HOROSCOP 13 decembrie 2021. Marte intră în Săgetător şi Mercur în Capricorn. Acţiuni curajoase şi planuri temeinice

Săptămâna se deschide cu intrarea lui Marte în Săgetător, unde rămâne până pe 24 ianuarie anul viitor şi cu ingresul lui Mercur în Capricorn, semn pe care îl tranzitează până pe 8 ianuarie. Prin intermediul acestor schimbări de semn, zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) ar putea sesiza că sunt mai repezite în acţiuni, doar că sunt mai organizate în gândire.

6034 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 decembrie 2021. Marte intră în Săgetător şi Mercur în Capricorn. Acţiuni curajoase şi planuri temeinice

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Berbec 

Marte intră azi în casa călătoriilor şi a proceselor birocratice din horoscopul tău general, ceea ce poate anunţa o deplasare în săptămânile care urmează sau o chestiune care necesită drumuri pe la instituţiile publice, dar şi multă rezistenţă la nervi. În a doua parte a zilei, Mercur schimbă şi el semnul şi ajunge în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că vei comunica mai bine cu colegii de muncă, dar şi cu persoanele sus-puse din comunitatea în care locuieşti şi activezi, care te pot ajuta să te promovezi mai bine decât până în momentul acesta prezent.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Taur 

Marte poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că banii riscă să constituie un subiect tensionat în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care lucrezi. Există riscul să ajungeţi să vă certaţi pe marginea lor în săptămânile care urmează. În a doua parte a zilei, Mercur progresează şi el în semnul următor, cel al filozofiei de viaţă, al studiilor, călătoriilor şi instituţiilor statului. Acest nou tranzit poate semnala o delegaţie/ vacanţă, o problemă birocratică, nişte lecţii de viaţă importante sau un examen de care depin multe lucruri.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Gemeni 

Marte ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, fapt care înseamnă că s-ar putea duce unele lupte pentru autoritate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în perioada următoare. Aşadar, este cu atât mai important să se menţină un echilibru în săptămânile acestea. Mercur intră şi el, tot azi, într-o importantă casă relaţională, ceea ce subliniază încă o dată importanţa lucrului la legăturile importante din viaţa ta. Dacă se pierde controlul şi nu se mai ţine cont de limite, există riscul să apară probleme care nu se depăşesc mai greu decât ai crezut.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Rac 

Marte poposeşte astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce semnalează o perioadă foarte complicată la locul de muncă, plină de stres şi de riscuri de epuizare fizică. În acest context, este mai important ca oricând să păstrezi un echilibru între grija pe care o acorzi serviciului şi cea pe care o acorzi sănătăţii. Tot azi, Mercur ajunge în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care o altă prioritate pentru tine ar trebui să fie relaţia de cuplu şi/ sau cele de la serviciu. Ele pot contribui la această solicitare în anumite contexte.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Leu  

Marte ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care interacţiunile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii nu te vor plictisi de tot în săptămânile care urmează. Pe de altă parte, însă, creşte şi riscul de tensiuni în raport cu cei dragi. În a doua parte a zilei, Mercur schimbă şi el semnul, ajungând în casa sănătăţii şi a muncii, ceea ce denotă că îţi va fi mai uşor să comunici cu tovarăşii de la serviciu, dar în acelaşi timp, şi nivelul de stres cu care ai de-a face este mai mare.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Fecioară 

Marte ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca atmpsfera din planul domestic şi casnic să fie una dinamică, dar şi mai agitată decât de obicei. Din acest motiv, s-ar putea să apară mai multe tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. Tot azi, Mercur ajunge şi el în casa următoare, a iubirii şi a copiilor, indiciu cum că te înţelegi destul de bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Aşadar, dacă apar probleme, ele s-ar putea să aibă legătură cu prăpastia care există între generaţia ta şi a altor apropiaţi.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Balanţă 

Marte tranzitează, de azi încolo, casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că îţi va fi mai uşor decât de obicei să te impui în cadrul conversaţiilor cu familia şi/ sau cu cei de la seriviciu, lucru de care dai dovadă din plin în săptămânile care urmează. Tot azi, Mercur se mută în casa următoare, cea a familiei din horoscopul tău solar, ceea ce arată că te înţelegi mai bine cu familia decât în ultima vreme, că ştii să te foloseşti mai bine de ideile şi viziunile pe care le aveţi în comun pentru a ajunge la un consens.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Scorpion 

Marte poposeşte azi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea indica faptul că faci mai multe cheltuieli în următoarele săptămâni decât în ultima perioadă. Pe de altă parte, s-ar putea să constaţi că şi banii se fac ceva mai uşor acum decât în săptămânile precedente. Tot azi, Mercur progresează în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că îţi este mai uşor să comunici cu cei de lângă tine, indiferent dacă aveţi lucruri în comun sau vă diferenţiază mai multe lucruri decât să apropie. Ştii când să dai dovadă de mai multă diplomaţie.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Săgetător 

Marte ajunge azi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că vei avea mai multă energie în perioada următoare şi că vei fi mai asertiv(ă) decât de obicei. Tot azi, Mercur intră şi el în casa banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să apară informaţii cu privire la unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre proiecte suplimentare la serviciu, iar în altele, despre activităţi extraprofesionale cu care nativii(ele) acestui semn cochetează în timpul liber, din când în când.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Capricorn 

Mercur poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că unele situaţii sau persoane din trecut s-ar putea să revină în peisajul actual, dar fără a aduce o influenţă pozitivă în viaţa ta. Ba mai mult, s-ar putea să îţi producă stres sau unele problemele la care nu te-ai fi gândit până acum. În cursul acestei zile, Mercur schimbă şi el casa şi ajunge în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri de abilităţi de comunicare potenţate şi de mai multă carismă, ceea ce îţi va prinde bine atât pe plan persional, cât şi în carieră.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Vărsător 

Marte îşi face azi apariţia în casa proiectelor pe termen lung şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce poate însemna că faci progrese în ceea ce priveşte planurile de viitor, dar şi că întâlneşti persoane cu idealuri şi viziuni similare care te inspiră să îţi urmezi visurile. Tot azi, schimbă semnul şi Mercur, care ajunge în casa subconştientului, iar din acest motiv, s-ar putea să te surprinzi mai des gândindu-te la trecut şi/ sau la situaţii sau persoane care nu mai fac parte din peisajul actual, lucru care, în unele situaţii, nu este pozitiv pentru evoluţia ta.

HOROSCOP 13 decembrie 2021 - Peşti 

Marte progresează azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te face mai asertiv(ă) la locul de muncă şi mai puţin temător(oare) în legătură cu proiectele care aduc cu ele responsabilităţi mari pe umerii tăi. În a doua parte a zilei, Mercur progresează şi în semnul următor, care corespunde în horoscopul tău general cu casa proiectelor de viitor şi cu viaţa socială. S-ar putea, astfel, să faci progrese importante în ce priveşte planurile pe termen lung, dar şi sp cunoşti oameni care te impulsionează să îţi urmezi visurile, să faci ceva concret în privinţa idealurilor şi viziunilor tale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici