HOROSCOP 10 noiembrie – Început de zi cu turbulenţe pentru patru zodii. Una reuşeşte să ajungă la liman

Mercur din Scorpion face un careu tensionat cu Saturn retrograd din Vărsător, iar Venus din acelaşi semn al Scorpionului aderă mai târziu la un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de un început de zi cu turbulenţe, dar cel puţin în cazul Scorpionului, apar şi schimbări pozitive.

28810 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 noiembrie – Început de zi cu turbulenţe pentru patru zodii. Una reuşeşte să ajungă la liman

HOROSCOP 10 noiembrie – Început de zi cu turbulenţe pentru patru zodii. Una reuşeşte să ajungă la liman

HOROSCOP 10 noiembrie - Berbec

Nu este o zi bună pentru investiţii în planurile de viitor sau în proiecte, indiferent dacă acestea îţi aparţin sau dacă eşti doar implicat(ă) în ele. Poate că nu eşti într-o pasă tocmai bună pe plan financiar sau poate că doar nu ai ajuns cu ele în punctul în care să îţi iei un angajament financiar prea mare. Încearcă să te foloseşti de intuiţie astăzi, căci s-ar putea să îţi spună acelaşi lucru şi să te informeze în legătură cu sursa unor pericole la care rişti să te expui în cazul în care nu asculţi de vocea ta interioară azi.

HOROSCOP 10 noiembrie - Taur

Din punct de vedere profesional, nu se arată o zi prea grozavă pentru tine. S-ar putea ca unele planuri să nu iasă aşa cum ţi-ai dorit sau poate că unele sarcini de serviciu se dovedesc mai complicate decât ai preconizat. Pe de altă parte, astrele sunt de partea ta dacă participi astăzi la discuţii cu partenerul, colaboratorii şi/ sau cei cu care lucrezi cu privire la proiecte comune. Din câte se pare, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi veţi face unele progrese destul de importante dacă vă uniţi forţele. Ştiţi ce vă doriţi şi în ce direcţie s-o apucaţi.

HOROSCOP 10 noiembrie - Gemeni

Nici în cazul tău s-ar putea ca lucrurile să nu arate prea bine la locul de muncă. Se exercită o presiune destul de mare în ceea ce te priveşte, astfel că trebuie să ai multă grijă în ceea ce priveşte sarcinile care ţi-au fost delegate. La finalul zilei, vei realiza însă că ai reuşit să duci la bun sfârşit mult mai multe lucruri decât te-ai aşteptat. Lucrurile se ordonează într-un fel sau altul, astfel că nu trebuie să îţi faci griji că agenda zilelor următoare va avea de suferit din cauza urgenţelor sau a problemelor care se pot ivi azi.

HOROSCOP 10 noiembrie - Rac

Este posibil să fii destul de capricios(oasă) astăzi, să nu observi atât de uşor lucrurile care te fac fericit(ă) sau pentru care ar trebui să fii recunoscător(oare). În a doua parte a zilei, s-ar putea ca lucrurile să se schimbe în bine, mai ales dacă ai avut parte de tensiuni cu familia de dimineaţă. Pe de altă parte, ar fi de evitat subiectele care pot să agite din nou apele. Este un timp pentru toate, iar acum trebuie să te concentrezi pe consolidarea unui climat armonios atât în raport cu propria persoană, cât şi în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi.

HOROSCOP 10 noiembrie - Leu

În cazul tău, s-ar putea să apară o chestiune de ordin casnic şi/ sau domestic care scoate în evidenţă faptul că tu şi partenerul de viaţă, poate chiar şi alte persoane din familie, nu sunteţi compatibili pe toate planurile şi există diferenţe de mentalitate care riscă să vă conducă la conflicte. Mai bine lasă orice discuţie pe această temă pe a doua parte a zilei, când spiritele se mai calmează şi puteţi să purtaţi un dialog unul cu celălalt. Uneori trebuie doar să îţi alegi cu grijă momentul în care faci unele lucruri. Când sunteţi toţi tensionaţi, pot apărea probleme.

HOROSCOP 10 noiembrie - Fecioară

În prima parte a zilei, există riscul să apară probleme de comunicare cu unii colegi de muncă cu care şi aşa ai puţine lucruri în comun. Vei vedea însă că lucrurile vor reveni pe făgaşul normal în a doua parte a zilei, când vă daţi seama că trebuie să colaboraţi pentru a obţine rezultatele dorite în cadrul unei sarcini comune. Un rol important în motivaţia de a lăsa unul de la celălalt este şi faptul că s-ar putea să existe un bonus la mijloc. Aşadar, într-un fel sau altul, veţi ajunge la un compromis, la un teren comun de discuţii.

HOROSCOP 10 noiembrie - Balanţă

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să îţi dea târcoale tot felul de tentaţii, dar bugetul tău s-ar putea să nu fie tocmai mare, mai ales dacă ai făcut deja unele achiziţii care nu figurau pe lista de cumpărături. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum îţi gestionezi resursele. Este adevărat că poate apărea o oportunitate de economisire astăzi ori de a realiza un mic profit pe lângă salariu, dar s-ar putea să nu fie vorba de ceva prea consistent ca să îţi poţi permite alte răsfăţuri. Va veni momentul şi pentru ele, dar nu este cel de azi.

HOROSCOP 10 noiembrie - Scorpion

Ar putea apărea şi astăzi unele tensiuni în raport cu cineva din familie. Ceva din comportamentul său ori din discursul pe care îl adoptă în raport cu tine s-ar putea să producă o reacţie nu tocmai bună în ceea ce te priveşte. Aşadar, este foarte important să îţi păstrezi calmul, să nu te laşi mânat(ă) de primul impuls. În a doua parte a zilei, lucrurile revin pe un făgaş normal, dar s-ar putea să te mai întâlneşti cu astfel de situaţii pe parcursul acestei săptămâni. Încearcă să nu le oferi prea multă atenţie, să iei unele lucruri în nume personal.

HOROSCOP 10 noiembrie - Săgetător

Este posibil să primeşti astăzi unele veşti care nu sunt tocmai bune. Sau poate că ajung la tine unele zvonuri care te fac să te îngrijorezi în legătură cu unele lucruri, să regreţi anumite decizii pe care le-ai luat de curând. Vei vedea însă că lucrurile încă evoluează, că în a doua parte a zilei s-ar putea să nu mai arate atât de rău ca de dimineaţă. Aşadar, încearcă să ai răbdare şi să vezi încotro se îndreaptă aceste situaţii. Ar fi păcat să pierzi timp şi energie gândindu-te la nişte lucruri care nu erau, de fapt, atât de serioase.

HOROSCOP 10 noiembrie - Capricorn

Nu este un moment bun din săptămână în care să faci investiţii prea mari. S-ar putea ca unele lucruri să sune mai bine decât sunt în realitate, să fii tentat(ă) să mergi prea departe cu unele planuri. Ar fi mai indicat să dai dovadă de răbdare în aceste momente, să nu te laşi presat(ă) să iei o decizie într-un timp mai scurt decât este confortabil pentru tine. În a doua parte a zilei, pot apărea oportunităţi de suplimentare a veniturilor care sunt mai sigure, care nu implică vreun risc de o natură sau alta. Mizează pe aceste şanse pentru moment.

HOROSCOP 10 noiembrie - Vărsător

Este posibil să ai parte de o zi dificilă la locul de muncă, cel puţin în prima ei parte. Poate că nu eşti în relaţii prea bune cu superiorii în această perioadă sau poate că atârnă de umerii tăi tot felul de responsabilităţi care nu sunt tocmai uşor de gestionat. În a doua parte a zilei, este posibil ca lucrurile să reintre pe făgaşul normal, să ai parte de revelaţii care te ajută să vezi situaţia dintr-o altă perspectivă. Îţi dai seama că te bucuri de toate atuurile necesare pentru a face faţă tuturor provocărilor de la locul de muncă.

HOROSCOP 10 noiembrie - Peşti

Poate că nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi. De vină s-ar putea să fie o situaţie din prezent care nu îţi este tocmai favorabilă sau poate că este vorba de altceva, de o indispoziţie care dă semne că nu vrea să plece. Încearcă să priveşti partea bună a lucrurilor, să fii selectiv(ă) cu cei cu care îţi petreci timpul. Este foarte important să îţi păstrezi energia şi să îţi cultivi o stare de bine, mai ales dacă există lucruri pe care nu le poţi amâna, care nu suferă modificări în programul pe care ţi l-ai făcut cândva de curând.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici