HOROSCOP 12 iunie. Surprize în dragoste pentru zodii. Nu se aşteptau ca lucrurile să decurgă astfel

Săptămâna se încheie cu o conjuncţie între Venus şi Uranus, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o surpriză în această duminică, poate chiar pe plan amoros.

25334 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 iunie. Surprize în dragoste pentru zodii. Nu se aşteptau ca lucrurile să decurgă astfel

HOROSCOP 12 iunie. Surprize în dragoste pentru zodii. Nu se aşteptau ca lucrurile să decurgă astfel

HOROSCOP 12 iunie - Berbec

Venus face azi o conjuncţie cu Uranus în casa banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus pentru astăzi. Cel mai probabil, se face că te laşi dus(ă) de val, că vrei să îţi faci un cadou frumos sau să impresionezi pe cineva drag. Ai avea mai mult de câştigat dacă ai încerca să dai dovadă de cumpătare şi nu ai ceda primului impuls la cumpărături.

HOROSCOP 12 iunie - Taur

Conjuncţia lui Venus cu Uranus ocupă chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă curajul de a ieşi astăzi din carapacea ta. Aşadar, vei observa că te exprimi liber mai uşor, chiar în prezenţa persoanelor pe care nu le cunoşti atât de bine. De asemenea, emani carismă în jurul tău, ceea ce atrage în jurul tău persoane care-ţi oferă atenţie, dar şi validarea de care aveai nevoie pentru a te simţi mai bine cu tine.

HOROSCOP 12 iunie - Gemeni

Conjuncţia lui Venus cu Uranus se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce te poate face să te gândeşti la un fost partener. În alte cazuri, poate chiar aduce pe cineva din trecutul amoros al acestor nativi(e) înapoi în peisajul actual. Dacă te gândeşti să reînchegi legăturile, încearcă să-ţi aduci aminte de ce anume v-aţi distanţat. Acest lucru te va ajuta să iei decizia cea mai bună pentru tine în contextul acesta.

HOROSCOP 12 iunie - Rac

Venus şi Uranus realizează azi o conjuncţie în casa vieţii sociale din astrograma ta generală, semn că dacă ieşi azi cu prietenii, veţi avea parte de o zi superbă împreună. Nu este exclus să simţi că ai început să ai altfel de sentimente pentru cineva din anturajul tău. Sau poate că îţi fac prietenii cunoştinţă cu cineva care chiar îţi stârneşte interesul. Aşadar, dacă eşti single, lucrurile s-ar putea schimba cât de curând pentru tine.

HOROSCOP 12 iunie - Leu

Venus şi Uranus fac o conjuncţie în casa statutului social din astrograma ta solară, indiciu cum că ai şansa duminica aceasta de a-ţi petrece timpul cu persoane importante din comunitatea ta sau de la serviciu. În cazul altor nativi(e), acest aspect poate semnala faptul că le-a căzut cu tronc o persoană aflată pe o treaptă mai sus în ierarhia profesională şi/ sau socială. Trebuie să se gândească bine dacă este înţelept să meargă mai departe.

HOROSCOP 12 iunie - Fecioară

Conjuncţia lui Venus cu Uranus se perfectează în casa călătoriilor, ceea ce dă undă verde astăzi pentru a ieşi din jungla urbană, pentru a face o drumeţie în natură sau o mini-excursie într-un alt oraş. În contextul altor nativi(e), acest aspect poate vorbi despre faptul că încep să dezvolte sentimente pentru o persoană aflată la distanţă şi care poate că are o altă religie şi/ sau naţionalitate decât ei(le). Încep să aibă fluturi în stomac.

HOROSCOP 12 iunie - Balanţă

Conjuncţia lui Venus cu Uranus ocupă o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, indiciu cum că această zi de duminică este despre tine şi persoana iubită. Pe de altă parte, acest aspect astral ar putea anunţa unele dezechilibre în raportul de putere între tine şi persoana iubită. Trebuie să ai mare grijă cum le gestionezi astfel încât să nu continue astfel mai multă vreme şi să vă creeze tot felul de probleme foarte mari.

HOROSCOP 12 iunie - Scorpion

Venus face o conjuncţie cu Uranus în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că şi tu trebuie să îi acorzi mai mult timp şi mai multă atenţie celui drag. Vestea bună este că acest aspect îţi aduce un plus de spontaneitate, semn că veţi face ceva ieşit din comun pentru voi în acest final de săptămână. Dacă nu îţi vine nicio idee, nu ar strica să îl laşi pe cel drag să preia iniţiativa.

HOROSCOP 12 iunie - Săgetător

Venus aderă la o cojuncţie cu Uranus în casa sănătăţii, semn că ţi-ar prinde bine să faci puţină mişcare astăzi. Poate că reuşeşti să îl convingi şi pe cel drag să ţi se alăture şi mergeţi în prac cu bicicletele sau să plimbaţi prin oraş. Orice aţi face, cert este că v-ar prinde bine să vă puneţi sângele în mişcare şi să vă bucuraţi aşa cum se cuvine de timpul liber şi de vremea de-afară.

HOROSCOP 12 iunie - Capricorn

Conjuncţia lui Venus cu Uranus ocupă casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce arată că ai parte de o duminică plină de surprize în raport cu partenerul  şi/ sau cu cei mici. Cel drag s-ar putea să te surprindă cu o întâlnire - sau poate că tu te-ai gândit la ceva special -, iar în raport cu cei mici, ai parte de tot felul de activităti care te scot din zona de confort.

HOROSCOP 12 iunie - Vărsător

Conjuncţia lui Venus cu Uranus se formează în casa familiei din horoscopul tău solar, indiciu cum că atmosfera de acasă este una liniştită în general, dar surprinzătoare pe alocuri. În cazul în care eşti la început de drum cu persoana iubită, se anunţă o zi perfectă în care să le faci cunoştinţă rudelor cu partenerul tău. S-ar putea să te surprindă plăcut cât de mult se plac încă de la început, fără urmă de timiditate.

HOROSCOP 12 iunie - Peşti

Conjuncţia lui Venus cu Uranus se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, semn că felul în care comunici astăzi cu ceilalţi te ajută să ajungi uşor la inima lor. Ştii exact ceea ce să spui pentru a atrage atenţie pozitivă în direcţia ta. Profită de acest context astral pentru a intra în contact cu acele persoane pe care poate că nu ai reuşit să le abordezi până acum din cauza tracului, de exemplu.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici