HOROSCOP 17 ianuarie. Lună Plină în această noapte. Unele zodii iau decizii grele, altele văd progrese pe anumite planuri

Săptămâna se deschide cu o Lună Plină în semnul Racului, prilej de decizii importante, dar şi de progrese pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

11443 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 ianuarie. Lună Plină în această noapte. Unele zodii iau decizii grele, altele văd progrese pe anumite planuri

HOROSCOP 17 ianuarie. Lună Plină în această noapte. Unele zodii iau decizii grele, altele văd progrese pe anumite planuri

HOROSCOP 17 ianuarie - Berbec

În această noapte, se formează Luna Plină în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, la început de săptămână, ţi se aduce în atenţie sectorul casnic şi domestic. Este important însă de menţionat că s-ar putea ca lucrurile să nu stea tocmai bine pe acest plan, mai ales dacă eşti nevoit(ă) astăzi, ca în alte dăţi în ultima perioadă, să favorizezi sectorul profesional şi să îi dedici mai mult timp decât familiei şi gospodăriei. Aşadar, acest eveniment astral îţi va arăta ce anume trebuie să schimbi în raport cu cei dragi pentru ca lucrurile să meargă bine.

HOROSCOP 17 ianuarie - Taur

În această noapte, are loc Luna Plină în casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că azi şi până la finele săptămânii, există riscul de a se naşte polemici între tine şi unii interlocutori. De asemenea, s-ar putea ca tendinţa ta să fie aceea de a lua unele vorbe sau gesturi mult prea în serios, de a încerca să faci apel la emoţiile celuilalt când ar trebui să foloseşti argumente dintr-o altă zonă, mai puţin legată de sentimente. Aşadar, nu este un moment tocmai bun în care să desfăşori negocieri sau să te angajezi în discuţii cu mize foarte mari.

HOROSCOP 17 ianuarie - Gemeni

Luna Plină din această noapte interconectează casele banilor din astrograma ta generală, cu menţiunea că efectele acestui eveniment astral se fac simţite la nivelul resurselor financiare proprii. Mai exact, s-ar putea ca astăzi sau până miercuri să apară indicii că nu stau cu finanţele aşa cum credeai sau că ai luat de curând o decizie nu tocmai înţeleaptă cu privire la bugetul tău. Este vorba, din fericire, de ceva temporar, dar în acelaşi timp, poate că nu ar strica să faci o schimbare în ceea ce priveşte comportamentul tău la cumpărături sau în alte circumstanţe care implică sume de bani.

HOROSCOP 17 ianuarie - Rac

Luna Plină din această noapte se manifestă plenar tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te-ai putea simţi agitat(ă) pe tot parcursul zilei, că nu îţi găseşti nicicum locul. De asemenea, s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei, să iei în numele personal lucruri pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea. Aşadar, există riscul să se ajungă la discuţii aprinse cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Înainte să reacţionezi la o vorbă sau un gest, caută să priveşti obiectiv motivaţiile din spatele lor. S-ar putea să nu fi fost maliţioase.

HOROSCOP 17 ianuarie - Leu 

Luna Plină din această noapte îşi face simţită influenţa în casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce arată că şi zodia ta se numără printre acele care resimt o doză crescută de nelinişte, poate chiar anxietate, pe fondul acestui eveniment astral. Dacă te-ai confruntat cu unele temeri sau frustrări de curând, s-ar putea ca ele să îşi dubleze forţa de azi începând şi până la mijlocul săptămânii. Ia acest lucru ca pe un indicator că trebuie să faci ceva în privinţa lor, că trebuie să închizi unele uşi şi să pregăteşti terenul pentru schimbări pozitive în privinţa propriei persoane.

HOROSCOP 17 ianaurie - Fecioară

În această noapte, se perfectează Luna Plină în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că de azi şi până la mijlocul săptămânii, se arată zile cu progrese în cazul proiectelor de grup, iar în anturaj, unele evenimente te apropie şi mai mult de prieteni. Pe de altă parte, s-ar putea să te frustreze puţin faptul că ţi-ai neglijat hobby-urile şi viaţa personală într-o mai mică sau mai mare măsură, că satisfacţia totală a tuturor lucrurilor bune care se întâmplă acum va veni abia mai târziu. Încearcă să priveşti lucrurile în perspectivă.

HOROSCOP 17 ianuarie - Balanţă

În această noapte, se formează Luna Plină în casa carierei din horoscopul tău solar, fapt pentru care, până la mijlocul săptămânii, s-ar putea să vezi unele progrese mai mult decât îmbucurătoare la serviciu, în relaţia cu superiorii sau în ceea ce priveşte statutul tău în comunitate. Există însă posibilitatea ca aceste schimbări în bine să vină pe fondul neglijării unor chestiuni de ordin casnic sau domestic. Pe viitor, încearcă să echilibrezi balanţa între cele două sectoare de viaţă, astfel încât să nu ajungi în situaţia ca unul să stagneze în timp ce altul evoluează. Altfel, pot apărea şi reproşuri.

HOROSCOP 17 ianuarie - Scorpion

În această noapte, se perfectează Luna Plină în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, ziua de azi şi cele care urmează până la mijlocul săptămânii pot aduce cu ele deplasări în interes profesional sau personal, drumuri pe la ghişee pentru a rezolva probleme birocractice, examene sau înscrieri la cursuri, dar şi alte evenimente care te învaţă să vezi anumite lucruri dintr-o altă perspectivă. Pe de altă parte, acest eveniment astral vine cu riscul de a intra în unele polemici pe care le gestionezi mai greu, întrucât este greu să renunţi la unele perspective.

HOROSCOP 17 ianuarie - Săgetător

În noaptea aceasta, se perfectează Luna Plină în casa raporturilor de forţe în relaţii din astrograma ta generală, fapt pentru care s-ar putea să observi că se intensifică oarecum competiţia între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Concurenţa poate duce la progres, dar dacă relaţiile de putere nu sunt egale, iar acest lucru ajunge să aibă efecte nefaste şi asupra bugetului vostru comun, este clar că trebuie purtată o discuţie deschisă pe această temă. În caz contrar, există riscul să apară probleme care se pot acutiza şi croniciza extrem de mult odată cu trecerea timpului.

HOROSCOP 17 ianuarie - Capricorn

Noaptea aceasta prilejuieşte perfectarea Lunii Pline în casa relaţiilor din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să observi că, până la mijlocul săptămânii, cele mai multe evenimente importante sunt despre tine şi partenerul de viaţă ori despre relaţia cu colegii de muncă. În principiu, lucrurile merg bine în raport cu ei, dar în acelaşi timp, s-ar putea să apară situaţii care o pot lua pe o curbă descendentă foarte uşor. Aşadar, trebuie să ai mai multă grijă cum gestionezi anumite conjuncturi, astfel încât să nu evolueze într-o manieră care face dificilă repararea unor greşeli pe care le regreţi.

HOROSCOP 17 ianuarie - Vărsător

În această noapte, Luna Plină ocupă casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general, semn că se pune accentul zilele acestea pe modul în care abordezi sarcinile de la serviciu, dar şi pe stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Oricare au fost comportamentele tale la serviciu sau în viaţa personală în ultima vreme, ele îşi vor accentua efectele până la mijlocul săptămânii, ceea ce te va face să vezi că trebuie să ajustezi unele aspecte, că poate faci prea mult sau c-ar trebui să depui mai multe eforturi în anumite situaţii pentru a te bucura şi de echilibru mental.

HOROSCOP 17 ianuarie - Peşti

Luna Plină din aceastănoapte ocupă casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că prima parte a acestei săptămâni este despre cei dragi. Totul merge bine între voi, dar trebuie să ai mai mare grijă cum gestionezi echilibrul între viaţa personală şi cea socială, între hobby-uri şi proiecte comune. S-ar putea ca balanţa să fi înclinat în favoarea celor dintâi, iar progresele s-au lăsat aşteptate în cazul celor din urmă. Aşadar, provocarea ta în acest context este aceea de a încerca să te dedici în măsură egală celor două domenii de viaţă şi relaţiilor pe care le presupun.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici