HOROSCOP 10 iunie. Veşti bune, care scot zodiile din zona de confort. Nu se aşteptau să afle aceste informaţii

Mercur din Taur face un trigon cu Pluto retrograd din Capricorn, indiciu cum că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) primesc astăzi veşti bune, dar care le scot din zona de confort.

5313 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 iunie. Veşti bune, care scot zodiile din zona de confort. Nu se aşteptau să afle aceste informaţii

HOROSCOP 10 iunie. Veşti bune, care scot zodiile din zona de confort. Nu se aşteptau să afle aceste informaţii

HOROSCOP 10 IUNIE - Berbec

Sectorul profesional revine în atenţia ta la finalul acestei săptămâni. Poate că termini un proiecte început luni sau eşti în tratative cu privire la ceva ce vei începe la serviciu de lunea viitoare încolo. Oricare ar fi situaţia, se vede clar că te menţii pe o traiectorie ascendentă la locul de muncă. Aşadar, s-ar putea să apară cât de curând şi beneficiile, care variază de la unele condiţii mai bune la serviciu sau nişte resurse în plus la un supliment financiar care te ajută să aduci bani extra la buget, poate chiar şi la cel din finalul acesta de săptămână.

HOROSCOP 10 IUNIE - Taur

Eşti într-o stare de spirit foarte bună şi nici nu se vede că a trecut peste tine o săptămână plină, în care a trebuit să te ocupi de tot felul de provocări. Astrele îi/le favorizează astăzi mai ales pe nativii(ele) care se ocupă de treburi birocratice, care susţin examene sau care se pregătesc pentru o călătorie importantă în plan profesional sau personal. S-ar părea că te-ai pregătit pentru oricare din aceste activităţi şi că nimic nu te poate lua prin surprindere. Ţi-ai făcut un plan sigur din toate punctele de vedere şi ştii ce-i de făcut în caz de urgenţe.

HOROSCOP 10 IUNIE - Gemeni

Astrele îţi activează astăzi latura sensibilă, astfel că te bucuri de o conexiune mai bună cu universul tău interior, cu ceea ce îţi comunică vocea interioară. De regulă, te iei după raţiune, dar de data aceasta ar fi bine să îţi asculţi intuiţia. Ea îţi va spune dacă trebuie să te distanţezi de anumite conjuncturi sau persoane, dacă rişti să te molipseşti cu o energie nu prea pozitivă din cauza unor situaţii în care te-ai putea afla astăzi. Încearcă să fii mai atent(ă) la mejasele ei pentru tine şi vei avea foarte mult de câştigat, mult mai mult decât crezi.

HOROSCOP 10 IUNIE - Rac

Se anunţă o zi excelentă pentru cooperare în cuplu, dar şi în cazul proiectelor de care te ocupi în raport cu alte persoane. Comunici bine cu cei din jurul tău şi ştii exact când să renunţi la ceva în favoarea unei viziuni comune. Pe de altă parte, există chestiuni în privinţa cărora eşti destul de ferm(ă), dar reuşeşti să transmiţi acest lucru într-un fel care nu face probleme în relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii. Aşadar, poţi ajunge la progrese mari în ceea ce priveşte activităţile comune şi în privinţa unui consens în legătură cu nişte planuri.

HOROSCOP 10 IUNIE - Leu

Cu toate că este vineri, dai dovadă astăzi de un randament care te uimeşte până şi pe tine. Te concentrezi fără probleme la ceea ce ai de făcut, iar capacitatea de efort de care dai dovadă te ajută să duci la bun sfârşit chiar şi cele mai solicitante sarcini. Profită aşadar de acest context astral pentru a fura startul de săptămâna viitoare, mai ales dacă programul pe care îl ai de lunea viitoare încolo este unul foarte plin, care nu îţi lasă prea mult timp pentru urgenţe sau alte activităţi pe care nu le-ai luat în calcul în niciun fel.

HOROSCOP 10 IUNIE - Fecioară

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, astfel că distracţia de weekend începe pentru voi chiar de astăzi. Poate că aveţi în sfârşit timp de o activitate comună pe care aţi tot amânat-o sau apelaţi la spontaneitate şi încropiţi un program pe ultima sută de metri. Oricare ar fi situaţia, cert este că te umble de energie şi voie bună timpul cu ei, atuuri de care dai dovadă şi la serviciu, fără să îţi dai seama. Aşadar, profită de acest context pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi ţie.

HOROSCOP 10 IUNIE - Balanţă

Se arată o zi bună în familie astăzi, cu toate că aţi trecut printr-o săptămână dificilă din anumite puncte de vedere, care ţin fie de viaţa voastră de familie, fie de lucruri care vizează viaţa voastră personală, a fiecăruia în parte. Timpul petrecut cu cei dragi astăzi are rolul de a te încărca cu energia de care ai nevoie pentru acest final de săptămână, de a-ţi permite să îţi detensionezi nervii după câteva zile destul de obositoare. Aşadar, poate că ar fi indicat să iei o pauză astăzi de la socializat, să te concentrezi pe nevoile tale şi ale familiei.

HOROSCOP 10 IUNIE - Scorpion

Comunici foarte bine astăzi atât cu persoanele de la serviciu, cât şi cu membrii familiei, dar mai ales cu partenerul de viaţă. Se vede că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu proiectele de care vă ocupaţi în această perioadă, că aveţi opinii similare în legătură cu ceea ce vreţi să faceţi pe viitor. Aşadar, se anunţă o zi bună şi pentru negocieri care vizează înnoirea unui contract sau o nouă colaborare, mai ales dacă eşti liber profesionist(ă) şi munca ta depinde de modul în care reuşeşti să stabileşti unele termene şi condiţii care să te avantajeze personal.

HOROSCOP 10 IUNIE - Săgetător

Cu toate că este vineri, te intersectezi astăzi cu o oportunitate financiară demnă de luat în seamă. Şansele sunt cele mai mari să fie vorba despre o activitate extraprofesională derulată în domeniul tău de activitate sau într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. De oriunde ar veni, cert este că îţi prinde bine, mai ales dacă ai băgat mâna prea adânc în buzunar în ultima perioadă. Aşadar, ordonează-ţi programul astfel încât să faci loc pentru acest mic proiect, dar să nu ratezi nici angajamentele din agenda ta de astăzi. Cu puţină organizare, le poţi face pe toate.

HOROSCOP 10 IUNIE - Capricorn

Ai o stare de spirit foarte bună şi este posibil ca acest lucru să se datoreze într-o anumită măsură persoanei iubite şi/ sau celor mici. Sau poate că tu eşti cel(a) care aduce azi un plus de bună dispoziţie în vieţile lor. Oricare ar fi situaţia, cert este că te simţi bine în pielea ta şi că acest lucru se vede şi din modul în care interacţionezi cu cei dragi. În cazul în care eşti single, s-ar putea să primeşti multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor). Pe de altă parte, pare că atenţia ta este atrasă de o persoană în special.

HOROSCOP 10 IUNIE - Vărsător

Se anunţă o zi numai bună în care să petreci timp cu familia sau chiar de unul(a) singur(ă) dacă simţi nevoia. Ai nevoie să îţi încarci bateriile pentru weekend-ul care urmează, iar din cauza multitudinii de interacţiuni din ultimele zile, ţi se pare că ai rămas fără vlagă. S-ar putea să nu te îndoieşti, pentru că ai tendinţa de a le da celorlalţi din timpul şi energia ta, fără să primeşti întotdeauna în aceeaşi proporţie. Aşadar, aceasta este o zi în care să te pui pe tine pe primul loc, să te ocupi de nevoile celor dragi din familia ta.

HOROSCOP 10 IUNIE - Peşti

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, poate că nu ar fi rău să te laşi pe mâna prietenilor. S-ar putea să fi programat ei ceva pentru voi toţi, aşa că lasă-te dus(ă) de val şi vei avea parte de o zi de vineri pe care ţi-o vei aminti multă vreme de acum încolo. De asemenea, s-ar putea să primeşti unele veşti bune în această zi, fie că este vorba de un mesaj sau un telefon. Cert este că nu te aşteptai să le primeşti şi că vor contribui la atmosfera cu totul specială a acestei zile.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici