HOROSCOP 11 decembrie – O zi plină azi pentru trei zodii. Au parte de un rollercoaster emoţional

Luna din Rac aderă azi la un trigon armonios cu Neptun din Peşti, face o opoziţie cu Pluto din Capricorn şi apoi îi trasează un trigon lui Neptun din Peşti. Pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), se anunţă o zi plină.

27592 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 decembrie – O zi plină azi pentru trei zodii. Au parte de un rollercoaster emoţional

HOROSCOP 11 decembrie – Berbec

 
Ziua începe bine pentru tine pe plan familial, dar s-ar putea să nu continue pe aceeaşi direcţie. Există unele tensiuni mocnite între tine şi cei dragi şi este posibil ca ele să aibă legătură într-un fel sau altul cu sectorul profesional. Spre seară, situaţia se va mai calma din nou, dar trebuie să vezi de ce anume au apărut probleme între voi. Poate că este vorba de o supărare care durează de mai multă vreme.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Taur

 
De dimineaţă, s-ar putea să ai parte de discuţii plăcute cu prietenii sau poate că afli veşti care te încurajează să priveşti cu încredere spre viitor. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară şi unele zvonuri care nu te bucură deloc, dar caută să te concentrezi pe partea plină a paharului. Ce-i ca val, ca valul trece şi trebuie să fii recunoscător(oare) pentru lucrurile care merg bine pentru tine în acest moment.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Gemeni 

Este posibil să apară azi o oportunitate din punct de vedere financiar pentru tine. Este drept că şi cheltuielile s-ar putea să fie mai mari decât ţi-ai propus astăzi, dar la finalul zilei, tot se vede o diferenţă la buget. De asemenea, s-ar putea să poţi face unele economii astăzi, să laşi unele cumpărături sau activităţi costisitoare pe altă dată. Este un timp pentru toate, nu trebuie să îţi faci griji prea mari pentru asta.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Rac 

Eşti într-o stare bună de spirit astăzi, dar în anumite discuţii cu persoana iubită şi/ sau un coleg de muncă, s-ar putea să ţii prea tare cu dinţii de unele viziuni, ceea ce riscă să conducă la conflicte. Sau poate că se întâmplă ceva şi ţi se dă dreptate. În orice caz, flexibilitatea îţi este cel mai mare aliat în astfel de momente. Caută să te foloseşti mai des de beneficiile pe care le are.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Leu 

Astăzi s-ar putea să fii mai sensibil(ă) la mesajele pe care le primeşti din subconştient, dar trebuie să ţii cont că nu toate gândurile care îţi trec astăzi prin minte merită într-adevăr să stăruieşti prea mult asupra lor. S-ar putea să îţi dai seama de acest lucru cândva după-amiază, când realizezi că ai pierdut destul de mult timp gândindu-te la unele scenarii care nu erau deloc adevărate, care n-au făcut decât să amplifice unele frici.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Fecioară

 
Dacă ţi-ai făcut unele planuri cu prietenii pentru astăzi, acestea se dovedesc a fi ceea ce ţi-ai dorit în multe privinţe, dar nu chiar în toate. Poate că-ţi pare rău că ai lăsat de la tine în anumite privinţe, că nu ţi-ai susţinut mai mult punctul de vedere. S-ar putea să fi fost mai reuşite unele activităţi dacă nu ai fi dat înapoi într-un anumit context sau altul. Ţine minte această lecţie pe mai încolo.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Balanţă 

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să ai parte de mai mult spor decât te-ai aşteptat, dar pe de altă parte, trebuie să ţii cont şi de angajamente pe care ţi le-ai luat acasă ori faţă de cei dragi. În caz contrar, există posibilitatea să te alegi cu unele tensiuni în raport cu ei sau poate ţi se reproşează anumite lucruri în legătură cu nivelul de implicare de care dai dovadă acasă acum.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Scorpion

 
Eşti într-o stare bună de spirit şi emani acest lucru prin toţi porii. În plus, îi atragi pe cei din jur cu atitudinea pe care o ai şi faci o impresie plăcută în majoritatea privinţelor. S-ar putea totuşi să existe şi situaţii în care lucrurile nu stau la fel, în care tinzi să trezeşti unele reacţii nu tocmai pozitive de la ceilalţi. În acele conxte, ar fi indicat să dai dovadă de mai multă flexibilitate.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Săgetător 

În principiu, se arată o zi destul de liniştită în plan familial, dar s-ar putea să existe şi momente de tensiune la mijlocul zilei. Mai exact, s-ar putea să apară discuţii cu privire la finanţe care scot la iveală diferenţe destul de mari de gândire între tine şi ceilalţi. Aşadar, ar fi indicat să faci eforturi pentru a nu se ajunge acolo, mai ales dacă aţi mai avut recent parte de conflicte pe această temă.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Capricorn 

Comunici bine cu cei din jur astăzi, dar mai ales cu partenerul de viaţă, dar s-ar putea să existe şi subiecte care tensionează atmosfera între voi şi trebuie să ai mare grijă cum le abordezi. Finalul acestei zile vă suprinde reveniţi la sentimente mai bune, dar trebuie să vezi ce anume a condus la fricţiuni şi să încerci să rezolvi lucrurile într-o manieră sau alta. Altfel, s-ar putea ca tensiunile să reapară cândva mai încolo.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Vărsător 

S-ar putea să apară azi o activitate extraprofesională din care reuşeşti să obţii unele profituri, să îţi rotunjeşti bugetul. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă şi de energia ta, să nu exagerezi prea mult cu eforturile. Ai nevoie de odihnă pentru că urmează câteva zile foarte obositoare cu toate pregătirile pe care trebuie să le faci de sărbători. Depinde de tine să găseşti un echilibru, să nu pui prea multă presiune pe tine.
 

HOROSCOP 11 decembrie – Peşti

 
Se anunţă o zi propice momentelor petrecute alături de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, dar în acelaşi timp, s-ar putea să regreţi faptul că nu ai avut parte de mai mult timp cu prietenii în ultima vreme. Aşadar, poate că ar fi indicat să vezi dacă nu te poţi alătura şi lor cândva pe parcursul acestei zile sau în zilele care urmează. Îţi face bine să te întâlneşti cu ei, să vă vorbiţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici