HOROSCOP 10 septembrie 2021. Venus în Scorpion, relaţii consolidate sau încredere înşelată. Tu ce primeşti de la astre?

Venus intră azi în semnul Scorpionului, exilul său nocturn, unde rămâne până pe 7 octombrie. În această perioadă, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor avea parte de multe provocări în plan relaţional, dar şi de rezultate pe măsură.

16099 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 septembrie 2021. Venus în Scorpion, relaţii consolidate sau încredere înşelată. Tu ce primeşti de la astre?

HOROSCOP 10 septembrie 2021. Venus în Scorpion, relaţii consolidate sau încredere înşelată. Tu ce primeşti de la astre?

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Berbec

Venus începe azi să tranziteze casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care te aşteaptă o perioadă bună pentru colaborări, parteneriate sau investiţii în raport cu partenerul de viaţă. În cazul în care eşti în negocieri cu cineva legat de un proiect, de exemplu, şansele sunt mari să obţii condiţiile pe care le doreşti şi o remuneraţie pe măsură. Fii atent(ă) însă că pot exista şi dezavantaje ale acestui tranzit, care au legătură mai ales cu faptul că pot apărea dezechilibre în raportul de forţe dintre tine şi partener sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Taur

Venus tranzitează de azi înainte casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce pune în fruntea listei tale de priorităţi relaţia cu persoana iubită şi/ sau colaboratorii. În principiu, lucrurile merg bine între voi şi continuă să evolueze într-o direcţie bună, dar există unele comportamente care se pot agrava pe parcursul acestui tranzit. Este important să vezi cum se manifestă spiritul de competiţie între voi, căci există riscul să producă tensiuni în loc să vă încurajeze să progresaţi. De asemenea, este sănătos ca unele lucruri să rămână pentru tine, dar trebuie să te gândeşti dacă nu riscă să afecteze încrederea.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Gemeni

Venus începe astăzi să se mişte prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, iar efectul acestui tranzit este că, pe de-o parte, relaţiile cu colegii de muncă se îmbunătăţesc. Din păcate, însă, este vorba de o armonie de suprafaţă, în sensul în care mai există tensiuni şi incompatibilităţi între voi, care necesită eforturi pe termen lung pentru a se ameliora. Acelaşi tipar se manifestă şi în planul sănătăţii, unde te simţi (mai) bine, dar este nevoie de schimbări la nivel de stil de viaţă şi alimentaţie pentru ca starea de bine de care te bucuri să dureze.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Rac

Venus poposeşte azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că te bucuri de armonie pe aceste planuri în următoarea perioadă, de bună înţelegere cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Pe de altă parte, însă, trebuie să ţii cont de faptul că se pot intensifica, pe fundalul acestui tranzit, sentimentele de posesivitate, pe care trebuie să ai mare grijă cum le gestionezi. Arareori sunt îndreptăţite şi de cele mai multe ori se întâmplă să afecteze destul de serios nivelul de încredere din relaţia de cuplu şi gradul de libertate care ar trebui oferit copiilor.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Leu

Venus ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, indiciu cum că îţi va fi ceva mai uşor decât de obicei să faci faţă incompatibilităţilor de viziune şi de personalitate care există între tine şi unii membri ai familiei. Acest lucru înseamnă că scade riscul de conflicte pe parcursul acestui tranzit, dar pentru rezultate de durată, este nevoie de mai multe eforturi. În caz contrar, există riscul ca problemele să se ascundă în subteran şi să iasă la iveală mai târziu, în momente cruciale, când ai nevoie să fii pe aceeaşi lungime de undă cu cei dragi din familie.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Fecioară

Venus progresează azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să afişezi mult şarm şi carismă în orice context social, să interacţionezi productiv cu cei din jur, să te impui în cadrul negocierilor sau dezbaterilor. Pe de altă parte, apar şi riscuri odată cu acest tranzit, iar ele au de-a face mai ales cu modul în care te percepe lumea atunci când dai dovadă de asertivitate. În unele contexte, s-ar putea să ai mai mult de câştigat dacă apelezi la diplomaţie, la arta compromisului. S-ar putea să laşi o impresie pe care nu ţi-o doreşti altfel.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Balanţă

Venus intră astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că te vei întâlni cu unele oportunităţi financiare în zilele care urmează. Ele ar putea implica unele profituri, din activităţile pe care le desfăşori la serviciu, în domeniul tău principal de activitate sau într-un altul cu care cochetezi din când în când sau prin intermediul unor investiţii, care îţi aduc profituri la un moment dat. Pe de altă parte, trebuie să rezişti mai mult tentaţiilor, care s-ar putea să fie mai puternice decât de obicei în perioada următoare. Nu ceda în faţa lor.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Scorpion

Venus poposeşte azi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă şarm, carismă şi acel ceva de care ai nevoie pentru a ieşi în evidenţă. Ştii să te faci plăcut(ă), dar şi să te impui, semn că prezenţa ta va fi la mare căutare, atât pe plan profesional, cât şi personal. S-ar putea să existe şi unele persoane la inima cărora nu ajungi atât de uşor, cel mai probabil pentru că au o personalitate la fel de puternică precum a ta şi vă este greu să vă împărţiţi teritoriul. Dacă îţi reglezi atitudinea în raport cu ei, îi vei cuceri.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Săgetător

Venus progresează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că trebuie să te concentrezi în această perioadă pe bunăstarea ta emoţională şi mentală. Este important să fii în echilibru cu tine pentru a te putea bucura de relaţii echilibrate cu cei dragi din familie şi cu persoana iubită. În plus, trebuie să ţii cont de faptul că acest tranzit ar putea aduce în viaţa un fost partener sau posibilitatea unei idile pe care vrei să o ţii departe de ochii curioşilor. Încearcă să te gândeşti de două ori înainte să le laşi în viaţa ta.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Capricorn

Venus intră astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că te preocupă în această perioadă obiectivele tale pe termen lung, dar şi proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care vrei să le coordonezi tu. De asemenea, s-ar putea să fii mai implicat(ă) decât de obicei în cercul de prieteni ori poate că vei cunoaşte persoane noi, care îţi împărtăşesc visurile şi idealurile. Pe de altă parte, însă, dacă vezi că un plan nu este fezabil, ai grijă să nu te încăpăţânezi prea tare să-l urmezi, căci rişti să te expui unui risc de pagube.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Vărsător

Venus poposeşte azi în casa carierei din horoscopul tău solar, indiciu cum că acest tranzit ar putea veni la pachet cu oportunităţi de a te face remarcat(ă) la locul de muncă sau în domeniul tău de activitate. Pe lângă faptul că ai abilităţile şi experienţa necesare pentru a ieşi în evidenţă, mai ai şi prezenţa de spirit care te ajută să profiţi la maximum de orice context care îţi poate fi favorabil. Unii superiori vor aprecia faptul că ai încredere în tine, că eşti asertiv(ă) şi cu spirit de iniţiativă, dar alţii pot crede despre tine că eşti condescendent(ă) uneori.

HOROSCOP 10 septembrie 2021 - Peşti

Venus progresează astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru cei(le) mai mulţi(te) nativi(e), acest tranzit vine la pachet cu lecţii despre iubire, cu atât mai mult dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie cu o persoană de altă religie sau naţionalitate. De asemenea, s-ar putea să primeşti oportunitatea de a merge într-o delegaţie pe care o aşteptai de mult ori să urmezi un curs pe care ţi l-ai dorit. O persoană din anturajul tău te poate ajuta să treci mai uşor printr-un proces birocratic complex, de care te-ai temut o perioadă foarte lungă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici