HOROSCOP, 10 februarie – Patru zodii, victimele decepţiilor. Într-un final, vor vedea care este adevărul

Ziua începe pe fundalul unui careu tensionat între Luna din Gemeni şi Jupiter în Peşti, urmând ca aceasta dintâi să adere la un trigon armonios cu Saturn din Vărsător. Zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt predispuse la decepţii, dar reuşesc să vadă adevărul într-un final.

12739 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 10 februarie – Patru zodii, victimele decepţiilor. Într-un final, vor vedea care este adevărul

HOROSCOP, 10 februarie - Berbec

S-ar putea ca gândul să te poarte azi adeseori la trecut, la momente şi persoane care nu mai fac parte din peisajul actual. În contextul de faţă, poate fi dificil să îţi direcţionezi mintea către altceva, către imagini şi planuri care fac parte din prezent sau, cu puţin noroc, din viitor. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca lucrurile să se schimbe în bine, în sensul în care îţi este mai uşor să te concentrezi pe ceea ce va veni în loc de ceea ce a fost. Ajută şi faptul că ai lângă tine persoane care te inspiră.

HOROSCOP, 10 februarie - Taur

Este posibil să conştientizezi că nu dispui momentan de fondurile necesare pentru investiţii în planuri de viitor complexe ori în nişte angajamente cu prietenii cu privire la proiecte comune. Sau poate că ai investit deja în astfel de lucruri, dar profiturile se lasă aşteptate ori nu vor mai veni deloc. Este clar că trebuie să nu laşi aceste evenimente să treacă fără să tragi nişte învăţăminte de pe urma lor, dar în acelaşi timp, s-ar putea să apară pe după-amiază unele oportunităţi binevenite de a umple acele goluri şi a-ţi consolida cel puţin într-o anumită măsură bugetul de care dispui.

HOROSCOP, 10 februarie - Gemeni

Responsabilităţile şi aşteptările care planează asupra ta la serviciu sau în domeniul tău de activitate pot fi grele de suportat astăzi. Nu rare sunt momentele în care te simţi copleşit(ă) şi în care te gândeşti că, în anumite privinţe, nu vei reuşi să o scoţi la capăt onorabil. Pe de altă parte, astrele îţi vor demonstra că ai tendinţa să te subestimezi, că poţi mult mai mult decât crezi până şi tu. Vei descoperi că dispui de experienţa şi de viziunea pragmatică necesară pentru a-ţi da seama cum să dezlegi până şi cele mai încurcate probleme de viaţă şi muncă. 

HOROSCOP, 10 februarie - Rac

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună în această primă parte a zilei, dar s-ar putea ca lucrurile să evolueze în bine mai încolo. Realizezi că nu ai niciun motiv să rămâi ancorat(ă) cu gândul în trecut, că ai avea mai mult de câştigat dacă ai face loc pentru viitor. În fond, totul se reduce la modul în care utilizezi energia acestui eveniment astral: dacă o foloseşti înţelept, înseamnă că te pregăteşti pentru oportunităţile care bat la uşă, iar dacă nu, rişti să pierzi timp şi energie preţioase regretând persoane sau momente care nu făceau bine deloc bine evoluţiei tale personale.

HOROSCOP, 10 februarie - Leu

S-ar putea să te lupţi în această dimineaţă cu temeri cu privire la parcursul unor proiecte sau relaţii foarte importante pentru tine. Se prea poate ca, în ultima vreme, să nu fi mers prea bine lucrurile în raport cu ele, ceea ce riscă să te facă să pui răul în faţă. Vei vedea, însă, în a doua parte a zilei, că lucrurile nu stau chiar atât de rău pe cât crezi. Ba chiar s-ar putea să primeşti sfaturi valoroase despre cum să ieşi din impas ori un dialog deschis cu celelate persoane implicate vă ajută să ajungeţi la o concluzie.

HOROSCOP, 10 februarie - Fecioară

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei care lucrezi, cel mai probabil din cauza faptului că se gestionează dificil raportul de forţe în raport cu ei. Lucrurile s-ar putea să revină însă la normal din a doua parte a zilei încolo, atunci când devii conştient(ă) de lucrurile pe care le aveţi în comun, de faptul că merită să sacrifici unele puncte de vedere personale în numele interesului comun. În fond, pentru a putea funcţiona ca o echipă, este necesar să laşi de la tine puţin când vine vorba de chestiuni neesenţiale.

HOROSCOP, 10 februarie - Balanţă

În plan profesional, începi ziua destul de greu. Nivelul de productivitate este relativ scăzut şi complexitatea sarcinilor care-ţi revin este invers proporţională. Aşadar, s-ar putea ca randamentul tău să nu fie unul prea strălucit până în a doua parte a zilei, lucru care dă semne că se schimbă începând de după-amiază încolo, când reuşeşti să îţi ordonezi în minte şi în agendă activităţile în aşa fel încât să poţi să te ocupi de tot ceea ce ţi-ai propus. Până la urmă, s-ar putea să nu rămâi cu treburi restante, aşa cum probabil te-ai fi aşteptat în prima parte a zilei.

HOROSCOP, 10 februarie - Scorpion

Se prea poate că nu te bucuri de o atmosferă prea liniştită în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Păreţi să vă doriţi lucruri diferite pe anumite planuri, iar acest lucru poate conduce la apariţia unor probleme în ceea ce priveşte nivelul de compatibilitate de care vă bucuraţi. De după-amiază încolo, spiritele se mai calmează şi apar indicii că se va ajunge la un consens cât de curând. Nu este exclus ca acest lucru să ţi se datoreze în mare parte, căci pari dispus(ă) să te concentrezi pe binele comun sau pe ceea ce vă aduce aproape.

HOROSCOP, 10 februarie - Săgetător

Există riscul să se nască disensiuni între tine şi partenerul de viaţă din cauza unor diferenţe de opinie cu privire la o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ. Credeţi că ar fi bine să se facă lucruri destul de diferite în ceea ce le priveşte, iar dacă intervin în conversaţie şi alte persoane, nu veţi ajunge la un punct de vedere comun prea curând. Un dialog deschis s-ar putea să fie tot ce aveaţi nevoie pentru a vedea că perspectivele voastre nu diferă chiar atât de mult, că există totuşi unele asemănări pe baza cărora puteţi construi o strategie.

HOROSCOP, 10 februarie - Capricorn

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să comunici cu unii colegi de muncă. Pe lângă diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune, mai există şi perspective diferite asupra unor chestiuni ce ţin de sarcinile profesionale de care vă ocupaţi în această perioadă. Te motivează să ajungi la un consens faptul că ai putea primi un supliment financiar dacă predaţi un proiect înainte de un termen-limită sau dacă întruniţi alte condiţii care necesită să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Poate că ai putea să le întinzi chiar tu ramura de măslin şi să ajungeţi mai repede la un consens.

HOROSCOP, 10 februarie - Vărsător

Trebuie să ai grijă, în prima parte a zilei, la cheltuieli, căci există riscul să pierzi controlul dacă te gândeşti să îţi cumperi ceva care nu figurează pe lista ta de priorităţi. Mai exact, există posibilitatea de a te întinde mai mult decât te ţine plapuma, ceea ce implică unele tăieri de buget din alte părţi. Vestea bună este aceea că ar putea apărea oportunităţi de a umple goluri sau cel puţin o parte din ele. Poate fi vorba de activităţi extraprofesionale în domeniul în care activezi şi/ sau într-un sector în care lucrezi doar când se iveşte vreo ocazie.

HOROSCOP, 10 februarie - Peşti

S-ar putea să se nască azi tensiuni între tine şi unele persoane din familie. Ar putea fi vina diferenţelor de personalitate şi/ sau de viziune care îşi fac astăzi apariţia mai pregnant decât de obicei sau poate că este vorba despre o situaţie de moment care vă aduce la cuţite. În a doua parte a zilei, s-ar putea să vină însă împăcarea, căci se pare că după-amiaza vă surprinde în toate bune, cu tensiunea deja risipită în mare parte. Încearcă să vezi ce anume v-a adus la tensiuni şi caută să vezi cum poţi aborda astfel de situaţii pe viitor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici