HOROSCOP 16 februarie. Lună Plină azi. Zodiile, la o răscruce de drumuri care cere decizii ferme şi rapide

Astăzi se perfectează Luna Plină în semnul Leului, eveniment astral care pune zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) în faţa unor fapte împlinite care cer schimbări de atitudine.

15946 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 februarie. Lună Plină azi. Zodiile, la o răscruce de drumuri care cere decizii ferme şi rapide

HOROSCOP 16 februarie. Lună Plină azi. Zodiile, la o răscruce de drumuri care cere decizii ferme şi rapide

HOROSCOP 16 februarie - Berbec

Luna Plină de azi se formează în casa copiilor şi a iubirii din horoscopul tău general, ceea ce prevesteşte evenimente importante în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Pe de altă parte, există riscul ca acest eveniment astral să semnaleze faptul că nu ai acordat prea mult interes planurilor tale de viitor sau unor chestiuni care ţin de viaţa socială. Aşadar, trebuie să iei în calcul faptul că se recomandă ca, pe termen lung, să mizezi pe o echilibrare a celor două domenii de viaţă şi arii de preocupări. În caz contrar, pot apărea probleme foarte serioase.

HOROSCOP 16 februarie - Taur

Luna Plină de azi ocupă casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce semnalează faptul că reflectorul astral se mută pe sectorul casnic şi domestic. Eforturile tale din ultima perioadă încep să dea roade, dar ţine cont de faptul că riscă să ajungă la apogeu şi atitudinile ori situaţiile nu tocmai pozitive. Încearcă să ai mai multă grijă cum le gestionezi pe viitor, mai ales în cazul în care tinzi să neglijezi acest sector de viaţă în favoarea celui profesional. Caută să nu laşi anumite lucruri la voia întâmplării, ci să existe un dialog deschis între tine şi cei dragi.

HOROSCOP 16 februarie - Gemeni

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău solar, motiv pentru care cele mai importane evenimente de azi şi din zilele care urmează survin ca urmare a interacţiunii tale cu cei din jur. Te intersectezi cu oportunităţi importante de negociere şi colaborare, dar în acelaşi timp, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi diferenţele de viziune dintre tine şi ceilalţi. Ai şansa de a lega şi a consolida relaţii cu beneficii pe termen lung, dar doar dacă reuşeşti să ajungi la un consens atunci când punctele voastre de vedere nu par să conveargă în aceeaşi direcţie.

HOROSCOP 16 februarie - Rac 

Luna Plină de azi ocupă casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce te face să te preocupi mai mult decât de obicei de venituri şi de cheltuieli, dar mai ales de oportunităţi financiare în general. S-ar putea să te intersectezi chiar azi cu unele şanse importante de a realiza profituri, dar în acelaşi timp, s-ar putea să nu se acopere în întregime unele goluri rămase în buget de pe urma unor decizii pripite la nivel financiar. Aşadar, ar merita să evaluezi din nou unele comportamente în domeniul bănesc şi  să vezi dacă nu ar trebui ajustate totuşi în viitor.

HOROSCOP 16 februarie - Leu 

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri de o infuzie de energie şi încredere în forţele proprii în aceste zile. Pe de altă parte, există riscul ca unele persoane să interpreteze greşit anumite declaraţii în care te lansezi sau comportamente pe care le ai. Încearcă să analizezi cu atenţie reacţiile celor din jurul tău şi să vezi unde este riscul cel mai mare să fii înţeles(asă) greşit. Ar fi păcat să fii etichetat(ă) drept o persoană condescendentă, când, de fapt, intenţiile tale erau bune şi aveai în minte binele comun.

HOROSCOP 16 februarie - Fecioară

Luna Plină de azi se perfectează în casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că ziua de azi şi cele care urmează s-ar putea să te surprindă într-o dispoziţie contemplativă, dacă nu chiar melancolică. Ai o relaţie ambivalentă cu atenţia celor din jur: uneori simţi nevoia să primeşti apreciere şi validare din partea lor, iar în alte situaţii, aşteptările şi atenţia lor te împovărează. Există un motiv pentru care lucrurile stau aşa, iar cu puţină introspecţie, vei ajunge cu siguranţă la rădăcina dilemei. În fond, nu trebuie decât să fii dispus(ă) să sapi ceva mai adânc în subconştient.

HOROSCOP 16 februarie - Balanţă

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, motiv pentru care s-ar putea să apară tot felul de evenimente pe acest plan sau în raport cu proiectele tale. Faci progrese în raport cu ele şi consolidezi ori creezi noi prietenii, dar există riscul ca acestea să apară pe fondul unui timp mai redus petrecut cu familia sau în raport cu pasiunile tale. Încearcă să nu îi neglijezi pe cei dragi şi nici activităţile care îţi aduc satisfacţii. În caz contrar, rişti să te trezeşti cu unele regrete destul de mari în viitor.

HOROSCOP 16 februarie - Scorpion

Luna Plină de astăzi ocupă casa carierei din horoscopul tău solar ceea ce înseamnă că acest eveniment astral îţi poate aduce o reuşită în plan profesional. Pe de altă parte, se prea poate să fi petrecut mai puţin timp de calitate cu familia sau probabil că ai neglijat unele treburi casnice, semn că pe plan domestic şi/ sau casnic, lucrurile nu stau la fel de bine. Pe viitor, ar fi indicat să faci eforturi în aşa fel încât să existe echilibru pe cele două planuri, să nu te implici într-unul mai mult decât în celălalt şi să apară decalaje mari.

HOROSCOP 16 februarie - Săgetător 

Luna Plină de azi se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru unii(ele) nativi(e), acest eveniment astral poate aduce promovarea unui examen, deplasări în străinătate sau la distanţă de casă ori rezolvarea unor probleme de natură birocratică. Se prea poate însă ca unele situaţii complicate din care ieşi acum să fi putut fi evitate cu puţin efort, deci caută să te foloseşti de lecţiile de viaţă predate acum ori de câte ori te întâlneşti cu o situaţie similară în viitor. În felul acesta, te poţi concentra pe lucrurile cu adevărat importante.

HOROSCOP 16 februarie - Capricorn

Luna Plină de astăzi ocupă casa raporturilor de forţe din horoscopul general, ceea ce înseamnă că se echilibrează astăzi relaţiile de putere din cuplu sau din legăturile pe care le ai la serviciu. În acelaşi timp, s-ar putea să îţi fie mai uşor să discuţi cu partenerul şi/ sau cu colaboratorii despre acele oportunităţi financiare care implică fonduri comune. Trebuie să ai grijă totuşi pentru că problemele nu au dispărut cu totul şi mai există încă incompatibilităţi care pot face comunicarea greoaie în anumite momente sau în raport cu anumite chestiuni de interes general. Încearcă să le sesizezi la timp.

HOROSCOP 16 februarie - Vărsător

Luna Plină de azi se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care te bucuri de bună înţelegere în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, există riscul să neglijezi din această cauză unele dorinţe sau nevoi personale, ceea ce riscă să îţi aducă unele frustrări. Încearcă să nu te laşi pe ultimul loc, să mizezi pe compromis de ambele părţi atunci când punctul tău de vedere nu se întâlneşte cu cel al apropiaţilor. În caz contrar, apar nemulţumiri care riscă să vă afecteze relaţia destul de mult.

HOROSCOP 16 februarie - Peşti

Luna Plină de azi ocupă casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care vei observa un randament crescut la serviciu şi un nivel mai mare de energie. Trebuie menţionat însă că acest eveniment astral semnalează şi nevoia de a aduce unele ajustări stilului de viaţă şi alimentaţie, respectiv eticii tale profesionale. Lucrurile stau bine acum, dar nu puţine au fost situaţiile în care ai resimţit la intensitate maximă stresul, iar din această cauză, ai avut destul de mult de pierdut. Este foarte important să existe o măsură în toate, să nu exagerezi prea mult cu nimic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici