HOROSCOP 1 octombrie 2021. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Unele declaraţii şi gesturi pot periclita azi anumite relaţii

În prima parte a zilei, se simte influenţa careului tensionat desenat de Venus din Scorpion şi Jupiter retrograd din Vărsător, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se confruntă cu aşteptări înşelate. Lucrurile nu stau mai bine nici după-amiază, când semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) resimt efectul aceluiaşi aspect, trasat de data aceasta de Mercur retrograd în Balanţă la Pluto retrograd din Capricorn. Unele cuvinte riscă să rănească mai mult decât s-ar fi aşteptat.

9991 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 octombrie 2021. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Unele declaraţii şi gesturi pot periclita azi anumite relaţii

HOROSCOP 1 octombrie 2021. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Unele declaraţii şi gesturi pot periclita azi anumite relaţii

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Berbec

Aceasta nu este o zi prea bună în care să faci investiţii în planuri sau proiecte de viitor, cu atât mai mult dacă nu îţi aparţin. De asemenea, astrele te sfătuiesc să nu îţi iei angajamente financiare pe termen lung, căci există riscul să te alegi cu pagube de pe urma lor. La locul de muncă, dar şi acasă, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi raportul de forţe între tine şi ceilalţi. Există riscul să apară tensiuni serioase în raport cu colegii de muncă şi/ sau cu partenerul de viaţă, dacă aduci comportamente de la birou acasă ori invers.

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Taur

S-ar putea ca unele responsabilităţi care îţi revin la serviciu să te copleşească, mai ales în cazul în care ţi-au fost impuse într-o formă sau alta şi nu fac parte din fişa postului tău. Din acest motiv, s-ar putea chiar să apară tensiuni în raport cu superiorii, ceea ce riscă să conducă la antipatii pe care nu ţi le doreşti. Aşadar, este foarte important să dai dovadă de tact şi diplomaţie în raport cu ei. Randamentul, aşa cum era de aştepta într-o astfel de situaţie, nu se ridică la cote prea mari, dar dacă te mobilizezi, le faci pe toate.

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Gemeni

În această dimineaţă, s-ar putea să nu fii într-o dispoziţie prea grozavă, semn că, la serviciu, de exemplu, ai prefera să te ocupi de sarcini care nu implică muncă de echipă, dat fiind că tensiunile inerente riscă să îţi afecteze şi mai mult starea de spirit. O parte din această dispoziţie s-ar putea face simţită şi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, deci ai mare grijă cum gestionezi lucrurile, mai ales în cazul în care v-aţi făcut planuri împreună în a doua parte a zilei. Ar fi păcat totuşi ca o reacţie exagerată să strice totul.

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Rac

S-ar putea ca un proiect, un prieten sau partenerul de viaţă să îţi pricinuiască astăzi probleme, să te facă să îţi pui întrebări serioase cu privire la modul în care lucrurile vor evolua pe termen lung. Cel mai probabil, semnale au apărut de mai demult că se întâmplă ceva, dar fie nu ai vrut să le iei în seamă, fie nu le-ai observat. Oricare ar fi situaţia, e cert că trebuie să se facă astăzi ceva. În cuplu, tensiunile continuă şi în a doua parte a zilei, cel mai probabil în raport cu chestiuni de ordin familial, casnic sau locativ.

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Leu

Din câte se pare, te vei număra şi tu printre zodiile destul de greu încercate din această perioadă, care s-ar putea confrunta cu tensiuni atât la serviciu, cât şi în cuplu. În raport cu colegii de muncă, s-ar putea ca problema s-o constituie diferenţe de viziune şi mentalitate care există între voi ori o defecţiune la un software sau aparat din birou, care creează inconveniente pentru mai multe persoane. Acasă, trebuie să faci front comun cu partenerul în faţa unei probleme comune, dar aveţi idei diferite cu privire la modul în care ar trebui abordată. În ambele cazuri, fii maleabil(ă).

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Fecioară

În prima parte a zilei, se anunţă o zi destul de tensionată pentru nativii(ele) care lucrează în echipă cu alte persoane ori care depind într-o măsură destul de mare de colegii de serviciu. S-ar putea să îşi dea seama că se comunică greu cu ei, că nu se ajunge la nicio concluzie în raport cu unele chestiuni care necesită să se acţioneze destul de rapid. Aceeaşi atenţie de care dau dovadă în raport cu aceştia ar trebui afişată şi pe plan financiar, căci există riscul să se întindă mai mult decât le permite puşculiţa, să-şi găsească justificări pentru achiziţii scumpe.

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Balanţă

Este important să ai mare grijă cât cheltuieşti în această dimineaţă pentru că există riscul să depăşeşti limita pe care ţi-ai impus-o pe ziua de astăzi şi să intri în bugetul destinat pentru finalul de săptămână. În plus, trebuie să ţii cont de faptul că s-ar putea să apară unele tensiuni în a doua parte a zilei între tine tine şi unele persoane din familie. De regulă, încerci să treci cu vederea diferenţele de mentalitate între tine şi ei, dar s-ar putea ca, de data aceasta, să îţi fie greu să faci acest lucru, mai ales dacă s-au adunat multe nemulţumiri.

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Scorpion

Nu eşti într-o stare prea bună de spirit în prima parte a acestei zile, iar din acest motiv, s-ar putea să te lezeze unele lucruri care, de obicei, nu te deranjează prea tare. Din acest motiv, s-ar putea să ajungi în situaţia de a porni conflicte cu apropiaţii, de a spune sau de a face lucruri care nu îţi stau în caracter şi pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Încearcă să îţi controlezi mai bine reacţiile pentru că astfel de dispoziţii sunt trecătoare, dar efectul lor ar putea fi pe termen foarte lung.

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Săgetător

Este important să ai mare grijă astăzi cărora din informaţiile cu care intri în contact le acorzi atenţia ta. Există posibilitatea ca unele din ele să conducă la griji inutile, căci se exagerează unele situaţii actuale şi urmările lor. Din acest motiv, este foarte important să treci prin filtrul raţiunii orice veste care ţi se dă, indiferent dacă vin de la persoane apropiate sau nu. Oricare ar fi situaţia, cel mai bun lucru pe care îl poţi face acum este să aştepţi, să nu te hazardezi. S-ar putea ca unele probleme să se rezolve de la sine cât de curând.

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Capricorn

Încearcă să nu îţi iei astăzi angajamente pe termen lung, mai ales în cazul în care acestea implică sume mari de bani, despre care nu poţi spune cu exactitate dacă se vor întoarce sau nu la bugetul tău, dacă vor veni cu profituri sau, în cel mai rău caz, cu pagube. Aşteaptă să vezi cum evoluează lucrurile şi îţi vei da seama cât de departe poţi merge. În familie, dar mai ales în cuplu, trebuie să ai mare grijă la comportamentele pe care le afişezi, căci s-ar putea ca cele de la serviciu să nu aibă acelaşi efect în acest sector.

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Vărsător

S-ar putea să te simţi copleştit(ă) astăzi la locul de muncă. Pe de-o parte sunt aşteptările superiorilor, care ar vrea să livrezi nişte rezultate peste medie, deşi nu ai timpul şi resursele de care ai nevoie la îndemână, iar pe de altă parte, sunt sarcinile de lucru care se tot înmulţesc şi par mai grele decât te-ai aşteptat la început. Aşadar, se întrevede o zi grea la orizont, dar pe care o vei duce cu bine la bun sfârşit dacă îţi prioritizezi cu mare atenţie activităţile. În caz contrar, s-ar putea să rămâi cu treburi restante pentru săptămâna care urmează.

HOROSCOP 1 octombrie 2021 - Peşti

Starea ta de spirit s-ar putea să lase astăzi de dorit. Nu prea ai energie să te ocupi de chiar toate sarcinile pe care ţi le-ai propus să le duci la bun sfârşit, iar stresul riscă să te doboare, dacă nu încerci să priveşti partea bună a lucrurilor. În a doua parte a zilei, există riscul să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi unele persoane apropiate, cum ar fi partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Poate fi vorba de o ceartă spontană ori poate că existau de multă vreme motive de supărare, care au fost ignorate prea mult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici