HOROSCOP 16 martie. Luna schimbă semnul. Noroc şi putere de muncă pentru patru zodii

Luna îşi face intrarea azi în semnul Fecioarei, indiciu cum că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) se bucură azi de un plus de energie şi de noroc.

4190 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 martie. Luna schimbă semnul. Noroc şi putere de muncă pentru patru zodii

HOROSCOP 16 martie. Luna schimbă semnul. Noroc şi putere de muncă pentru patru zodii

HOROSCOP 16 MARTIE - Berbec 

Luna intră azi în casa muncii din horoscopul tău general, semn că te bucuri de un nivel de energie la cote optime astăzi. În unele cazuri, această reîmprospătare a forţelor se vede în plan profesional, acolo unde nativii(ele) acestei zodii dau dovadă de un plus de randament şi reuşesc să ducă la bun sfârşit mai multe sarcini decât şi-au propus. În acelaşi timp, însă, este important să-ţi faci timp şi pentru tine, să faci puţină mişcare după programul de la locul de muncă şi să te pui să dormi la o oră decentă. Astfel, îţi întreţii tonusul şi pe weekend.

HOROSCOP 16 MARTIE - Taur

Luna ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej bun să petreci mai mult timp cu ei după programul de la locul de muncă. În plus, nativii(ele) acestui semn se bucură de un plus de creativitate, ceea ce le vine în ajutor mai ales celor care lucrează în domenii creative. Graţie acestui tranzit, reuşesc să găsească soluţii originale la problemele cu care se confruntă la birou. De asemenea, este o zi perfectă în care să ieşi la o întâlnire romantică, mai ales dacă eşti încă la început cu partenerul de viaţă. Nu rata această ocazie.

HOROSCOP 16 MARTIE - Gemeni 

Luna îşi face intrarea astăzi în casa familiei din astrograma ta generală, semn că trebuie să îţi faci timp astăzi pentru gospodărie şi pentru cei dragi. În cazul în care ai cam şomat săptămâna aceasta de la îndatoririle casnice, foloseşte-te de acest prilej pentru a recupera progresul în ceea ce priveşte câteva din sarcinile pe care le-ai amânat. De asemenea, cei dragi vor aprecia dacă te implici mai mult în chestiunile ce ţin de viaţa de familie, mai ales dacă este nevoie de o perspectivă nouă asupra unei situaţii mai vechi. În felul acesta, se pot rezolva probleme care trenau.

HOROSCOP 16 MARTIE - Rac

Luna poposeşte azi în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să interacţionezi mai uşor cu cei din jurul tău. Se bucură mai ales de acest tranzit nativii(ele) care au programate întâlniri de afaceri sau negocieri, unde trebuie să ştie să speculeze nişte contexte conversaţionale. De asemenea, ştii şi reuşeşti să te faci plăcut(ă) de toţi cei din jurul tău, lucru care te ajută să te simţi admirat(ă) şi apreciat(ă). Profită de acest context astral pentru a consolida relaţii şi pentru a face primul pas în direcţia unora noi, care îţi pot fi benefice în viitorul apropiat.

HOROSCOP 16 MARTIE - Leu 

Luna ajunge astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, semn că s-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de ordin financiar. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre unele proiecte suplimentare la serviciu sau în domeniul tău de activitate, dar după orele de la locul de muncă. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba de comisioane sau activităţi într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Oricare ar fi situaţia, este clar că faci paşi siguri către consolidarea situaţiei tale materiale, către acoperirea unor găuri rămase recent în bugetul de zile negre.

HOROSCOP 16 MARTIE - Fecioară

Luna poposeşte azi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri astăzi de un plus de energie şi încredere în propria persoană. Indiferent de interlocutor, ştii să te faci plăcut(ă) şi să atragi atenţia în direcţia ta, să te pui într-o lumină bună şi să profiţi aşa cum se cuvine de oportunităţile pe care ţi le aduce ziua. Sunt favorizate azi, mai ales, activităţile care te au pe tine pe primul plan, fie că mergi să te tunzi, la cosmetică, la cumpărături de haine sau parfumuri. Poate părea superficial, dar astfel de mici răsfăţuri pot conta foarte mult.

HOROSCOP 16 MARTIE - Balanţă

Luna se instalează azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce te face să te gândeşti astăzi destul de mult la trecut. Nu eşti o persoană care să îşi piardă prea des timpul cu regrete, dar astăzi te poartă gândul la situaţii sau la persoane care nu mai fac parte din peisajul actual. Cel mai probabil, rostul acestui tranzit pentru tine este acela de a te ajuta să te debarasezi într-un mod sănătos de trecut. În felul acesta, faci rost de loc pentru experienţe şi oameni noi, care te pot ajuta să te apropii de adevăratul tău potenţial.

HOROSCOP 16 MARTIE - Scorpion 

Luna ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, prilej numai bun să te concentrezi pe proiectele tale şi pe relaţiile pe care ţi le-ai format prin intermediul lor. De asemenea, este o zi bună în care să îţi faci timp de o ieşire în oraş cu gaşca după orele de la serviciu sau măcar cu un prieten cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme. Revederea poate avea un efect revigorant în ceea ce te priveşte, căci te ajută să vezi viaţa şi anumite chestiuni importante dintr-o cu totul altă perspectivă.

HOROSCOP 16 MARTIE - Săgetător 

Luna intră azi în casa carierei din horoscopul tău general, prilej numai bun să te implici mai mult pe plan profesional. Acolo te-ai putea întâlni cu oportunităţi de a ieşi în evidenţă, de a-ţi demonstra valoarea şi abilităţile dincolo de fişa postului. În felul acesta, ai putea să-ţi consolidezi şi mai mult relaţia cu superiorii sau chiar să atragi atenţia unor persoane dintr-o altă companie. Aşadar, este un moment bun în care să te faci văzut(ă) la serviciu şi să tragi tare pentru a obţine un proiect care promite să îţi aducă mai multe beneficii decât cele primite de obicei.

HOROSCOP 16 MARTIE - Capricorn 

Luna îşi face azi intrarea în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi interacţiunii cu instituţiile statului. Se anunţă o zi bună pentru nativii(ele) care se ocupă azi de treburi birocratice ori care trebuie să susţină un examen important pentru viitorul lor. În cazul în care pregăteşti o deplasare, s-ar putea să găseşti un bilet de avion sau cazare la un preţ mai bun decât te-ai fi aşteptat. Toate aceste experienţe te ajută nu numai să îţi atingi unele obiective, ci şi să te alegi cu unele lecţii importante, pe care ai putea să le aplici în situaţii asemănătoare.

HOROSCOP 16 MARTIE - Vărsător

Luna ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca multe din discuţiile de astăzi se învârtă în jurul finanţelor. Profită, aşadar, de această oportunitate pentru a dezbate oportunitatea unor investiţii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. De asemenea, astrele te vor ajuta să echilibrezi raportul de forţe din cadrul acestor relaţii, mai ales în cazul în care au apărut tensiuni între tine şi ceilalţi, cauzate de orgolii supradimensionate. Ştii acum când să laşi de la tine şi când ar trebui să insişti mai mult.

HOROSCOP 16 MARTIE - Peşti

Luna ajunge astăzi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu cel drag. Aşadar, dacă nu aţi prea avut timp unul de celălalt în ultima vreme sau v-aţi confruntat cu tensiuni, profită de această ocazie pentru a repune lucrurile pe făgaşul cel bun. În plus, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, semn că se dă undă verde la discuţii pe care le-ai tot evitat. Acum este un moment potrivit în care să vorbeşti deschis despre ceea ce crezi în legătură cu o situaţie comună şi cum anume ar trebui aceasta abordată.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici