HOROSCOP 11 februarie. Lună Nouă azi în Vărsător. Noi începuturi în vieţile acestor zodii

Mercur din Vărsător face azi un careu tensionat cu Marte din Taur, motiv pentru care zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) primesc nişte veşti nu prea plăcute sau fac ele afirmaţii care le atrag neplăceri.

18182 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 februarie. Lună Nouă azi în Vărsător. Noi începuturi în vieţile acestor zodii

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Berbec

Luna Nouă de astăzi se formează în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce înseamnă că s-ar putea să ai noi iniţiative de genul acesta în zilele care urmează. Sau poate că întâlneşti persoane noi cu viziuni şi idealuri similare, care aduc un vânt al schimbării pozitive în viaţa ta. Este clar oricum că ai apar tot felul de transformări în viaţa ta, că ai motive să fii optimist(ă) în legătură cu ceea ce urmează să se întâmple în viitor. Acum este un moment bun să îţi aduci aminte de rezoluţiile tale principale pentru acest an.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Taur

Luna Nouă care se formează azi are loc în casa carierei din horoscopul tău general, semn că ai putea trece într-o nouă etapă la nivel profesional. În cazul celor mai norocoşi(oase) dintre nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre o promovare pe care o aşteptau şi o meritau de multă vreme. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba de mai multă vizibilitate la locul de muncă, fapt ce le aduce beneficii în ceea ce priveşte evoluţia lor pe termen lung. În orice caz, se întâmplă lucruri bune în acest domeniu de viaţă şi ai toate motivele să fii optimist(ă).

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Gemeni  

Luna Nouă de azi se perfectează în casa studiilor, a călătoriilor şi a filozofiei tale de viaţă, ceea ce poate genera tot felul de evenimente în viaţa ta pe parcursul următoarelor zile. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre o deplasare importantă, cu potenţiale beneficii pe termen lung, iar în ceea ce-i priveşte pe alţii(tele), se întrevăd unele cursuri sau ateliere care le schimbă optica şi îi ajută să gestioneze mai bine anumite situaţii. Simţi oricum că începi să priveşti altfel anumite lucruri şi că asta te ajută să dobândeşti o înţelegere mai bună în anumite situaţii.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Rac

Luna Nouă de azi ocupă casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că se creează un context potrivit pentru a începe proiecte noi alături de partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Sunt favorizate, de asemenea, colaborările şi parteneriatele şi mă referi aici la debutul unor noi sau la dezvoltarea celor care există deja. S-ar putea totuşi să fie nevoie să lucrezi mai mult decât te-ai fi aşteptat la echilibrarea raportului de forţe între tine şi cei cu care eşti implicat(ă) într-o relaţie, indiferent de natura acesteia. Iar comunicarea este ingredientul esenţial aici.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Leu  

Luna Nouă de astăzi se formează în casa relaţiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care se deschid capitole noi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau în relaţie cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Se şterg cu buretele problemele din trecut şi rămân doar lecţiile pe care vi le-aţi predat unii altora, acelea care vă pot ajuta să creşteţi unul lângă celălalt. Asta nu înseamnă însă că nu mai aveţi de muncit la unele aspecte, că nu trebuie să laşi de la tine în anumite privinţe pentru ca lucrurile să meargă mai bine, să iasă din impas.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Fecioară

Luna Nouă de azi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să schimbi ceva la etica ta profesională şi/ sau la stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Încearcă să te deschizi mai mult la nou pe plan profesional, cum ar fi tehnici sau abordări pe care nu le-ai explorat până acum. Ar fi bine, de asemenea, dacă te-ai îngriji mai mult de modul în care gestionezi stresul şi oboseala de la serviciu. În caz contrar, rişti să le internalizezi şi să te afecteze din punct de vedere fizic. Exerciţiile de respiraţie ajută.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Balanţă

Luna Nouă de astăzi se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce îţi oferă oportunitatea să schimbi ceva în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Dacă ţi se pare că relaţia voastră a intrat pe un făgaş nepotrivit, gândeşte-te la ce măsuri poţi lua pentru a îmbunătăţi situaţia. Vei găsi în cei dragi o disponibilitate la fel de mare să pună relaţia voastră pe primul loc. Acest eveniment astral le este favorabil şi burlacilor(ăciţelor), care s-ar putea să întâlnească pe cineva special pentru care încep să dezvolte nişte sentimente foarte puternice.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Scorpion  

Luna Nouă de azi se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu că se schimbă ceva în acest plan pe parcursul următoarelor zile. Poate fi vorba de felul în care gestionezi tu unele chestiuni de ordin domestic sau poate că abordarea lor în raport cu unele situaţii se ajustează în bine. În orice caz, te bucură faptul că lucrurile evoluează, că faceţi progrese către obiectivele voastre comune. Tot pe acest fundal, s-ar putea să te apropii mai mult decât până acum de cineva din familie. Ceva din peisajul actual vă ajută să vă conectaţi pe o frecvenţă profundă.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Săgetător  

Luna Nouă de astăzi se formează în casa comunicării din horoscopul tău solar, prilej numai bun să îţi evaluezi abordările în plan social şi să vezi dacă sunt într-adevăr cele mai bune pentru ceea ce ţi-ai propus să realizezi cu fiecare discuţie. În cele mai multe cazuri, te bazezi pe intuiţia de moment şi-ţi place să îţi surprinzi interlocutorul, dar s-ar putea ca această tehnică să nu fie cea mai bună în anumite situaţii. Dacă îţi joci cărţile bine, s-ar putea ca zilele acestea să debuteze unele proiecte de pe urma cărora vei avea mult de câştigat pe termen lung.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Capricorn  

Luna Nouă de azi se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce face să te intersectezi zilele următoare cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat în această perioadă. Apetitul pentru risc pe care ţi-l conferă acest eveniment astral poate fi destul de mare, dar încearcă să nu te laşi pradă lui. S-ar putea ca premisele să fie bune, dar execuţia să lase de dorit sau chiar să te expună unor riscuri pe care nu le-ai luat în considerare. Gândeşte atent orice mişcare faci.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Vărsător

Luna Nouă de astăzi se formează în chiar semnul naşterii tale, prilej numai bun să îţi reactualizezi rezoluţiile de Anul Nou cu privire la tine însuţi(ăţi) şi să-ţi propui şi alte obiective pe care să le atingi până anul viitor pe vremea asta. Nu ţi-a fost uşor deloc în această perioadă, întrucât eşti o persoană cu o viaţă socială activă în general, care are nevoie să interacţioneze cu ceilalţi, dar poate că acum apreciezi şi mai mult discuţiile cu apropiaţii şi întâlnirile cu ei. În plus, ai timp să te gândeşti mai mult la feedback-ul pe care ei ţi-l oferă.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE - Peşti

Luna Nouă se perfectează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevăd nişte zile speciale pentru tine la orizont. Te-ai putea întâlni cu momente de deja-vu, cu vise care par să prevadă evenimente de peste zi ori cu momente în care intuiţiile tale se adeveresc. Asta ar trebui să îţi dea de înţeles că ar trebui să ai mai multă încredere în primul tău instinct, în mesajele pe care le primeşti din partea vocii tale interioare. De asemenea, se arată un moment bun pentru a procesa situaţii din trecut care par să te afecteze încă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici