HOROSCOP 1 IULIE 2020: Cum încep luna zodiile Cardinale. Invitaţie la reflecţie

Saturn părăseşte astăzi domiciliul său diurn, Vărsătorul, şi se întoarce în cel nocturn, Capricornul, semn prin care retrogradează până pe 28 septembrie, când îşi reia mersul direct.

23253 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 IULIE 2020: Cum încep luna zodiile Cardinale. Invitaţie la reflecţie
Acest fenomen ne transmite faptul că este necesar să facem un pas înapoi pentru a putea merge înainte. La o astfel de reflecţie sunt invitate toate zodiile, dar mai ales cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).
 
HOROSCOP 1 IULIE BERBEC
 
Saturn revine astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, semn că debutează astăzi o perioadă în care trebuie să îţi evaluezi parcursul profesional din ultima vreme şi să îţi setezi noi obiective pe acest plan. S-ar putea să constaţi că nu ai ajuns acolo unde ţi-ai dorit sau că ai stagnat o perioadă sau chiar ai involuat în drumul tău către succes. Aşadar, dacă lucrurile nu au stat prea bine în acest sector, gândeşte-te ce ai putea schimba pentru a prinde puţin avânt: poate fi vorba despre relaţia cu superiorii ori vizibilitatea ta în companie sau domeniul de activitate.
 
HOROSCOP 1 IULIE TAUR
 
Saturn se întoarce azi în casa filozofiei de viaţă din harta ta solară, de unde semnalează începutul unei perioade de reconsiderare a sistemului tău de valori, principii şi credinţe. În ultima vreme, ai fost chemat(ă) să fii flexibil(ă) cu convingerile tale, să te adaptezi la toate restricţiile şi limitările din ultima vreme, iar acum a venit momentul să tragi linie şi să vezi care sunt învăţămintele cu care te-ai ales. Tot în această perioadă, este indicat să urmezi nişte cursuri de perfecţionare continuă pentru a te pune în temă cu ultimele apariţii în domeniul tău de activitate pe fundalul pandemiei.
 
HOROSCOP 1 IULIE GEMENI
 
În horoscopul tău general, Saturn va ocupa de azi înainte casa banilor deţinuţi/câştigaţi în asociere cu partenerul de viaţă şi/sau afaceri. Acest lucru indică faptul că trebuie să vă recalculaţi strategia financiară pentru perioada următoare. S-ar putea ca profiturile voastre din ultima perioadă să nu se fi ridicat la valorile scontate sau poate că s-au înregistrat anumite pierderi sau conflicte din pricina banilor. Toate acestea semnalează o lipsă de compatibilitate în viziuni, pe care trebuie să o remediezi în următoarea perioadă. Arată-te dispus(ă) la dialog sau preia chiar tu iniţiativa discuţiilor pe această temă dacă nu vine de la ei.
 
HOROSCOP 1 IULIE RAC
 
Saturn retrogradează azi în casa parteneriatelor din harta ta solară, fenomen care sugerează nevoia unei schimbări de atitudine în relaţie cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. În ultima perioadă, s-au manifestat destul de multe dezechilibre în raportul de forţe între voi, ceea ce a generat cu siguranţă discuţii în contradictoriu pe seama banilor şi/ sau a relaţiilor de putere din parteneriatele voastre. Din acest motiv, este necesar să te concentrezi asupra restabilirii balanţei pe acest plan. Altfel, s-ar putea ajunge prea departe şi există riscul să apară rupturi pe care nu le poţi repara.
 
HOROSCOP 1 IULIE LEU  
 
Saturn revine astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, ceea ce ar putea însemna că te aşteaptă o perioadă solicitantă pe plan profesional. Se înmulţesc provocările şi trebuie să te descurci cu resurse limitate, atât ca energie, cât şi instrumentar. Se vede că ai nevoie de o vacanţă, să te decuplezi de la sectorul muncii, iar din acest motiv, productivitatea ta ar putea scădea. Nu te ajută nici aparatura de care dispui ori relaţia cu colegii, care riscă să te încurce mai mult decât să te ajute. Automotivează-te să mergi înainte şi ai grijă de sănătate.
 
HOROSCOP 1 IULIE FECIOARĂ
 
Saturn reintră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care trebuie să te apleci asupra relaţiei cu partenerul şi cei mici în perioada următoare. Timpul suplimentar petrecut împreună nu demult a scos poate la iveală sectoare de viaţă în privina cărora viziunile voastre nu se intersectează, constituind mai degrabă punct sensibile, uşor de lezat prin vorbe şi gesturi care nu cad bine. Nu vă va fi uşor să comunicaţi pe fondul retrogradării sale prin această casă, dar trebuie să ai această iniţiativă pentru a repune lucrurile în ordine. Altfel, prăpastia s-ar putea adânci mult.
 
HOROSCOP 1 IULIE BALANŢĂ 
 
Saturn se întoarce astăzi în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce ar putea indica o perioadă de distanţare emoţională în raport cu unele rude. Acest lucru s-ar putea datora diferenţei de mentalitate datorate generaţiilor diferite din care faceţi parte sau poate că există motive de discordie mai vechi, despre care aţi evitat sistematic să vorbiţi în ultima perioadă. Oricare ar fi situaţia, caută să construieşti noi punţi de legătură între tine şi ei, să te concentrezi pe viziunile care vă apropie şi care v-ar ajuta să stabiliţi o relaţie mai strânsă, bazată de multă deschidere şi bună înţelegere.
 
HOROSCOP 1 IULIE SCORPION  
 
Saturn revine azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, iar acest lucru înseamnă că abilităţile tale de socializare ar putea lăsa de dorit în perioada următoare. Din acest motiv, va trebui să te pregăteşti temeinic pentru şedinţe, negocieri, pitch-uri sau orice alte evenimente care implică să iei cuvântul, să faci networking. Pe de altă parte, acest fenomen astral prezintă şi unele avantaje: ai putea recalibra unele parteneriate sau reuşeşti să schimbi termenii mai puţin avantajoşi ai unui anumit contract. Dar şi în aceste situaţii, nu te baza prea mult pe spontaneitate. S-ar putea să nu ai vorbele la tine.
 
HOROSCOP 1 IULIE SĂGETĂTOR  
 
Cu Saturn retrograd în casa banilor, este posibil ca, în perioada următoare, oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor să se reducă atât ca număr, cât şi ca potenţial de câştig. Aşadar, se poate spune că provocarea lui Saturn pentru tine este să te descurci cu mai puţin şi să te mobilizezi mai mult pentru a găsi alte surse de a-ţi rotunji bugetul. Cele deja existente s-ar putea să nu mai genereze profiturile de dinainte, iar lipsurile devin mai evidente ca în alte dăţi. Ţine o evidenţă mai clară a cheltuielilor şi câştigurilor în perioada următoare.
 
HOROSCOP 1 IULIE CAPRICORN  
 
Saturn se întoarce azi în semnul naşterii tale, ceea ce ţi-ar putea accentua latura introvertă. Nu eşti tu cea mai deschisă persoană din lume, dar dacă nevoia sau oportunitatea o cere disimulezi foarte bine. Dar pe fundalul retrogradării lui Saturn, s-ar putea să îţi fie mai greu decât de obicei să faci acest lucru. Tendinţa ta ar putea fi aceea de a asculta mai degrabă decât să iei atitudine, de a accepta nişte poziţii şi strategii decât a propune ajustări ale lor. Propune-ţi aşadar să ieşi din carapace şi să iei atitudine atunci când ai ceva de spus, de îmbunătăţit.
 
HOROSCOP 1 IULIE VĂRSĂTOR
 
Saturn revine astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, acolo unde promite să opereze schimbări importante în universul tău interior. Mai exact, rolul său este acela de a funcţiona ca o oglindă, de a te provoca să dai piept cu temeri şi nemulţumiri mai vechi, de care nu ai scăpat şi care constituie încă piedici majore în devenirea ta pe plan personal. La orizont se prefigurează dificultăţi în a procesa aceste episoade, dar dacă priveşti lucrurile în perspectivă, vei vedea că beneficiile pe termen lung sunt mai importante decât provocările pe care le ridică procesarea acestor angoase şi frustrări.
 
HOROSCOP 1 IULIE PEŞTI
 
Saturn retrogradează azi în casa planurilor de viitor din astrograma ta solară, ceea ce semnalează nevoia reconsiderării traseului tău pe termen lung. Poate că unele relaţii sau proiecte te ţin în loc, privându-te de timpul şi energia pe care le-ai putea investi în iniţiativele care ţi-ar asigura ceva stabil în viitor. Aşadar, ar trebui să urmeze o perioadă a unor decizii clare şi ferme pe acest plan: ajustează-ţi planurile de viitor, reinventează-ţi relaţiile de colaborare, găseşte metode să te adaptezi la restricţiile şi limitările pe care le prezintă această perioadă. Nu va fi uşor, dar rezultatele vor merita pe deplin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici