HOROSCOP 14 noiembrie – Fenomen astral rar astăzi. Trei zodii primesc mesaje importante din subconştient

Luna din Rac formează o mare Piramidă pe semne de Apă cu Jupiter retrograd din Peşti şi Venus din Scorpion înainte să intre în Leu. Zodiile acestea sunt mai bine conectate la propria intuiţie şi deci la oportunităţi.

52927 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 noiembrie – Fenomen astral rar astăzi. Trei zodii primesc mesaje importante din subconştient

HOROSCOP 14 noiembrie – Fenomen astral rar astăzi. Trei zodii primesc mesaje importante din subconştient =

HOROSCOP 14 noiembrie – Berbec 

 
În prima parte a zilei, astrele îţi activează latura sensibilă şi intuitivă, astfel că ar fi indicat să ai mai multă încredere în vocea ta personală în această dimineaţă. Ea s-ar putea să te ajute să faci mai uşor faţă unor provocări, ba chiar să le eviţi şi să observi de la distanţă unele oportunităţi care s-ar putea să îţi treacă pragul. În a doua jumătate a zilei, Luna începe să se mişte prin casa iubirii şi a copiilor, astfel că trebuie să îţi faci timp pentru cei dragi, mai ales dacă acesta a lipsit cu desăvârşire în ultima vreme.
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Taur 

În prima jumătate a zilei, îţi este foarte uşor să comunici cu cei din jur. Te animă tot felul de planuri şi proiecte şi vei vedea că obiectivele comune pe care le ai cu ceilalţi vă ajută să treceţi mai uşor pese diferenţe şi să construiţi un plan de acţiune fără cusur. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa familiei din horoscopul tău general, astfel că se recomandă să te concentrezi atunci pe nevoile celor dragi,d ar şi pe treburile casnice de care ai promis că te vei ocupa astăzi. În felul acesta, le faci pe toate.
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Gemeni 

De dimineaţă, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În unele cazuri, ele pot veni de la serviciu, unde eşti invitat(ă) să iei parte la proiecte suplimentare, iar în altele, s-ar putea să fie vorba de comisioane. În a doua parte a zilei, Luna îşi face apariţia în casa comunicării din horoscopul tău solar, prilej bun să discuţi posibilitatea unor colaborări în perioada următoare sau chiar să te ocupi de activităţi comune cu cineva cu care ai deja un proiect pe rol în această perioadă.
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Rac 

Ai parte de o dimineaţă foarte bună, din câte se pare, iar multe din lucrurile bune care ţi se întâmplă în prima parte a zilei s-ar putea să depindă de faptul că atragi energii pozitive în jurul tău. În a doua parte a zilei, Luna se mută în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat în ultima vreme. Încearcă să le alegi doar pe acelea care nu vin la pachet cu risuri greu de gestionat. 
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Leu

 
În prima parte a zilei, s-ar putea ca intuiţia să te ajute să găseşti unele oportunităţi la care nu ai fi avut acces dacă te-ai fi bazat exclusiv pe raţiune. Aşadar, este foarte important să asculţi de vocea ta interioară în această perioadă. În caz contrar, s-ar putea să treacă pe lângă tine. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi încredere în propria persoană. În plus, aceste lucruri îţi permit să atragi oameni de care ai nevoie în viaţa ta, care te pot ajuta să evoluezi.
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Fecioară 

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să faci progrese în cazul unui proiect în cadrul căruia lucrezi cu persoane apropiate. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi vă este uşor să trageţi în aceeaşi direcţie pentru a materializa o viziune comună. În a doua parte a zilei, Luna va intra în casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că trebuie să ţii cont şi de nevoile tale, mai ales dacă ai avut parte de stres în ultima vreme, iar acest lucru a dus la un dezechilibru pe plan emoţional. Ajută mult dacă încerci să te distanţezi de factorii perturbatori.
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Balanţă 

Se anunţă o zi foarte bună pentru tine pe plan profesional. Faci progrese în cadrul sarcinilor de care te ocupi, iar acest lucru te aduce cu un pas mai aproape de un bonus pe care îl meriţi cu prisosinţă. În a doua parte a zilei, Luna îşi face apariţia în casa planurilor de viitor din horoscopul tău general, prilej bun să vezi şi de proiectele pe care le ai în afara spaţiului profesional. Din câte se pare, s-ar putea să vezi unele schimbări şi în ceea ce le priveşte sau poate că întâlneşti persoane care te ajută să le materializezi.
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Scorpion 

În prima parte a zilei, eşti inspirat(ă) şi foarte concentrat(ă) pe ceea ce ai de făcut, iar acest lucru se vede din ambiţia cu care te ţii de planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi. Se vede că vrei să ajungi undeva şi nu te laşi până obţii ceea ce ţi-ai dorit. În a doua jumătate a zilei, Luna trece pragul casei carierei, astfel că o bună parte din atenţia ta se mută în plan profesional. Acolo apar oportunităţi să te faci remarcat(ă) spre prânz, să atragi atenţia cuiva la locul de muncă sau din domeniul tău de activitate.
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Săgetător 

În prima jumătate a zilei, te numeri şi tu printre nativii(ele) care sunt mai receptivi(e) la mesajele trimise din subconştient, la gesturi şi vorbe pe care, de regulă, le trec cu vederea. Acest lucru îi/le poate ajuta să sesizeze oportunităţi pe lângă care ar fi trecut în mod obişnuit. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă, prilej bun să vezi ce anume au încercat astrele să te înveţe astăzi. Cu siguranţă au căutat să îţi arate că principiile după care te ghidezi ar trebui ajustate în anumite privinţe, actualizate în funcţie de unele repere.
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Capricorn 

În prima parte a zilei, eşti animat(ă) de tot felul de planuri de viitor sau de proiecte în care eşti implicat(ă) în această perioadă. Se vede că ai visuri mari, că vrei să faci unele lucruri cu adevărat inovatoare şi utile în perioada care urmează. În a doua parte a acestei zilei, Luna îşi face apariţia în casa relaţiilor şi a banilor, semn că pot apărea discuţii în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în legătură cu unele investiţii comune. Poate că vreţi să realizaţi ceva împreună sau vrei să-i convingi să-ţi dea un împrumut.
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Vărsător 

În prima jumătate a zilei, ai parte de o zi foarte bună în plan profesional. S-ar putea să te implici în unele proiecte promiţătoare la locul de muncă sau în domeniul tău de activitate. În a doua parte a zilei, Luna progresează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca acestea să implice şi multe colaborări cu persoanele de lângă tine. În acest context, s-ar putea să îţi îmbogăţeşti portofoliul de clienţi sau să colaborezi cu mai multe persoane decât ai făcut-o până în prezent. Se vede că evoluezi treptat în sectorul tău de muncă.
 

HOROSCOP 14 noiembrie – Peşti 

În prima parte a zilei, lucrurile merg pur şi simplu în favoarea ta. Tot ceea ce ţi-ai propus să realizezi de dimineaţă va ieşi aşa cum ţi-ai imaginat. Crezi în ceea ce ţi-ai propus, iar acest lucru este suficient pentru ca viziunea ta să devină realitate. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa muncii şi a sănătăţii, ceea ce înseamnă că progresele s-ar putea să apară chiar în această după-amiază. Aşadar, se vede că a meritat să crezi în tine şi în visurile tale, că ai ajuns foarte aproape de un obiectiv asumat în viaţa ta profesională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici