HOROSCOP 14 aprilie. Ultima şansă azi de a lua o hotărâre care se impunea de mult. Altfel, o va lua destinul pentru aceste zodii

Luna din Fecioară face două conjuncţii cu Neptun şi Jupiter din Peşti, iar apoi un trigon armonios cu Pluto din Capricorn. Se păstrează din atmosfera de ieri, cu amendamentul că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) simt mai acut că trebuie să ia o hotărâre care se impunea de multă vreme.

11225 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 aprilie. Ultima şansă azi de a lua o hotărâre care se impunea de mult. Altfel, o va lua destinul pentru aceste zodii

HOROSCOP 14 aprilie. Ultima şansă azi de a lua o hotărâre care se impunea de mult. Altfel, o va lua destinul pentru aceste zodii

HOROSCOP 14 APRILIE - Berbec

Din câte se pare, ai parte azi de o zi plină la locul de muncă, în care trebuie să dai dovadă de nervi tari şi de multă energie pentru un randament cât mai ridicat. Aşadar, s-ar putea să simţi, în prima parte a zilei, că nu vei reuşi să faci faţă provocărilor, că nu vei duce la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus. S-ar putea să iei însă viteză de la prânz încolo, când faci mai multe progrese şi într-un timp mult mai scurt decât ai reuşit în timpul zilei. Aşadar, ai grijă cum îţi ordonezi toate treburile de azi.

HOROSCOP 14 APRILIE - Taur

Sunt multe lucruri de făcut pentru a-ţi atinge obiectivele pe termen lung, dar ceva din interiorul tău îţi spune că ar fi mai bine dacă te-ai concentra astăzi pe lucrurile care îţi aduc satisfacţii imediate, care nu necesită prea mult timp şi efort din partea ta. Este normal să existe şi astfel de zile în care nu te porţi împărţi între planurile de lungă durată şi preocupările de moment. Dacă simţi să trăieşti clipa şi să te bucuri de prezent, înseamnă că vocea interioară încearcă să îţi spună să iei lucrurile pe rând, să preţuieşti mai mult ziua de astăzi.

HOROSCOP 14 APRILIE - Gemeni

Viaţa de familie şi cea de cuplu trag de tine în ambele direcţii şi se vede că nu reuşeşti să te împarţi între cele două domenii de viaţă. Poate că ziua de astăzi este una din acelea în care nu are rost să tinzi către aşa ceva. Aşadar, dacă ai treburi importante de rezolvat la serviciu, ar putea fi nevoie să te concentrezi mai puţin pe ceea ce se întâmplă acasă. Astfel, poate că ar ajuta dacă le-ai spune celor dragi cum stau lucrurile, că eşti nevoit(ă) să amâni unele treburi în gospodărie sau să le laşi pe mâna lor.

HOROSCOP 14 APRILIE - Rac 

Se manifestă şi azi tensiuni între tine şi unii interlocutori de la locul de muncă sau din viaţa personală, dar din câte se pare, s-ar putea să nu mai meargă astăzi să faci apel la proiectele voastre comune sau la viziunile pe care le împărtăşiţi unul cu celălalt. Pasiunile s-ar putea să fie astăzi liantul dintre voi, aşa că poate ar fi bine dacă ai orienta discuţia către lucruri care vă plac tuturor în aceeaşi măsură. În felul acesta, reuşeşti să detensionezi atmosfera şi să nu se ajungă la discuţii aprinse în contradictoriu, care nu duceau în nicio direcţie reală.

HOROSCOP 14 APRILIE - Leu 

Trebuie să ai mai multă grijă azi la cheltuieli, întrucât există riscul să scapi mâna prea adânc în buzunar. În alte situaţii, însă, ar putea fi vorba despre plăţi la care nu te-ai aşteptat sau pe care nu le-ai putut evita. În orice caz, este clar faptul că trebuie să ai mai multă grijă cu banii. În a doua parte a zilei, ar putea apărea motive de bucurie, căci s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau de a valorifica economii prin intermediul investiţiilor. Dar cum profiturile apar mai târziu, trebuie să fii cumpătat(ă).

HOROSCOP 14 APRILIE - Fecioară

Se manifestă şi azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, dar se pare că şi astăzi furtuna nu durează prea mult. Ţii mult la relaţia pe care o formaţi şi aveţi multe lucruri în comun, fapt pentru care reuşeşti să treci cu vederea mai uşor anumite lucruri. În plus, ajută şi faptul că poţi să faci haz de necaz pe anumite teme şi nu iei în nume personal anumite reacţii sau grimase din partea lor. Pe de altă parte, există anumite lucruri care, pe termen lung, ar putea fi o problemă pentru voi.

HOROSCOP 14 APRILIE - Balanţă

În planul muncii, ai parte azi de o zi solicitantă, cu tot felul de situaţii neprevăzute care îţi testează capacitatea de a face faţă la tot felul de situaţii neprevăzute. În alte cazuri, s-ar putea să apară şi altfel de provocări, cum ar fi o stare proastă de sănătate, fapt care afectează şi mai mult negativ randamentul de care dau dovadă nativii(ele) acestui semn astăzi. Pe de altă parte, se bucură de înţelegere acasă, de persoane care îi/le înţeleg dacă îşi manifestă dorinţa de a petrece timp singuri(e) ori de a amâna unele angajamente luate în gospodărie faţă de familie.

HOROSCOP 14 APRILIE - Scorpion

Se întâmplă multe lucruri în viaţa ta de acum, dar pe de altă parte, nu poţi pierde din vedere nici oportunităţile care apar cu privire la planurile tale de viitor. Timpul, din câte se pare, nu-ţi permite să te ocupi de toate, iar dacă ieri te-ai ocupat de preocupările tale de moment, acum este timpul să acorzi mai mult din energia ta obiectivelor tale pe termen lung. Poate că primeşti un sfat numai bun de aplicat acum sau poate că întâlneşti pe cineva care-ţi facilitează accesul la unele resurse de care ai nevoie. Oricare ar fi situaţia, faci progrese mari.

HOROSCOP 14 APRILIE - Săgetător 

Te simţi asaltat(ă) de tot felul de responsabilităţi atât în plan profesional, cât şi acasă, dar poate că n-ai timpul şi energia de a te dedica la acelaşi nivel ambelor domenii de viaţă. În consecinţă, trebuie să iei o decizie în legătură cu modul în care răspunzi provocărilor de la serviciu sau de acasă. Dacă un eventual succes la muncă poate veni la pachet cu un supliment financiar, acest lucru s-ar putea să te ajute să le explici apropiaţilor care este motivul pentru care eşti nevoit(ă) să stai mai mult pe la birou sau să-ţi iei de lucru şi acasă.

HOROSCOP 14 APRILIE - Capricorn

Trebuie să ai grijă astăzi cum abordezi unele subiecte de discuţie şi/ sau persoane cu care se discută greu pentru că astrele nu sunt tocmai favorabile din acest punct de vedere. Mai exact, nu se creează aspecte care să te ajute să navighezi mai uşor pauzele conversaţionale stânjenitoare sau momentele de tensiune mocnită care stă să erupă. Într-un final, vor ajunge să îţi dea dreptate, dar până atunci, trebuie să te asiguri că păstrezi calmul în conversaţiile cu ceilalţi şi nu mergi prea departe pentru a-ţi impune punctul de vedere. În caz contrar, se va insinua o distanţă între voi.

HOROSCOP 14 APRILIE - Vărsător

Cheltuielile făcute astăzi s-ar putea să depăşească limita de confort pe care ţi-ai setat-o pentru astăzi, aşadar că trebuie să te gândeşti de două ori înainte să achiziţionezi lucruri care nu figurează pe lista de cumpărături. Prudenţa în chestiuni de ordin financiar te ajută şi să eviţi episoade pe care ai putea ajunge să le regreţi, care implică muncă din partea ta pentru a acoperi goluri care altfel te obligă să renunţi la satisfacerea unor nevoi reale. Vestea bună este că eşti mai receptiv(ă) decât de obicei la vocea ta interioară, ceea ce te ajută să iei unele decizii bune.

HOROSCOP 14 APRILIE - Peşti

Tensiunile continuă şi în această dimineaţă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, dar şi astăzi trec destul de uşor. Mai exact, s-ar putea ca furia să dispară complet până diseară, când păreţi mai deschişi să purtaţi un dialog calm pe seama unor chestiuni de interes comun. Aşadar, secretul este acela de a nu te aprinde atunci când celălalt toarnă gaz pe foc. În felul acesta, vei reuşi să eviţi rupturi care se repară greu şi care conduc la o agravare şi mai mare a problemelor curente. Lasă spiritele să se liniştească şi reia subiectul calm(ă).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici