HOROSCOP 11 OCTOMBRIE: Le merge perfect azi acestor trei zodii. Vezi dacă te afli printre ele

Astăzi se formează trei aspecte astrale, iar cel mai important este cel armonios de trigon între Venus din Fecioară şi Uranus retrograd din Taur. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o duminică fix aşa cum şi-au imaginat.

8725 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 OCTOMBRIE: Le merge perfect azi acestor trei zodii. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP 11 octombrie Berbec

Cu toate că este duminică, ar putea apărea, pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn, oportunităţi de suplimentare a bugetului de weekend şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Aşadar, în loc să cheltuieşti bani, s-ar putea să ţi se ofere şanse de a câştiga mai mulţi. În orice caz, lucrurile evoluează foarte bine pentru tine în plan financiar, indiferent dacă decizi să îţi faci şi câte un hatâr mărunt din când în când.

HOROSCOP 11 octombrie  Taur

Te numeri astăzi printre nativii(ele) zodiilor care se bucură de o stare de spirit perfectă. Astfel, te vei bucura de momente plăcute în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor, oferindu-le şi lor din buna ta dispoziţie. Sau poate alegi să te dedici hobby-urilor tale astăzi, acelor preocupări personale pe care le-ai neglijat în ultima vreme din cauza unor treburi mai presante la serviciu. În orice caz, vei avea parte negreşit de o duminică reuşită.

HOROSCOP 11 octombrie  Gemeni

Astăzi te afli printre cei(le) care s-ar bucura să nu facă mare lucru astăzi. Cel mai mult te-ar ajuta să petreci timp cu familia, întrucât aceştia te fac să te simţi înţeles(asă) şi să îţi aduni forţele după o săptămână încărcată ca aceasta. Aşadar, încearcă să îţi mai eliberezi programul de angajamente de care te-ai putea ocupa şi cândva săptămâna viitoare sau într-o altă zi când stai ceva mai bine cu energia. Gândeşte-te la tine.

HOROSCOP 11 octombrie  Rac

Aceasta este o zi perfectă în care să te întâlneşti cu prietenii. Prin intermediul lor, s-ar putea să cunoşti alte persoane cu care vei constata că ai multe lucruri în comun. De exemplu, s-ar putea să observi că vă aduc laolaltă principii şi valori comune ori idealuri şi viziuni similare. În orice caz, aceste întâlniri te fac să ai mai multă încredere în tine şi să priveşti în viitor cu mai multă speranţă decât pân-acum.

HOROSCOP 11 octombrie  Leu

S-ar putea să te numeri şi tu printre aceia(lea) care nu cheltuiesc bani astăzi, ci reuşesc să repereze şanse de câştig. Sau poate că îţi permiţi câte un răsfăţ, pe care ţi-l faci ţie sau celor dragi, dar oricum balanţa înclină mai tare către profituri decât spre epuizarea bugetului. S-ar putea să fie vorba despre un proiect extra primit la serviciu sau despre un bonus ori o primă care îţi intră în cont foarte curând.

 HOROSCOP 11 octombrie  Fecioară

Ai un tonus mental foarte bun astăzi, iar asta te ajută să vezi partea bună a lucrurilor şi să te bucuri de timpul tău liber. Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pe duminică, află că astrele favorizează micile excursii în afara localităţii, indiferent dacă alegi să îţi vizitezi socrii, rudele stabilite într-un alt loc decât localitatea de reşedinţă ori unele locaşe de cult care îţi hrănesc spiritul. Asta te va ajuta să îţi reîncarci bateriile.

HOROSCOP 11 octombrie  Balanţă

Dacă te afli printre aceia(lea) care nu şi-au făcut planuri astăzi, află că astrele te îndeamnă să îţi petreci timp cu familia. Poate că programul tuturor a fost destul de încărcat în ultima vreme, iar timpul de calitate v-a cam lipsit din această cauză. Aşadar, este o oportunitate bună pentru tine să te revanşezi şi să gândeşti un program care îi include. Nu este nevoie să fie vorba de ceva costisitor, care te îngreunează financiar.

HOROSCOP 11 octombrie  Scorpion

În ceea ce te priveşte, ar fi indicat să petreci mai mult timp cu prietenii şi/ sau cu partenerul de viaţă. Poate reuşeşti să îi aduci pe toţi laolaltă şi să puneţi de o întâlnire care vă aduce pe toţi împreună. În orice caz, oricum ar evolua lucrurile, cert este că vă va prinde bine tuturor să vorbiţi, să vă puneţi la curent cu modul în care viaţa i-a tratat pe cei de lângă voi.

HOROSCOP 11 octombrie  Săgetător

În cazul în care te numeri printre cei(le) mai puţin norocoşi(oase) care lucrează astăzi, prin gospodărie, dar mai ales la serviciu, află că astrele se vor îngriji de tine şi îţi vor insufla un randament destul de ridicat. În felul acesta, vei reuşi să îţi termini în timp util treburile şi să te concentrezi pe alte planuri pe care ţi le-ai făcut pe azi alături de cei care contează pentru tine. Evită să procrastinezi aşadar.

HOROSCOP 11 octombrie  Capricorn

Dacă eşti în pană de idei cu privire la ce ai putea să faci astăzi, ţine cont de sfatul astrelor care te îndeamnă să faci o mică plimbare în afara localităţii cu cei dragi. De exemplu, aţi putea să mergeţi să vizitaţi un muzeu, un lăcaş de cult sau să alegeţi un itinerariu de comun acord, care să vă placă tuturor. Orice destinaţie aţi alege, cert este că ai nevoie să evadazi puţin din peisaj.

HOROSCOP 11 octombrie  Vărsător

S-ar putea să te afli printre nativii(ele) care nu au avut o perioadă prea liniştită în raport cu unii membri ai familiei. Din câte se pare însă, aceasta s-a terminat şi lucrurile revin încetul cu încetul la normalitate. Tocmai din acest motiv, se recomandă ca duminica să ţi-o petreci în familie. Ar fi şi păcat să nu te bucuri puţin de armonia care s-a aşternut peste acest domeniu de viaţă. Ea-ţi va aduce multe satisfacţii.

HOROSCOP 11 octombrie  Peşti

Aceasta este o zi perfectă atât pentru nativii(ele) single, cât şi pentru cei(le) care sunt în relaţii deja consacrate. Îtâlnirile romantice sunt favorizate de astre în ambele cazuri şi ar fi păcat să nu profiţi de contextul cosmic pentru a petrece timp de calitate cu persoana iubită sau cu acel cineva pe care ai pus ochii. S-ar putea să se lege ceva chiar de astăzi şi să nu dureze mult până la a doua întâlnire.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici