HOROSCOP 12 februarie. Sâmbătă cu bucurii şi satisfacţii pentru trei zodii. Nu lipsesc din ecuaţie momentele romantice

Luna progresează azi în Rac şi face un trigon armonios la Jupiter din Peşti, motiv de sâmbătă cu bucurii pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

5557 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 februarie. Sâmbătă cu bucurii şi satisfacţii pentru trei zodii. Nu lipsesc din ecuaţie momentele romantice

HOROSCOP 12 februarie. Sâmbătă cu bucurii şi satisfacţii pentru trei zodii. Nu lipsesc din ecuaţie momentele romantice

HOROSCOP 12 februarie - Berbec

Se prefigurează o zi perfectă pentru nativii(ele) acestui semn care aleg astăzi să îşi petreacă timpul liber alături de familie, dar mai ales de rude apropiate precum părinţii sau chiar bunicii. Nostalgia poate face bine uneori, căci ne aduce aminte să apreciem lucrurile care chiar contează din prezent. În plus, momentele cu ei pot avea un efect revigorant, de conectare la sinele profund şi la o stare de linişte greu accesibilă în perioada aceasta haotică.

HOROSCOP 12 februarie - Taur

Dacă nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, află că astrele te încurajează să te vezi astăzi cu prietenii, asta în cazul în care nu te surprind ei cu o invitaţie de a ieşi în oraş, de a merge într-o mini-excursie sau dacă nu te sună, pur şi simplu, să afle ce mai faci. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi prinde bine să vorbeşti cu ei, să schimbaţi imrpesii despre ultima perioadă sau sfaturi.

HOROSCOP 12 februarie - Gemeni

Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, această sâmbătă este despre muncă. În unele cazuri, se lucrează de acasă, în altele de la birou, dar în ciuda diferenţelor, motivaţia principală pare să fie acelaşi: un supliment financiar greu de refuzat. Pe de altă parte, trebuie să te gândeşti şi la tine şi la nevoile tale, să ţii cont de angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de cei dragi. Altfel, eşti expus(ă) unor reproşuri care-ţi cad greu.

HOROSCOP 12 februarie - Rac

Eşti într-o stare de spirit foarte bună azi şi se vede acest lucru fie că mergi la serviciu, fie că ai timp să petreci momente de calitate alături de apropiaţi. Ţi-ar prinde, însă, bine să schimbi peisajul, să ieşi puţin din jungla urbană şi să faci o cură de aer curat. Acest lucru te-ar putea ajuta să dobândeşti o perspectivă nouă asupra unei chestiuni personale care ţi-a pricinuit destul de multe griji în ultima vreme.

HOROSCOP 12 februarie - Leu

De regulă, nu eşti genul de persoană care să fie extrem de atent(ă) la energiile din jurul său şi la mesajele pe care i le transmite subconştientul, dar aspectele de astăzi te sensibilizează la astfel de aspecte. Aşadar, dacă-ţi spune ceva intuiţia, dă-i ascultare, căci s-ar putea să te ajute să eviţi o situaţie pe care ai fi putut ajunge să o regreţi cândva mai devreme sai mai târziu. Ai încredere în vocea ta călăuzitoare.

HOROSCOP 12 februarie - Fecioară

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care ar avea azi cel mai mult de câştigat de pe urma timpului de calitate petrecut cu partenerul şi/ sau cu prietenii. Discuţiile cu ei pot fi de-a dreptul inspiraţionale, căci îţi demonstrează că ai toate motivele să speri că visurile tale vor deveni realitate aşa cum ţi-ai propus şi că planurile tale sunt fezabile. Pe de altă parte, dacă îţi oferă sfaturi, nu le lua drept critici.

HOROSCOP 12 februarie - Balanţă

În cazul în care mai ai treburi de rezolat astăzi - la serviciu, la biroul de acasă ori prin gospodărie -, nu îţi face griji că nu le vei face faţă mental sau fizic. Dacă îţi prioritizezi cu atenţie treburile restante şi cele de pe agenda zilei, vei vedea că îţi va mai rămâne timp berechet să faci şi alte lucruri. Încearcă să nu cedezi tentaţiei procrastinării şi la finalul zilei, te vei declara mulţumit(ă) cu siguranţă.

HOROSCOP 12 februarie - Scorpion

Se anunţă o zi perfectă pentru nativii(ele) care intenţionează să şi-o petreacă alături de partenerul de viaţă şi/ sau de copii şi, mai ales, dacă vor să schimbe puţin peisajul, fie că aleg să meargă la munte, la ţară ori într-o localitate mai aproape sau mai departe de casă. Sunt pe aceeaşi lungime de undă cu cei dragi, iar împrejurimile piroteşti sau, pur şi simplu, diferite le vor oferi momente de neuitat pentru multă vreme.

HOROSCOP 12 februarie - Săgetător

Pentru tine, astrele prevestesc o zi prilenică pentru momente alături de familie. Atmosfera este una caldă şi afectuoasă, lucru sesizabil mai ales pentru nativii(ele) care au trecut recent printr-un impas în raport cu cei dragi, care abia au închis un capitol dureros. Se vede că lucrurile se îndreaptă spre direcţia cea bună şi că se depun eforturi de ambele părţi ale baricadei pentru ca relaţia să se consolideze şi pentru a vă bucura de armonie.

HOROSCOP 12 februarie - Capricorn

Rezonezi astăzi pe aceeaşi frecvenţă cu partenerul de viaţă, prilej cu care ar fi păcat să nu petreceţi timp de calitate doar voi doi. Pe lângă lucrurile plăcute pe care le aveţi de discutat, există cu siguranţă şi teme pe care nu le-ai abordat până acum, de teamă că cel drag nu va înţelege cu succes motivul pentru care vezi tu lucrurile într-o manieră care l-ar putea deranja. Profită de deschiderea de azi şi vorbeşte-i.

HOROSCOP 12 februarie - Vărsător

În cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, o parte din zi s-ar putea să fie ocupată astăzi de unele oportunităţi de câştig. Pentru unii(ele), poate fi vorba despre un proiect în afara orelor de serviciu, iar în al altora, despre o activitate suplimentară la serviciu care le-ar aduce un plus la salariu. Oricare ar fi situaţia, cert este că le poţi face pe toate dacă îţi ordonezi cu atenţie timpul şi îl îndrepţi în direcţii productive.

HOROSCOP 12 februarie - Peşti

Ai o dispoziţie bună astăzi şi acest lucru se poate datora atenţiei de care te bucuri din partea cuiva special sau a simplului fapt că ai timp să te bucuri de lucruri care îţi aduc cu adevărat plăcere. Sunt favorizate azi activităţile de hobby, dar şi cele care îi implică pe partenerul de viaţă şi/ sau pe cei mici. Poate reuşeşti să combini cumva pasiunile personale şi preocupările comune şi atunci satisfacţiile se vor dubla.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici