HOROSCOP 1 IANUARIE: O primă zi de 2021 imprevizibilă pentru aceste zodii. Astrele aduc surprize la tot pasul

Prima zi a lui 2021 este una tensionată în prima sa parte, din cauza careului disonant al Lunii din Leu cu Uranus retrograd din Taur, ceea ce face ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să fie destul de agitate. Pe de altă parte, Mercur din Capricorn aderă la un sextil armonios cu Neptun din Peşti, semn că Taurii, Scorpionii şi celelalte semne de Pământ (Fecioară, Capricorn) şi Apă (Rac, Peşti) să aibă parte de o dup-amiază chiar bună, plină de inspiraţie.

12658 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 IANUARIE: O primă zi de 2021 imprevizibilă pentru aceste zodii. Astrele aduc surprize la tot pasul

Sursa foto: profimedia

Berbec

În prima zi a lui 2021, trebuie să ai mare grijă la cheltuieli, mai ales dacă, de sărbătorile de iarnă, ai sărit peste buget în anumite privinţe. Limitează-te la cumpărăturile de bază şi încearcă să nu exagerezi. Vor apărea alte direcţii în care va trebui să îţi canalizezi resursele, poate chiar astăzi. Pe de altă parte, astrele îţi scot în cale oportunităţi să ieşi în evidenţă la locul de muncă. Cineva te susţine din umbră să îţi faci vocea şi ideile auzite. Ai multe lucruri bune de spus pe plan profesional şi ţi se creează platforma necesară să le expui.

Taur

Astăzi, în prima zi a noului an, este posibil să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi unele persoane apropiate din familie. Cu ocazia sărbătorilor, v-a fost mai uşor să treceţi peste diferenţele de viziune şi caracter între voi, dar şi în cazul unei persoane extrem de răbdătoare ca tine se poate ajunge la o limită. Evită totuşi conflictele, mai ales dacă nu este vorba despre teme prioritare, de interes imediat. Lasă spiritele să se calmeze şi concentrează-te pe proiectele de grup şi pe planurile tale de viitor. Se întrevăd unele progrese reale, palpabile din acest punct de vedere.

Gemeni 

În prima zi a lui 2021, trebuie să ai grijă la sursele din care îţi iei informaţiile. Există riscul să faci unele alegeri neinspirate pentru că nu ai confruntat unele viziuni cu alte perspective. În plus, ar fi bine să îţi controlezi mai bine discursul pentru a evita situaţii în care spui lucruri pe care ajungi să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, este foarte important pentru tine azi să vorbeşti în deplină cunoştinţă de cauză. Pe de altă parte, în plan profesional, te bucuri de autoritatea necesară să îţi faci ideile cunoscute şi să aplici strategii eficiente.

Rac 

În cea dintâi zi a noului an, investiţiile nu sunt recomandate. S-ar putea să te expui inutil unor riscuri, să te laşi dus(ă) de valul entuziasmului unor persoane în care ai încredere. Iar dacă tu sau un apropiat staţi mai rău cu finanţele, ţine cont că astrele nu favorizează nici împrumuturile. În anumite situaţii, este contraindicat să amesteci prietenia şi banii, căci există posibilitatea să pui în pericol trăinicia unor relaţii importante pentru tine. În schimb, există compatibilitate de viziuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, ceea ce garantează comunicare la un nivel optim.

Leu

În cazul tău, începutul lui 2021 s-ar putea să vină pe fondul unor tensiuni în raport cu şefii sau alţi vectori importanţi de influenţă din domeniul tău de activitate. Dacă ai ambiţii pe acest plan în anul care tocmai a început, poate ar fi mai bine să nu le dai curs, să dai dovadă de diplomaţie şi tact în astfel de momente. În caz contrar, rişti să îţi faci antipatii printre persoanele de la care ai nevoie de susţinere în lunile care urmează. Pe de altă parte, te bucuri de multă productivitate la serviciu, ceea ce-ţi oferă capital de simpatie.

Fecioară

În ceea ce te priveşte, prima zi a lui 2021 ar putea veni la pachet cu o dispoziţie nu prea grozavă. Poate că încă nu te-ai refăcut după sărbătorile de iarnă sau este vorba de nişte supărări recente, pe care nu ai apucat să le procesezi aşa cum se cuvine. E clar oricum că ai nevoie de ajutor pentru ca starea ta de spirit să se îmbunătăţească. Te-ar ajuta mult dacă ai sta mai mult în compania oamenilor veseli, în medii pozitive. Timpul petrecut în compania partenerului şi/ sau a copiilor s-ar putea dovedi cel mai bun aliat al tău.

Balanţă 

Pentru tine, prima zi a lui 2021 aduce unele temeri cu privire la parcursul unui parteneriat, al unui proiect sau al unei relaţii de prietenie. Lucrurile nu au evoluat prea bine în ultima vreme în ceea ce le priveşte şi ai motive întemeiate să crezi că direcţia în care au luat-o li se poate dovedi fatală. Vezi dacă este ceva ce poţi face, dacă ceilalţi implicaţi sunt dispuşi să ia măsuri pentru a ieşi din impas. S-ar putea totuşi să îţi găseşti refugiul temporar în muncă, mai ales dacă lucrezi de acasă ori te ocupi azi de treburi prin gospodărie.

Scorpion

În plan profesional, prima zi lucrătoare a lui 2021 se anunţă a zi una cu scântei. S-ar putea să se nască discuţii în contradictoriu între tine şi un coleg de serviciu cu care activezi într-o echipă, un client sau un partener de afaceri. Sau poate că şeful nu este mulţumit de modul în care abordezi unele lucruri în raport cu o persoană importantă din portofoliul companiei. În cazul altor nativi(e), problemele s-ar putea contura în relaţie cu partenerul, din pricina raportului de forţe dezechilibrat. Până spre seară însă, se reinstaurează atmosfera armonioasă în cuplu, semn că treceţi peste eventualele obstacole.

Săgetător 

Dacă lucrezi în prima zi a lui 2021, aşteaptă-te să nu ai parte de o zi tocmai comodă la locul de muncă. Peste sărbători s-au adunat tot felul de treburi şi trebuie să le rezolvi de urgenţă, iar asta vine pun fundal în care nu eşti refăcut(ă) complet după Crăciun şi Revelion. Încearcă să te concentrezi pe sarcinile prioritare şi să laşi pe zilele care urmează ce nu este esenţial în momentul de faţă. Pe de altă parte, în plan familial şi în gospodărie, se creează un cadru ideal pentru investiţii mici şi alte cumpărături de maximă necesitate zilele acestea.

Capricorn

S-ar putea contura astăzi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii şi le resimţi cel mai puternic în prima parte a zilei. Este greu de spus de la ce pleacă, dar este clar faptul că nişte dubii cu privire la modul în care aceştia reacţionează în anumite momente. Nu te lăsa dus(ă) de val şi caută mai degrabă să discuţi despre ceea ce te enervează decât să te aprinzi. Astrele te susţin din acest punct de vedere şi te ajută să îţi alegi tonul şi cuvintele. În felul acesta, spre seară, se vor mai calma spiritele.

Vărsător 

Nici în cazul tău nu se întrevede o primă zi a lui 2021 prea liniştită în plan familial. De vină ar putea fi unele chestiuni de ordin gospodăresc, domestic sau locativ care necesită din partea ta şi a rudelor apropiate să faceţi front comun, nu să vă împotmoliţi în mici incompatibilităţi de viziune. Arată-te dispus(ă) să porţi un dialog pe temele de interes comun, să găsiţi împreună strategii eficiente pentru a depăşi impasul care a apărut. Pe de altă parte, în plan financiar, s-ar putea să te viziteze unele oportunităţi pe care nu le poţi refuza, care îţi suplimentează bugetul.

Peşti

Dacă munceşti astăzi, ai grijă la eventualele probleme de comunicare ce pot apărea între tine şi colegii de muncă. Ele se pot datora fie randamentului mai scăzut de care daţi cu toţii dovadă, fie mijloacelor alternative prin care ţineţi legătura unul cu celălalt, asta dacă lucraţi de acasă în această perioadă. În schimb, asta nu înseamnă că păşeşti în 2021 cu stângul, că te demoralizezi într-o privinţă sau alta. Eşti entuziast(ă) cu privire la perspectivele acestei zile, dar mai ales vis-a-vis de ceea ce ţi-ai propus să realizezi în lunile care urmează. Concentrează-te pe aceste obiective pentru a te energiza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici