HOROSCOP 13 aprilie. Drumuri grele azi, dar cu o destinaţie care merită eforturile. Zodiile ajung departe dacă dau dovadă de ambiţie

Luna din Fecioară aderă la o opoziţie cu Marte din Peşti şi la un trigon armonios cu Uranus din Taur. Zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt puse în faţa unor alegeri grele, dar la destinaţie, le aşteaptă unele surprize plăcute.

12901 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 aprilie. Drumuri grele azi, dar cu o destinaţie care merită eforturile. Zodiile ajung departe dacă dau dovadă de ambiţie

HOROSCOP 13 aprilie. Drumuri grele azi, dar cu o destinaţie care merită eforturile. Zodiile ajung departe dacă dau dovadă de ambiţie

HOROSCOP 13 APRILIE - Berbec

Din câte se pare, te aşteaptă o zi destul de dificilă la serviciu. Responsabilităţile care îţi revin sunt destul de mari, iar din această cauză, stresul cu care te confrunţi depăşeşte cotele cu care eşti obişnuit(ă). Pe de altă parte, există multe lucruri care ar trebui să te motiveze să tragi tare. Printre ele, s-ar putea să se numere un plus la salariu sau şansa de a te apropia de momentul în care vei primi acea mărime de salariu pe care o meriţi cu adevărat. Aşadar, în ciuda greutăţilor cu care te confrunţi, vor apărea cât de curând şi beneficii.

HOROSCOP 13 APRILE - Taur

S-ar putea să nu îţi ajungă timpul astăzi să te ocupi şi de lucruri care îţi aduc satisfacţii imediate şi de cele care îşi vor arăta roadele abia mai târziu. Cel mai probabil, te vei concentra pe ceea ce te face fericit(ă) acum şi vei lăsa planurile de viitor pe altă dată. Pe de altă parte, este posibil să apară unele frustrări, dar încearcă să te bucuri de lucrurile frumoase care ţi se întâmplă acum. Vor exista şi zile în care le vei putea face pe toate fără să sacrifici anumite chestiuni sau oportunităţi din lipsă de timp şi energie.

HOROSCOP 13 APRILIE - Gemeni 

Se prefigurează, în prima parte a zilei, dificultăţi în a te împărţi între viaţa profesională şi cea de familie, dat fiind că ambele te solicită destul de mult. Oricum ar evolua lucrurile, cert este că ajungi, într-un final, să te ocupi de problemele apărute acasă, pe care reuşeşti să le rezolvi cu brio. Pe de altă parte, se prea poate să nu fie decât o remediere temporară, să fie nevoie de alte eforturi mai târziu pentru a te asigura că nu mai apar pe viitor. Încearcă să vezi ce anume a condus la situaţia şi caută să eviţi factorii declanşatori.

HOROSCOP 13 APRILIE - Rac

Există riscul să se nască azi unele tensiuni între tine şi unii interlocutori ai tăi, mai ales dacă se ajunge la discuţii despre principii sau alte convingeri la care nu se renunţă prea uşor. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi anumite subiecte, astfel încât să nu ajungeţi la conflicte de pe urma lor. Lucrurile par să reintre pe făgaşul normal de la prânz încolo, când îţi muţi atenţia pe proiectele comune, ceea ce vă va ajuta să treceţi mai uşor peste diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune. Îţi dai seama că priorităţile voastre sunt mult mai importante.

HOROSCOP 13 APRILIE - Leu 

În prima parte a zilei, există posibilitatea să apară unele plăţi sau achiziţii la care nu te-ai aşteptat sau pe care nu aveai cum să le preconizezi din timp. Nici nu este de mirare că, iniţial, te confrunţi cu unele temeri cu privire la posibilitatea de a-ţi mai permite alte lucruri de care ai fi avut nevoie în această săptămână. Vestea bună este aceea că s-ar putea să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Aşadar, la finalul zilei, s-ar putea să stai mai bine decât înainte cu bugetul săptămânal.

HOROSCOP 13 APRILIE - Fecioară

Există posibilitatea ca unele tensiuni preexistente să escaladeze între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Nu păreţi a fi pe aceeaşi lungime de undă, iar din această cauză, s-ar putea să se ajungă la un moment de cumpănă. Încearcă să ai mai multă grijă la atitudine ta în astfel de momente. Este evident că vezi lucrurile dintr-o perspectivă corectă şi că ştii exact cum să abordezi situaţiile cu care v-aţi întâlnit, dar trebuie să fii în stare să explici aceste lucruri cu calm şi celor de lângă tine. Altfel, problemele se pot agrava foarte serios.

HOROSCOP 13 APRILIE - Balanţă

Te numeri şi tu printre nativii(ele) care au parte azi de o zi aglomerată la serviciu, dar în acelaşi timp, s-ar putea să stai nu prea bine cu energia, să faci faţă cu greutate stresului. Aşadar, va fi nevoie de multe eforturi din partea ta pentru a te ridica la înălţimea provocărilor de la locul de muncă. În acelaşi timp, însă, eşti mai receptiv(ă) la ceea ce îţi comunică vocea interioară, fapt care te ajută să treci peste aceste încercări, dar şi să eviţi altele care ar putea apărea în plan profesional sau personal. Ascultă aşadar de primul tău instinct.

HOROSCOP 13 APRILIE - Scorpion 

Simţi astăzi să te dedici atât planurilor de viitor, cât şi preocupărilor curente, dar s-ar putea ca timpul să nu îţi ajungă să le faci pe toate. Aşadar, ajungi să te ocupi de acele lucruri care îţi vor aduce satisfacţii cândva în viitor, renunţând poate la nişte mici răsfăţuri sau activităţi care ţi-ar fi adus astăzi o bucurie. Încearcă totuşi să nu faci din acest lucru un obicei pentru că există riscul să dezvolţi unele regrete sau să nu te poţi bucura cu totul atunci când reuşeşti, în final, să ajungi la acel obiectiv la care ai lucrat cu sârg.

HOROSCOP 13 APIRLIE - Săgetător 

Viaţa de familie şi cea de carieră te solicită azi în aceeaşi măsură, dar din câte se pare, programul nu îţi permite să faci toate lucrurile pe care ţi le-ai propus ori să te implici în rezolvarea tuturor problemelor din aceste sectoare de viaţă. Dacă nu ştii pentru care din cele două direcţii să optezi, astrele îţi recomandă să te axezi astăzi pe carieră. Dacă le explici celor dragi de ce este important acest lucru, vor înţelege negreşit care este motivul pentru care trebuie să stai peste program la serviciu sau de ce îţi iei de lucru şi pentru acasă.

HOROSCOP 13 APRILIE - Capricorn 

S-ar putea ca unele discuţii de astăzi să nu evolueze bine, cu atât mai mult dacă se ajunge la discuţii cu privire la chestiuni care ţin de credinţele tale sau ale interlocutorilor. Aşadar, încearcă să te limitezi la scopul precis pentru care ai deschis un dialog cu ei. În fond, există lucruri pe care le aveţi în comun şi pe bazele cărora puteţi construi lucruri împreună în ciuda diferenţelor de mentalitate şi/ sau de viziune. Încearcă să vezi care ar fi acestea şi ai grijă cum gestionezi situaţiile de comunicare ce pot ajunge să degenereze într-un schimb de replici acid.

HOROSCOP 13 APRILIE - Vărsător

În prima parte a zilei, s-ar putea să te întâlneşti cu unele cheltuieli sau plăţi pe care nu le-ai luat în calcul sau pe care nu le puteai prefigura. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să îţi ajustezi într-o oarecare măsură lista de cumpărături, astfel încât să nu depăşeşti prea mult bugetul pe care ţi l-ai stabilit pentru această săptămână. Pe de altă parte, lucrurile merg bine la serviciu, acolo unde dai dovadă de un randament crescut, dar şi de rezultate pe măsură. Nu-i exclus ca eforturile de care dai dovadă la locul de muncă să aducă şi profituri curând.

HOROSCOP 13 APRILIE - Peşti

Există posibilitatea ca lucrurile să nu meargă tocmai bine între tine şi partenerul de viaţă ori cei cu care lucrezi. Un subiect de discuţie creează tensiuni între voi şi aduce la iveală şi alte situaţii de viaţă care nu au fost procesate aşa cum se cuvine la momentul potrivit. Vestea bună este însă aceea că lucrurile vor reveni treptat la normal între voi de la prânz încolo. Unul dintre voi va lăsa de la el, ceea ce permite reluarea unui dialog pe cu totul alte baze. În felul acesta, s-ar putea să ajungeţi la o concluzie care-i satisface pe toţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici