HOROSCOP 10 martie – Mercur schimbă semnul. Aceste zodii pot cădea victime propriei credulităţi

Mercur intră azi în zodia căderii şi a exilului său, Peştii, unde rămâne până în 27 martie când intră în Berbec. Zodiile Mutabile (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt mai comunicative şi deschise la socializare, dar în acelaşi timp, riscă să fie mai uşor păcălite.

13474 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 martie – Mercur schimbă semnul. Aceste zodii pot cădea victime propriei credulităţi

HOROSCOP 10 martie - Berbec

Mercur începe azi să tranziteze casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară. Îţi dai seama că ai deja răspunsurile la întrebările tale cele mai arzătoare şi că nu este nevoie decât de puţină introspecţie pentru a le afla. De asemenea, caută să fii mai atent(ă) la visele tale în următoarele săptămâni, căci ele pot purta, de asemenea, mesaje importante pentru tine din subconştient. Intuiţia te poate ajuta să rezolvi unele probleme presante, pentru care nu ai găsit soluţia potrivită. Încearcă să ai mai multă încredere în ea.

HOROSCOP 10 martie  - Taur

Mercur se mişcă de azi încolo prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că apar idei de proiecte pe care să le implementezi şi să le desfăşori în perioada următoare. De asemenea, ar putea apărea discuţii cu privire la unele iniţiative comune cu prietenii sau alte persoane cu care împărtăşeşti aceleaşi idealuri sau viziuni. S-ar putea ca, în această perioadă, să cunoşti mai multe persoane care te inspiră şi care te provoacă să-ţi urmezi visurile. Ceva îţi spune să ai încredere în ele şi să acorzi atenţie sfaturilor pe care ţi le dau.

HOROSCOP 10 martie  - Gemeni

Mercur tranzitează de azi înainte casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să descoperi că reuşeşti să comunici mai bine cu superiorii în următoarea perioadă. De asemenea, s-ar putea să pui bazele unor relaţii cu persoane importante din domeniul tău de activitate, dar şi să le consolidezi pe cele deja existente. În felul acesta, s-ar putea să te intersectezi cu multe oportunităţi de a ieşi în evidenţă atât la serviciu, cât şi în comunitate. Depinde doar de tine cât de bine reuşeşti să capitalizezi aceste şanse la vizibilitate, care au un potenţial foarte mare pentru tine.

HOROSCOP 10 martie - Rac

Mercur începe azi să se deplaseze prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se întrevede o perioadă bună pentru nativii(ele) care intenţionează să urmeze cursuri de (re)calificare profesională sau care vor susţine examene. De asemenea, dacă ai de rezolvat probleme birocratice, vei constata că procesul este mai uşor decât te-ai aşteptat, că ai în jurul tău persoane cărora le poţi cere un sfat competent. Nativii(ele) care urmează să călătorească în următoarea perioadă vor obţine ceea ce şi-au dorit de pe urma acelor deplasări, deşi unele lucruri s-ar putea să nu meargă conform planului.

HOROSCOP 10 martie - Leu

Mercur progresează astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care multe din discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi vor viza, în această perioadă, finanţele comune, oportunităţile de investiţie din resursele acestea, dar şi eventualele greşeli comise în trecut, erori de pe urma cărora aţi avut cu toţii de suferit din punct de vedere financiar. De asemenea, este o perioadă foarte bună în care să te ocupi de eventualele dereglări din raportul de forţe existent pe plan sentimental şi/ sau în raport cu persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale.

HOROSCOP 10 martie - Fecioară

Mercur începe să se mişte prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că vei comunica bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în următoarea perioadă. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acolo unde există diferenţe în ceea ce priveşte punctele voastre de vedere, reuşiţi să le navigaţi fără prea mari dificultăţi. În felul acesta, relaţia voastră se va consolida, se va apropia şi mai mult, ceea ce vă va ajuta să aveţi mai multă încredere unul în celălalt şi să faceţi progrese mai mari la nivelul proiectelor pe care le aveţi împreună.

HOROSCOP 10 martie - Balanţă

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că vei reuşi să comunici mai uşor cu colegii de serviciu în perioada următoare. De asemenea, în cazul în care te confrunţi cu probleme de sănătate, s-ar putea să îţi parvină informaţii cu privire la un medic bun care te-ar putea ajuta sau referitor la o terapie pe care nu ai încercat-o până acum. Cu alte cuvinte, vei vedea schimbări în bine atât la locul tău de muncă, cât şi în ceea ce priveşte felul în care te simţi în general.

HOROSCOP 10 martie - Scorpion

Mercur ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să comunici mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Acesta este un moment bun în care să afli mai mult despre hobby-urile lor şi să le împărtăşeşti mai multe lucruri care au legătură cu pasiunile tale. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, s-ar putea ca în aceste săptămâni să începeţi să vorbiţi sau să comunicaţi mai mult decât de obicei, să vedeţi într-adevăr dacă există şansa de a se lega ceva între voi în viitorul apropiat.

HOROSCOP 10 martie - Săgetător

Mercur poposeşte azi în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să interacţionezi mai bine cu membrii familiei. Acele diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune care de regulă îţi dau bătăi de cap sunt mai uşor de navigat în această perioadă, lucru care te ajută să porţi în aceste zile acele conversaţii pe care le-ai amânat de o bună perioadă de timp încoace. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar în felul acesta, vă va fi destul de uşor să ajungeţi la un consens cu privire la unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ.

HOROSCOP 10 martie - Capricorn

Mercur îşi face azi intrarea în casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că interacţionezi mai uşor cu cei din jurul tău, fie că este vorba de persoane de la serviciu sau de apropiaţi. Ştii exact cum să vorbeşti pe limba fiecăruia astfel încât să obţii reacţiile pe care ţi le doreşti din partea lor, motiv pentru care orice negociere din această perioadă are şanse de a se încheia în favoarea ta. Ajută şi faptul că ştii să îi asculţi pe cei din jur şi să citeşti printre rânduri atunci când simţi că mai era ceva de spus.

HOROSCOP 10 martie - Vărsător

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor din astrograma ta solară, motiv pentru care preocuparea ta principală din aceste săptămâni este aceea de a-ţi consolida bugetul. În acest sens, vor veni multe oportunităţi financiare în calea ta, dar ar fi indicat să profiţi doar de acelea care nu riscă să îţi compromită renumele în vreun fel şi care nu vin cu riscuri ascunse. De asemenea, s-ar putea ca multe din ele să prespună colaborare cu cei din jurul tău, cu persoane care urmăresc aceleaşi obiective ca tine. Vei vedea că veţi face o echipă bună şi că aveţi idei foarte asemănătoare.

HOROSCOP 10 martie - Peşti

Mercur ajunge azi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de şarm şi carismă. Reuşeşti să te integrezi în orice context social te vei afla în această perioadă şi te faci plăcut(ă) de toţi cei pe care îi întâlneşti. Pe de altă parte, este important să dai dovadă de autencitate, să nu laşi impresia unei persoane false, care afişează câte o faţetă diferită pentru fiecare persoană pe care o întâlneşte. În caz contrar, există riscul ca unele relaţii să aibă de suferit şi să răneşti acea încredere mare pe care unele persoane apropiate ţi-au acordat-o la început.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici