HOROSCOP, 11 februarie – Situaţii care riscă să degenereze rapid. Patru zodii trebuie să fie precaute

Astăzi se perfectează o conjuncţie între Mercur şi Pluto în semnul Capricornului, indiciu de potenţiale tensiuni incipiente sau abia depăşite pentru zodiile Cardinale (Taur, Fecioară, Capricorn).

8387 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 11 februarie – Situaţii care riscă să degenereze rapid. Patru zodii trebuie să fie precaute

HOROSCOP, 11 februarie - Berbec

Mercur realizează azi o conjuncţie cu Pluto în casa carierei din horoscopul tău general, semn că deşi este final de săptămână lucrătoare, vei avea parte de o zi intensă la serviciu. Responsabilităţile care îţi revin şi aşteptările şefilor nu sunt deloc mici, dar cu toate acestea, găseşti forţa de a te ridica la înălţimea ştachetei pe care ţi-ai impus-o tu şi pe care superiorii vor să o atingi. Pe de altă parte, vor exista momente în care ai senzaţia că eşti copleşit(ă) şi că nu vei putea să îţi respecţi cu totul angajamentele. Ai încredere în tine şi vei reuşi.

HOROSCOP, 11 februarie - Taur

Mercur dă astăzi mâna cu Pluto în casa călătoriilor, a studiilor, a interacţiunii cu instituţiile şi a filozofiei de viaţă. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, această configuraţie astrală poate aduce o revelaţie după o perioadă de îndelungi frământări. În cazul altora, poate fi vorba despre susţinerea unui examen pentru care şi-au făcut griji şi pe care îl promovează cu brio. Este posibil, de asemenea, să se rezolve o problemă legate de o călătorie, la distanţă mare probabil sau poate că trec peste un obstacol destul de mare în drumul lor către o autorizaţie sau o aprobare de un anume fel.

HOROSCOP, 11 februarie - Gemeni

Mercur se întâlneşte azi cu Pluto în casa raporturilor de forţe din relaţii, ceea ce poate semnala o zi mai tensionată în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Poate că există tendinţa să se ridice tonul nepermis de mult la un moment dat sau ai senzaţia din ce în ce mai evidentă că lucrurile nu stau tocmai bine între voi. Vestea bună este aceea că dezechilibrul se poate soluţiona printr-un dialog deschis; încearcă să vezi unde şi când a apărut o incompatibilitate între voi şi dacă nu cumva punctele voastre de vedere se întâlnesc.

HOROSCOP, 11 februarie - Rac

Mercur şi Pluto realizează o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce face ca această zi să fie una puţin mai complicată în plan relaţional. Per ansamblu, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, dar s-ar putea ca, la un moment dat, să se atingă un punct sensibil ori să planeze deasupra ta frica aceea că poţi spune sau face ceva care i-ar putea leza pe cei din jur. Acest lucru îngreunează destul de mult procesul de comunicare şi colaborare, dar cu tact, vei depăşi bine obstacolele.

HOROSCOP, 11 februarie - Leu

Mercur şi Pluto se întâlnesc astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, indiciu cum că nu vei avea parte de o zi prea uşoară la serviciu, cu toate că sfârşitul de săptămână este aici. Pe de altă parte, vestea bună este că te mobilizezi destul de uşor, deşi nivelul tău de energie nu mai este cel de acum câteva zile. Există însă riscul să te resimţi destul de tare la final de zi, motiv pentru care este important să te asiguri că iei pauze din când în când şi că nu te oboseşti atât de tare.

HOROSCOP, 11 februarie - Fecioară

Mercur şi Pluto îşi dau întâlnire azi în casa iubirii şi a copiilor, prilej numai bun să petreci mai mult timp de calitate azi alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. Totuşi, trebuie să te aştepţi să mai apară şi momente de încordare, pricinuite cel mai probabil de unele diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune care se acceptă mai greu. În orice caz, dacă există deschidere din partea ta, nu se va ajunge până la certuri aprinse. Lasă orgoliul la o parte şi încearcă să te concentrezi pe ceea ce vă apropie mai degrabă decât invers.

HOROSCOP, 11 februarie - Balanţă

Mercur realizează azi cu Pluto o conjuncţie în casa familiei din astrograma ta generală, indiciu cum că atmosfera de acasă ar putea fi tensionată. Nu pare să fie vorba de ceva serios, ci mai degrabă de o tensiune reziduală de zilele trecute ori de nişte şicane care au cauze mai profunde care nu pot fi înlăturate chiar atât de uşor. Indicat ar fi să eviţi unele subiecte de discuţie care crezi că pot fi incomode pentru apropiaţi momentan. Cu siguranţă există alte teme pe care le poţi aborda şi care accentuează viziunile voastre comune despre o temă de interes general.

HOROSCOP, 11 februarie - Scorpion

Conjuncţia lui Mercur şi Pluto îţi oferă asertivitate în comunicare şi te ajută să îţi exprimi punctele de vedere cu încredere în sine. Acest lucru te favorizează, mai ales, dacă participi astăzi la o negociere sau urmează să iei cuvântul în cadrul unei şedinţe. Pe de altă parte, există riscul ca unele persoane să interpreteze greşit atitudinea ta, să creadă despre tine că vrei să pari altceva decât eşti de fapt. În raport cu ele, se recomandă să dai dovadă de tact, astfel încât să nu intervină o distanţă care poate face rău unei relaţii aflate la început de drum. 

HOROSCOP, 11 februarie - Săgetător

Conjuncţia pe care Mercur o face la Pluto ocupă casa banilor din astrograma ta solară, semn că te preocupă astăzi sectorul financiar. În cele mai multe cazuri, este vorba despre cheltuieli care nu pot fi evitate sau care au fost realizate deja, nu însă fără un impact în ceea ce priveşte bugetul. Dacă simţi mai acut decât ar trebui unele goluri financiare, poate că ar fi indicat să iei în calcul unele schimbări ale modului în care îţi gestionezi fondurile. Cel mai probabil, nu este vorba de ajustări prea mari, ci mai degrabă de unele care pot fi întreţinute în timp.

HOROSCOP, 11 februarie - Capricorn

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto are loc în semnul naşterii din astrograma ta generală, semn că te bucuri de încredere de sine şi de autenticitate în raport cu ceilalţi. Ştii cine eşti şi ce eşti îndreptăţit(ă) să percepi de la cei din jur, ceea ce te ajută să laşi impresia unei persoane puternice şi pe care se poate conta. Unii(ele) te-ar putea găsi însă intimidant(ă), ceea ce poate sensibiliza fundaţia unor relaţii mai fragile, aflate la început sau care au trecut printr-o cumpănă recent. Aşadar, caută să fii precaut(ă) în raport cu cei care nu te cunosc prea bine.

HOROSCOP, 11 februarie - Vărsător

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto ocupă casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce poate indica o predispoziţie la frământări interioare. În unele situaţii, ar putea fi vorba despre probleme punctuale, cu care te confrunţi în această perioadă, iar în altele, de dileme care durează de mai multă vreme. Vestea bună este că te poţi redresa, că poţi să priveşti cu succes lucrurile dintr-o altă perspectivă. Este drept că trebuie să depui eforturi în această direcţie, dar în final, s-ar putea să îţi fi fost mai uşor decât ţi-ai imaginat la început. Încearcă şi îţi vei mulţumi la sfârşitul zilei.

HOROSCOP, 11 februarie - Peşti

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că te preocupă destul de mult aceste aspecte. Există unele chestiuni care te nemulţumesc pe aceste planuri sau care constituie un motiv de griji cu privire la parcursul unor proiecte sau prietenii. Încearcă să vezi de unde au plecat problemele şi dacă este nevoie să schimbi ceva la vreo abordare personală pentru a evita astfel de episoade în viitor. Pe de altă parte, dacă este vorba de probleme relaţionale, trebuie să existe reciprocitate şi câteva compromisuri sănătoase pentru a găsi un teren comun.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici