a timpului liber. Dacă încă nu ai încă pe cineva, dar ai pus ochii pe cineva, azi este o zi propice să ieşi la o întâlnire sau să propui acest lucru. Sau poate ţi-ar plăcea să te ocupi de hobby-urile tale, mai ales dacă le-ai cam neglijat.

HOROSCOP 1 aprilie - Fecioară

Luna progresează azi în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce ar trebui să facă din acest sector o prioritate pentru tine. Profită de această oportunitate să petreci mai mult timp cu familia, să te ocupi de treburi restante din gospodărie. De asemenea, s-ar putea să constaţi faptul că îţi este mai uşor să comunici cu cei dragi, că navighezi mai uşor diferenţele de viziune şi mentalitate care vă separă. Posibil este şi să dai dovadă de un randament bun în ceea ce priveşte lucrările de construcţie, amenajare sau redecorare, dacă alegi sau trebuie să le întreprinzi cândva astăzi.

HOROSCOP 1 aprilie - Balanţă

Luna intră astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi potenţează capacitatea de a vorbi pe limba tuturor celor cu care intri în contact. Ştii exact cum să-i iei şi cum să îţi transmiţi ideile astfel încât să obţii reacţiile de care ai nevoie de la cei din jur. Pe de altă parte, trebuie să te asiguri că dai dovadă de diplomaţie. Acest tranzit al Lunii s-ar putea să te predispună la o francheţe prea mare, la o atitudine prea directă atunci când ar trebui să te porţi cu mănuşi de catifea. Nu te hazarda când comunici.

HOROSCOP 1 aprilie - Scorpion

Luna ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, moti numai bun să te ocupi astăzi de tot felul de treburi ca implică finanţe, cum ar fi plata facturilor, a ratelor, investiţii sau o simplă inventariere a plăţilor şi a cumpărăturilor pe care le-ai făcut în ultima vreme. S-ar putea totuşi să te numeri printre norocoşii(oasele) care se întâlnesc astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în această perioadă. Ai grijă însă şi nu te arunca cu capul înainte, ci analizează puţin aceste şanse de câştig.

HOROSCOP 1 aprilie - Săgetător

Luna intră astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce-ţi oferă un imbold de energie care pică chiar la ţanc acum, în a doua parte a săptămânii. Ai mai multă încredere în tine şi asta se vede din felul în care interacţionezi cu cei din jurul tău şi reuşeşti să întorci orice situaţie nefavorabilă în favoarea ta. Tot azi, astrele favorizează iniţiativele care te pun pe tine pe primul plan, fie că mergi la coafor, îţi cumperi câteva articole noi de îmbrăcăminte sau îţi faci timp pentru o sesiune de SPA chiar la tine acasă, după programul de la muncă.

HOROSCOP 1 aprilie - Capricorn

Luna ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi faci timp astăzi să reflectezi la evenimentele din ultima perioadă, mai ales dacă şi-au pus amprenta asupra ta. Sau poate că tu te surprinzi gândindu-te mai mult la trecut, la persoane şi situaţii care n-au adus doar lucruri bune în viaţa ta. O astfel de introspecţie se poate dovedi benefică, mai ales dacă, de curând, ai luat decizii ţinând prea mult cont de experienţe anterioare, dacă ai făcut comparaţii între situaţii de mai demult şi altele de acum care au o legătură parţială cu ele.

HOROSCOP 1 aprilie - Vărsător

Luna pătrunde azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce ar trebui să te facă să te concentrezi mai mult pe stabilitatea ta pe termen lung, pe eventualele perspective de dezvoltare pe care le ai, pe cont propriu sau în raport cu alte persoane. Eşti entuziast(ă) în legătură cu ceea ce urmează şi ai încredere în ideile tale şi în oamenii cu care lucrezi sau care te sprijină, dar poate că o oarecare doză de circumspecţie nu ţi-ar strica. S-ar putea să te salveze de la nişte scenarii care nu aveau cum să evolueze bine.

HOROSCOP 1 aprilie - Peşti

Luna ajunge astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce îţi atrage atenţia asupra sectorului profesional. Relaţia ta cu superiorii este pe o curbă ascendentă şi eşti văzut(ă) bine la locul de muncă, dar s-ar putea să existe căi prin care poţi face mai mult, prin care te poţi face remarcat(ă) într-o manieră pozitivă la locul de muncă. Iată aşadar o oportunitate bună să dai dovadă de o atitudine proactivă, să te arăţi dispus(ă) să te implici în proiecte, să faci networking cu alte persoane din domeniu cu care ai putea ajunge să cooperezi cândva în viitorul apropiat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici