HOROSCOP 16 decembrie. Planurile acestor zodii se întorc la 180 de grade. Se anunţă un moment de cotitură

  • Înainte să facă o conjuncţie cu Pluto din Capricorn, Luna face un careu tensionat cu Marte din Balanţă.
  • Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se pot aştepta la un mijloc de săptămână care schimbă cu totul anumite pronosticuri.
17243 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 decembrie. Planurile acestor zodii se întorc la 180 de grade. Se anunţă un moment de cotitură

HOROSCOP 16 decembrie - Berbec

S-ar putea să intervină astăzi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Ar putea avea legătură cu o lipsă de echilibru la nivelul raportului de forţe între voi sau poate să vă este greu să cădeţi la un acord cu privire la limitele autorităţii fiecăruia cu privire la anumite sarcini într-un proiect comun. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de faptul că şefii nu sunt mulţumiţi de modul în care aceştia(stea) abordează anumiţi clienţi sau persoane-cheie în plan profesional. În orice caz, se arată o zi agitată şi cam încărcată.

HOROSCOP 16 decembrie - Taur

Din punct de vedere profesional, se arată o zi dificilă pentru tine, mai plină decât de obicei la mijloc de săptămână şi destul de solicitantă. Unele surprize atentează la agenda ta şi s-ar putea să nu fie vorba de unele plăcute. Se reduce un termen-limită, primeşti sarcini suplimentare, te simţi constrâns(ă) de aşteptări şi tehnica de care dispui, care nu îţi permit poate să ai rezultatele cele mai bune. Important este să vezi cât anume laşi ca asta să te afecteze. Dacă ajungi să somatizezi stresul şi oboseala, vei ajunge să te resimţi la nivel fizic după ziua de azi.

HOROSCOP 16 decembrie - Gemeni

Şi în cazul tău se întrevăd tensiuni în planul sentimental sau în raport cu copiii. Persistă un sentiment de neîncredere în raport cu aceştia, senzaţia că nu ţi se spune ceva important sau, în ceea ce îi priveşte, că tu nu le zici tot ce se aude. În situaţii ca acestea, rişti să faci mai mult rău decât bine dacă eviţi subiectele sensibile. Cu riscul unui schimb de replici aprins, poate ar fi bine să deschizi o discuţie pe care ar fi trebuit s-o aveţi de mult. Şi ţine minte că nu tot ceea ce ne place ne face bine.

HOROSCOP 16 decembrie - Rac  

În plan familial, se anunţă şi pentru tine o zi destul de animată şi nu neapărat în sensul bun. Există chestiuni domestice, locative sau casnice asupra cărora tu şi partenerul de viaţă şi/ sau membrii din familie nu reuşiţi să cădeţi de acord cum anume ar fi cel mai bine să le abordaţi. Dacă te privesc doar pe tine şi pe cel drag, poate ar fi bine să păstraţi problemele de cuplu în bucătăria internă a relaţiei voastre, căci riscă să se complice lucrurile şi mai tare dacă sunt implicaţi sau intră în ecuaţie voluntar alte persoane din familia extinsă.

HOROSCOP 16 decembrie - Leu  

La locul de muncă, aceasta ar putea fi o zi nu tocmai plăcută. Comunici greu poate cu unii colegi de muncă, nu îţi merge tocmai strălucit aparatura de la birou sau poate apar tot felul de lucruri pe ultima sută de metri pe care nu le-ai prevăzut sau pe care nu aveai cum să le anticipezi. În orice caz, este clar faptul că nu te aşteaptă o zi prea bună, că este nevoie de investiţii suplimentare de timp şi energie pentru a-ţi duce toate treburile la bun sfârşit. Înarmează-te aşadar cu răbdare şi întreabă dacă ceva nu îţi este clar.

HOROSCOP 16 decembrie - Fecioară

Cheltuielile ar trebui să se situeze astăzi la un nivel minim. Tentaţiile te urmăresc la tot pasul şi nu-ţi va fi uşor să le faci faţă, mai ales dacă ai tendinţa de a-ţi raţionaliza unele răsfăţuri, de a încerca să justifici nevoia cumpărării unui lucru de care nu ai cu adevărat nevoie. S-ar putea totuşi să fie nativi(e) care nu prea au de ales decât să bage mâna adânc în buzunar. Poate trebuie să achiziţioneze un cadou ori poate că nu rezistă apropourilor celor dragi de a le achiziţiona ceva. Măsura ar trebui să fie cel mai de nădejde aliat.

HOROSCOP 16 decembrie - Balanţă

S-ar putea să se aprindă azi scântei între tine şi unele persoane din familie. Motivul nici nu pare să fie unul prea important, dar pe fondul altor situaţii din contextul curent, îţi vine greu să faci faţă diferenţelor de mentalitate şi comportament între tine şi ei. Aşadar, atmosfera acasă poate fi una destul de tensionată. care nu te ajută deloc să te relaxezi şi să îţi încarci bateriile pentru ziua următoare. Dacă nu eşti dispus(ă) azi să laşi de la tine şi nici ceilalţi nu prea vor să renunţe la unele viziuni, poate mai bine reluaţi subiectul sensibil altă dată.

HOROSCOP 16 decembrie - Scorpion

Trebuie să filtrezi foarte atent astăzi informaţiile care vin spre tine şi care pleacă de la tine. Discursul tău poate fi ambiguu, deschis unor interpretări care îţi pot afecta imaginea sau poate că tu înţelegi greşit anumite lucruri care ţi se pun. Aşadar, cere lămuriri dacă ţi se pare că ai înţeles ceva greşit şi oferă clarificări în cazul în care ţi se pare că nu te-ai exprimat corect. De asemenea, evită să dai crezare bârfelor sau zvonurilor trunchiate de lângă tine. Ai avea mai mult de câştigat dacă te-ai informa din surse sigure, în care poţi avea încredere totală.

HOROSCOP 16 decembrie - Săgetător  

Nu este cea mai bună zi astăzi pentru investiţii pe termen lung, pentru a acorda sau a cere împrumuturi, pentru a lăsa entuziasmul să îţi dicteze deciziile cu privire la viitor. S-ar putea să cazi în plasa unor promisiuni, a unor poveşti frumoase şi a unor oameni aparent binevoitori pe care, de fapt, nu te poţi baza prea mult. Aşadar, nu te da în lături să ceri un punct de vedere dacă ai nevoie, să mai aştepţi înainte să iei o decizie ale cărei urmări te-ar putea bântui multă vreme dacă nu dai dovadă de suficientă atenţie la momentul potrivit.

HOROSCOP 16 decembrie - Capricorn

S-ar putea să faci astăzi greu faţă autorităţii la locul de muncă. Asta ar putea înseamna că nu te înţelegi prea bine cu superiorii ori că rezişti cu greu greutăţii propriilor responsabilităţi şi a răspunderii care îţi revin în plan profesional. În orice caz, apară greu pe umerii tăi tot felul de lucru şi nu îţi este deloc uşor să te concentrezi, să nu bagi în seamnă unele lucruri. Dar dacă vrei să creşti în ierarhia de la serviciu sau din domeniul tău de activitate, este destul de important cum abordezi asemenea situaţii astfel încât să nu îţi închizi uşi.

HOROSCOP 16 decembrie - Vărsător

Nu pari a fi într-o stare de spirit prea bună astăzi. S-ar putea să fie vorba despre o indispoziţie de moment sau de nişte probleme pe care le-ai tot adunat, care te-au tot afectat în ultima perioadă. Oricum, nu îţi va fi uşor să te ţii de program într-o zi ca aceasta, să faci faţă provocărilor. Reprogramează pe o altă dată sarcinile solicitante din punct de vedere mental şi fizic şi ocupă-te mai bine de cele care sunt repetitive. Scopul tău este acela de a-ţi rezerva cât mai mult timp ţie, pentru a te reface emoţional şi a te reenergiza.

HOROSCOP 16 decembrie - Peşti

O relaţie, un parteneriat, un proiect sau un plan pe termen lung îţi dă astăzi motive de îngrijorare. Sau poate că ţi se tot transmit mesaje în acest sens de ceva timp încoace, dar pur şi simplu au trecut pe lângă tine. Poate nu ar fi rău să vorbeşti despre ceea ce crezi, să vezi dacă nu cumva şi alte părţi interesate au observat că s-a schimbat ceva, că nu se merge în direcţia potrivită. Ceea ce încercăm să spunem este faptul că astfel de probleme, care îi implică şi pe ceilalţi, nu se pot rezolva deloc de unul(a) singur(ă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici