HOROSCOP 11 MAI, Joi - Nu vă grăbiţi să luaţi decizii: s-ar putea să vă coste timp şi bani

Luna din Vărsător aduce introspecţie în viaţa zodiilor. Activităţile de astăzi trebuie să fie abordate fără grabă pentru a obţine rezultatele dorite.

13076 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 MAI, Joi - Nu vă grăbiţi să luaţi decizii: s-ar putea să vă coste timp şi bani

HOROSCOP 11 MAI 2023

HOROSCOP 11 MAI - Berbec

Trebuie să meditaţi la cum să vă investiţi timpul, energia şi banii astăzi, în timp ce luna din Vărsător se încadrează cu Mercur retrograd în Taur. Semnul tău zodiacal preferă să ia măsuri rapide, dar ar fi înţelept să încetineşti ritmul în acest moment.

HOROSCOP 11 MAI - Taur

Veţi avea o realizare importantă astăzi în timp ce luna din Vărsător se înfruntă cu Mercur, care este în prezent retrograd în zodia voastră.

HOROSCOP 11 MAI - Gemeni

Luna din Vărsător se încadrează cu planeta dumneavoastră conducătoare, Mercur, care este în prezent retrogradă în Taur: asta înseamnă că s-ar putea să vă reorganizaţi planurile! Prioritizează odihna, dragă Gemeni.

HOROSCOP 11 MAI - Rac

Luna din Vărsător se confruntă cu Mercur retrograd în Taur, ceea ce ar putea să vă determine să reconsideraţi cum vă investiţi timpul.

HOROSCOP 11 MAI - Leu

Luna se află astăzi în semnul tău opus Vărsător, care te poate găsi concentrat pe relaţii. Tu şi partenerii tăi ai putea reelabora planurile de viitor, pe măsură ce Luna se îndreaptă cu Mercur retrograd în Taur.

HOROSCOP 11 MAI - Fecioară

Luna din Vărsător se confruntă cu planeta voastră conducătoare, Mercur, care este retrogradă în semnul de pământ Taur. Acest lucru ar putea să vă rearanjeze planurile şi programul. Este posibil să editaţi un proiect sau să regândiţi cum să abordaţi un obiectiv.

HOROSCOP 11 MAI - Balanţă

Luna din semnul de aer Vărsător inspiră creativitate şi romantism! Detaliile importante pot apărea pe măsură ce Luna se încadrează cu Mercur retrograd în Taur. Fă-ţi timp să reflectezi la ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

HOROSCOP 11 MAI - Scorpion

Luna din Vărsător vă găseşte concentrat pe casa şi viaţa de familie astăzi.

HOROSCOP 11 MAI - Săgetător

Luna din Vărsător se încadrează cu Mercur retrograd în Taur, ceea ce te-ar putea face să descoperi lucruri pe care nu le-ai observat niciodată până acum!

HOROSCOP 11 MAI - Capricorn

Luna din Vărsător se încadrează cu Mercur retrograd în semnul de pământ Taur, ceea ce vă poate găsi dezorganizat. Pot exista întârzieri, dar apar perspective interesante.

HOROSCOP 11 MAI - Vărsător

Luna este astăzi în zodia ta, Vărsător, găsind lumea pe lungimea ta de undă emoţională! Acesta poate fi un moment puternic pentru a vorbi despre sentimente. Puteţi revedea trecutul pe măsură ce Luna se îndreaptă cu Mercur retrograd în Taur.

HOROSCOP 11 MAI - Peşti

Luna din Vărsător te încurajează să încetineşti şi să te odihneşti. O idee intrigantă, o fantezie sau o amintire uitată de mult ar putea să reapară pe măsură ce Luna se îndreaptă cu Mercur retrograd în Taur. Acesta poate fi un moment prielnic pentru a vă conecta cu intuiţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici