HOROSCOP 1 februarie: Lună Nouă azi. Proiecte, prietenii şi colaborări la început de drum

Luna Nouă de azi se formează în Vărsător, prilej de noi începuturi pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) mai ales.

5946 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 februarie: Lună Nouă azi. Proiecte, prietenii şi colaborări la început de drum

HOROSCOP 1 februarie - Berbec

Astăzi se perfectează Luna Nouă în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, indiciu cum că, în prima parte a săptămânii, accentul ar trebui să cadă pe proiectele cu bătaie lungă şi pe angajamentele luate faţă de prieteni. Aşadar, este un moment bun în care să lucrezi la iniţiativele tale sau la cele în care eşti implicat(ă), dar şi să socializezi mai mult. Prin intermediul anturajului, s-ar putea, de asemenea, să cunoşti persoane extrem de interesante, de la care ai putea învăţa foarte multe lucruri noi prin intermediul idealurilor şi al viziunilor voastre în comun.

HOROSCOP 1 februarie - Taur

Astăzi se formează Luna Nouă în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te preocupă destul de mult sectorul profesional în prima jumătate a acestei săptămâni. În plus, s-ar putea să apară azi ori în zilele care urmează oportunităţi de a te remarca la locul de muncă sau în domeniul tău principal de activitate, de a lega relaţii mai apropiate cu superiorii. În cazul în care te-ai angajat recent, acest eveniment astral este unul de bun augur pentru tine pentru că favorizează noile începuturi în carieră şi schimbările de traiectorie profesională. Dă tot ce ai mai bun.

HOROSCOP 1 februarie - Gemeni

Luna Nouă se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest lucru poate însemna că nativii(ele) acestui semn au o performanţă bună în cadrul examenelor şi/ sau reuşesc să finalizeze cu brio procese birocratice complicate. În cazul altora, poate fi vorba de deplasări pe distanţe mari, poate chiar în străinătate, fie în concediu, fie prin intermediul locului de muncă. Toate aceste experienţe vin la pachet cu lecţii de viaţă importante, care îi învaţă lucruri noi despre ei/ele şi despre limitele lor. Vor avea mult de câştigat de pe urma lor în viitor.

HOROSCOP 1 februarie - Rac

Luna Nouă se formează azi în casa raporturilor de forţe din relaţii, semn că, în zilele care urmează, trebuie să fii mai atent(ă) cum gestionezi relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau pe cea cu colaboratorii ori cu colegii de muncă. Poate apărea tentaţia de a forţa unele limite, de a lua decizii fără a consulta celelalte persoane implicate într-un proiect comun. Aşadar, se întrevăd zile pline de provocări la orizont, dar dacă le gestionezi atent, acesta poate fi un prilej bun în care să vă consolidaţi relaţia şi să dobândiţi mai multă încredere unul în celălalt şi-n voi înşivă.

HOROSCOP 1 februarie - Leu

Luna Nouă se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce mută reflectorul astral pe relaţia cu cel drag şi/ sau cu persoanele cu care lucrezi. În principiu, lucrurile merg bine între voi, dar există cu siguranţă domenii de viaţă comună care ar necesita noi abordări pentru a gestiona mai uşor probleme care vă vizează cu toţii într-o mai mică sau mai mare măsură. Cu alte cuvinte, trebuie să vezi unde anume stagnează lucrurile şi dacă o schimbare de atitudine ar putea să te aducă pe aceeaşi frecvenţă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii tăi apropiaţi.

HOROSCOP 1 februarie - Fecioară

Luna Nouă ocupă casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te aşteaptă câteva zile pline la locul de muncă. Pe de altă parte, acesta este un prilej bun în care să începi să foloseşti tehnici noi la locul de muncă ori să schimbi câte ceva la stilul tău de viaţă şi alimentaţie. În felul acesta, te vei bucura de mai multă energie şi, prin extensie, de randament mai ridicat. Această perioadă de câteva zile poate veni şi cu veşti bune în privinţa sănătăţii pentru nativii(ele) care au avut parte de neplăceri pe acest plan.

HOROSCOP 1 februarie - Balanţă

Luna Nouă de azi ocupă casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că aceste zile sunt perfecte pentru nativii(ele) care vor să petreacă timp de calitate cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Dacă eşti single, s-ar putea să întâlneşti astăzi sau în zilele următoare pe cineva special. De asemenea, este un moment bun din săptămână în care să organizezi întâlniri romantice cu cel drag, iar dacă nu, astrele te încurajează să te bucuri de hobby-urile tale. Cu alte cuvinte, trebuie să te concentrezi mai mult pe ceea ce te face realmente fericit(ă).

HOROSCOP 1 februarie - Scorpion

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că ai parte de momente frumoase zilele acestea alături de cei dragi. Pe de altă parte, trebuie menţionat că acest eveniment astral marchează debutul unei perioade favorabile pentru nativii(ele) care intenţionează să schimbe ceva în atitudinea lor faţă de membrii familiei. Aşadar, caută să gestionezi altfel diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune inerente dintre voi şi să vezi dacă nu se întâlnesc totuşi undeva fără să fi observat acest lucru până în prezent. Orgoliul poate tinde să te orbească uneori în privinţe ca acestea.

HOROSCOP 1 februarie - Săgetător

Luna Nouă de azi se formează în casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că se pune accentul zilele acestea pe modul în care comunici, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală. Este un moment bun în care să experimentezi cu noi metode de a te raporta la cei din jur, de a fi mai asertiv(ă) în plan profesional şi mai autentic(ă) în raport cu apropiaţii. S-ar putea ca unele reacţii, pe care te-ai ferit să le faci publice până acum, să producă unele răspunsuri care te avantajează şi care îţi permit să ieşi în evidenţă mai mult.

HOROSCOP 1 februarie - Capricorn

Luna Nouă se perfectează azi în casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că apar zilele acestea oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. De asemenea, sunt favorizate schimbările de atitudine pe plan financiar, de gestionare a câştigurilor şi a cheltuielilor. Aşadar, trebuie să ai grijă să nu te fure peisajul, să nu te laşi influenţat(ă) prea mult de faptul că s-ar putea să faci profituri mai mari în această perioadă. În caz contrar, s-ar putea să nu fie suficiente pentru a întreţine unele obiceiuri de consum care nu sunt sănătoase.

HOROSCOP 1 februarie - Vărsător

Luna Nouă ocupă semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un plus de energie şi încredere de sine în zilele care urmează. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru schimbări de look sau de garderobă ori pentru altfel de ajustări care le potenţează nativilor(elor) acestui semn carisma şi prezenţa în diferite cercuri. Aşadar, se prefigurează succes la orizont pentru cei(le) care au parte astăzi de întrevederi de afaceri ori întâlniri romantice, la care speră să facă o impresie bună interlocutorului. Indiferent de context, autenticitatea este, fără îndoială, ingredientul esenţial pentru a clădi relaţii puternice şi de mare perspectivă în viitor.

HOROSCOP 1 februarie - Peşti

Luna Nouă se perfectează azi în casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că aceste zile te surprind într-o dispoziţie introspectivă, care îţi este destul de familiară. În cel mai rău caz, s-ar putea să te confrunţi şi cu momente în care te simţi alienat(ă) de cei din jur, neînţeles(asă) de ei. Acest lucru nu ar trebui să te împiedice să fii autentic(ă); ba dimpotrivă, s-ar putea ca acest sentiment că nu aparţii să aibă legătură cu faptul că ai încercat să le laşi tuturor o impresie despre tine neconformă cu realitatea, imagine greu de întreţinut în timp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici