HOROSCOP 17 martie. Zi care începe bine cu final nefericit. Două zodii riscă să aibă cel mai mult de suferit

Mercur din Peşti face azi un sextil armonios cu Uranus din Taur, iar Luna din Fecioară aderă la o opoziţie cu Jupiter din Peşti. Ziua începe bine pentru Peşti şi Fecioare, dar s-ar putea să continue prost de la prânz încolo, pentru ei şi celelalte zodii Mutabile (Gemeni, Săgetător), care se vor afla în faţa unei situaţii complicate care cere viteză de reacţie.

16070 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 martie. Zi care începe bine cu final nefericit. Două zodii riscă să aibă cel mai mult de suferit

HOROSCOP 17 martie. Zi care începe bine cu final nefericit. Două zodii riscă să aibă cel mai mult de suferit

HOROSCOP 17 MARTIE - Berbec

Din câte se pare, te aşteaptă o zi destul de plină. Vestea bună este că, în prima parte a zilei, s-ar putea să scapi de unele plăţi la care te aşteptai să fie destul de mari. Poate că s-a ieftinit produsul pe care ai pus ochii sau poate că găseşti o alternativă mai ieftină, la aceeaşi calitate. În alte cazuri, s-ar putea să dispară nevoia de a mai face unele plăţi sau achiziţii care ar fi pus prea multă presiune pe bugetul tău. În a doua parte a zilei, apar indicii că ai parte de provocări la locul de muncă.

HOROSCOP 17 MARTIE - Taur

Această zi te surprinde într-o stare de spirit foarte bună, optimist(ă) în legătură cu ceea ce-ţi rezervă viitorul. Aceste speranţe îţi sunt alimentate şi de prieteni ori colaboratori, care cred în proiectele tale şi care te încurajează că vei reuşi să le transformi în realitate. În a doua parte a zilei, există posibilitatea să apară urgenţe în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copii. Ori poate că simţi nevoia să te concentrezi pe alte lucruri, care-ţi aduc satisfacţii în prezent. Încearcă să te implici la fel de mult atât în planurile de viitor, cât şi în cele de moment.

HOROSCOP 17 MARTIE - Gemeni

Apar oportunităţi de a ieşi în faţă la serviciu şi de a le arăta celorlalţi că merită să investească aşteptări şi încredere în tine. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de situaţii în care o persoană importantă girează pentru nativii(ele) acestui semn într-o chestiune foarte importantă. Oricare ar fi situaţia, cert este că Universul vrea să te remarci şi să te implici mai mult pe plan profesional. Pe de altă parte, trebuie să nu uiţi de familie, mai ales în a doua parte a zilei. Poate că eşti obosit(ă) când te întorci acasă, dar caută să te înviorezi.

HOROSCOP 17 MARTIE - Rac 

Se anunţă o zi perfectă la orizont pentru nativii(ele) care intenţionează să se ocupe astăzi de chestiuni birocratice care vizează proiecte, să discute oportunităţi de extindere care vizează străinătatea. Tot astăzi, s-ar putea să primească veşti bune de la un colaborator sau de la o persoană cu mai multă experienţă, care le-a promis că le va face cât de curând un serviciu. În a doua parte a zilei, există însă riscul de a apărea tensiuni între nativii(ele) acestui semn şi unii din interlocutorii lor. Nu este momentul astăzi să dezbaţi subiecte sensibile, care pot conduce la tensiuni mari şi inutile.

HOROSCOP 17 MARTIE - Leu 

Reuşeşti astăzi să te impui cu uşurinţă la serviciu, să ieşi în evidenţă prin intermediul eforturilor şi al realizărilor tale. Ştii când să dai dovadă de asertivitate şi când să laşi de la tine pentru a ajunge la un punct de vedere comun. Pe de altă parte, există riscul de a apărea cheltuieli prea mari astăzi, de a fi nevoit(ă) să faci unele plăţi la care nu te-ai aşteptat. Dacă ai însă prezenţă de spirit, s-ar putea să eviţi aceste situaţii, mai ales dacă ele nu reprezintă nevoi urgente, pe care trebuie să le satisfaci în pofida stării bugetului tău.

HOROSCOP 17 MARTIE - Fecioară

Eşti pe aceeaşi lungime de undă azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, lucru care vă ajută să faceţi progrese importante în ceea ce priveşte proiectele pe care le aveţi împreună. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca lucrurile să nu mai stea chiar atât de bine; există riscul să se nască tensiuni între voi, să vă certaţi pe marginea unui subiect care scoate la iveală diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune pe care nu le navighezi atât de uşor. Încearcă să laşi orgoliul la o parte şi să fii dispus(ă) la dialog.

HOROSCOP 17 MARTIE - Balanţă

În cazul în care ai mult de muncă astăzi, ocupă-te în prima parte a zilei de sarcinile mai complicate şi/ sau de cele care te-ar putea aduce într-o discuţie în contradictoriu cu colegii de muncă. De la orele prânzului încolo, există riscul să nu mai poţi face la fel de bine faţă stresului, să îţi fie mai greu să te înţelegi cu partenerii din cadrul unui proiect. Lasă treburile uşoare pe a doua parte a zilei, când ar fi cel mai bine să urmezi protocoale clare, să mergi la sigur, fără să fie nevoie să improvizezi în vreun fel.

HOROSCOP 17 MARTIE - Scorpion

Te bucuri de o atmosferă caldă în familie, în care nu îţi este teamă sau jenă să vorbeşti despre ceea ce simţi şi despre aşteptările tale în raport cu cei dragi. Aşadar, timpul petrecut cu apropiaţii este unul care are un efect benefic asupra ta, cel puţin în prima parte a zilei. De la prânz începând, s-ar putea ca climatul să se schimbe şi nu în bine. Ţi se pare poate că nu sunteţi atât de compatibili în ceea ce priveşte planurile de viitor, că dorinţele personale par să primeze în viziunea unora dintre apropiaţi în faţa binelui vostru comun.

HOROSCOP 17 MARTIE - Săgetător  

Se întrevede la orizont o zi productiv(ă) pentru nativii(ele) care intenţionează să se ocupe de dimineaţă de chestiuni domestice, care vizează în principal treburile din gospodărie şi nevoile primare ale familiei. În felul acesta, nu îţi vei atrage critici dacă trebuie să stai peste program la serviciu sau să îţi iei de lucru şi acasă. Aşadar, încearcă să găseşti timpul potrivit în care să te ocupi de sarcinile de pe agenda ta de astăzi. În felul acesta, le vei putea face pe toate, fără să existe riscul de a rata ceva important, care s-ar putea agrava pe parcursul zilelor următoare.

HOROSCOP 17 MARTIE - Capricorn

Felul în care te porţi şi în care vorbeşti este unul care te face plăcut(ă) cu uşurinţă. Ştii exact când să iei cuvântul şi când să îl laşi pe celălalt să vorbească, ceea ce te ajută să atingi chiar şi subiecte mai complicate, care ar fi inflamat spiritele cu alte ocazii. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca cineva să-ţi pună la încercare răbdarea şi capacitatea de a tolera lucruri cu care nu eşti de acord. În loc să cedai primului impuls de a ridica tonul sau de a spune lucruri nu tocmai potrivite, încearcă să eviţi confruntarea.

HOROSCOP 17 MARTIE - Vărsător

Se anunţă o zi bună pentru nativii(ele) care intenţionează astăzi să facă unele investiţii mărunte în nevoile familiei sau în ceva în gospodărie, care i-ar/le-ar putea ajuta să îşi uşureze unele sarcini zilnice. Pe de altă parte, trebuie să fii atent(ă) cu cheltuielile în restul zilei, pentru că poţi ajunge destul de uşor să cheltuieşi mai mult decât îţi este confortabil în această perioadă. Urmăreşte cel mai bun raport calitate-preţ şi încearcă să nu te arunci pe prima ofertă care îţi iese în cale. S-ar putea să găseşti una mult mai convenabilă peste câţiva metri sau la două clicuri distanţă.

HOROSCOP 17 MARTIE - Peşti

În prima parte a zilei, reuşeşti să comunici cu fiecare persoană cu care ajungi să porţi o discuţie. Ştii sau îţi dai seama pe ce butoane să nu apeşi şi când este cazul să forţezi puţin limitele. S-ar putea, totuşi, ca acest lucru să nu meargă chiar cu toţi cei cu care intri în contact. Dacă sunt persoane pe care nu le cunoşti sau care au un temperament diferit de al tău, poate ar fi mai bine să joci la sigur, să dai dovadă de tact şi diplomaţie înainte de orice. În felul acesta, nu rişti să spui ceva greşit.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici