HOROSCOP 18 iunie: O mare victorie pentru trei zodii

Luna din Fecioară aderă azi la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) reuşesc să treacă peste un mare obstacol. De după-amiază încolo, zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) sunt energizate de intrarea Lunii în Balanţă.

24785 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 iunie: O mare victorie pentru trei zodii

HOROSCOP 18 iunie 2021

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Berbec

Se arată azi pentru tine o zi în care randamentul tău este destul de ridicat. În plan profesional, dai dovadă de un nivel de productivitate crescut, care te ajută să faci faţă cu brio nu doar sarcinilor pe care le ai de finalizat astăzi, ci şi treburilor care au rămas restante de ieri. Dup-amiază, când Luna trece în casa parteneriatelor, este o idee bună să petreci mai mult timp cu persoana iubită. E drept că nivelul tău de energie ar putea fi mai scăzut, dar vei vedea că te va energiza deplin dispoziţia partenerului şi compania pe care ţi-o oferă.

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Taur  

Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, astrele se asigură că astăzi nu îţi lipseşte inspiraţia să găseşti soluţii originale pentru situaţiile cu care te confrunţi. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba de momente de calitate alături de partenerul de viaţă şi/ sau copii ori de o preocupare de timp liber care le aduce multe satisfacţii. În plan profesional, se remarcă printr-un nivel ridicat de randament în a doua parte a zilei, când s-ar putea să primească şi un ajutor din partea celor cu care lucrează. În orice caz, se bucură de o atmosferă armonioasă la serviciu, care îi/le inspiră.

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Gemeni

În cazul în care ai traversat o perioadă nu prea uşoară pe plan familial, lucrurile vor reveni treptat la normal de azi încolo. Faceţi cu toţii eforturi să înţelegeţi lucrurile pe care nu le puteţi schimba unii la ceilalţi sau măcar să le toleraţi mai bine pe viitor. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba despre depăşirea unui impas financiar alături de rude, realizare de care nu ar fi avut parte fără sprijinul persoanelor apropiate. În a doua jumătate a zilei, concentrează-te mai mult pe viaţa de cuplu şi pe relaţia cu cei mici ori fă-ţi timp de hobby-uri.

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Rac  

Multe din discuţiile pe care le porţi astăzi îţi vor oferi tot felul de lucruri la care să te gândeşti mai departe. În alte cazuri, mai fericite, s-ar putea să lămurească neclarităţi sau confuzii care şi-au pus amprenta pe relaţia ta cu partenerul de viaţă sau cu unele persoane cu care lucrezi de multă vreme. O urmă de tensiune rămâne la orizont, dar începe să se facă lumină în multe privinţe, iar lucrurile se vor schimba în bine treptat. Luna trece dup-amiază în casa familiei, prilej numai bun să petreci timp cu rudele sau să te ocupi de treburi casnice.

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Leu  

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu oportunităţi de a-ţi suplimenta bugetul prin intermediul unor activităţi extraprofesionale, în domeniul tău principal de activitate sau într-un alt sector cu care cochetezi în timpul liber. E drep că timpul liber de care dispui azi se va reduce într-o anumită proporţie, dar în acelaşi timp, simţi că nu ar fi o idee bună să dai cu piciorul unor asemenea şanse de câştig. După orele amiezii, s-ar putea să te surprindă plăcut un telefon sau un e-mail cu veşti bune de la o persoană care nu te aşteptai să te contacteze, astăzi cel puţin.

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Fecioară

Eşti într-o dispoziţie foarte bună şi nu este exclus ca acest lucru să aibă de-a face cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii ori cu atmosfera care se creează ori de câte ori petreceţi timp împreună. În cazul în care eşti single, s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu oportunităţi de a flirta, de a-ţi face intrarea pe scena de dating. Există însă şi o altă latură a acestei zile, cu care vei face cunoştinţă după orele prânzului, atunci când Luna intră în casa banilor. Mai exact, s-ar putea să îţi parvină informaţii legate de unele şanse de câştig.

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Balanţă

Momentele petrecute azi cu familia te ajută să procesezi mai uşor stresul experimentat la locul de muncă şi să te refaci după o zi grea de muncă. Nici nu este nevoie să vorbiţi prea mult pentru a primi din energia lor pozitivă, pentru a te echilibra. În a doua parte a acestei zile, Luna intră în semnul naşterii tale, ceea ce îţi va oferi o infuzie binemeritat de energie şi bună dispoziţie. Bineînţeles că acest lucru se datorează şi timpului petrecut în compania celor dragi sau de unul(a) singur(ă), dar acasă, unde vibraţiile sunt pozitive şi compatibile cu starea ta.

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Scorpion  

Discuţiile pe care le porţi azi cu prietenii sau cu cei cu care desfăşori un proiect te inspiră să îţi urmezi visurile, să scoţi de la naftalină proiecte pe care le-ai amânat pe o perioadă nedeterminată. Simţi că este un moment bun să faci paşi în direcţia lor şi nu te înţeli deloc, căci contextul astral este în favoarea ta. Dup-amiaza te surprinde într-o dispoziţie meditativă, lucru care se datorează faptului că Luna schimbă semnul. Acest lucru nu înseamnă că ţi se epuizează motivaţia de a face lucruri pentru viitor, ci doar că te gândeşti mai mult la diverse scenarii.

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Săgetător  

Se arată azi o zi bună pentru bugetul tău. S-ar putea să fii cooptat(ă) într-un proiect destul de bănos la serviciu, pe lângă sarcinile tale obişnuite sau ca activitate curentă pentru următoarea perioadă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre activităţi extraprofesionale în domeniul de activitate principal al acestor nativi(e), derulate cu şefii sau cu alte persoane din acelaşi sector. În a doua parte a zilei, Luna te îndeamnă să te concentrezi mai mult pe planurile tale de viitor, pe ceea ce vrei să faci pe termen lung, mai ales dacă intenţionezi să devii liber profesionist(ă).

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Capricorn

Aceasta este una din acele zile în care trebuie să ai încredere în intuiţia ta, în modul în care ai judecat unele situaţii şi conjuncturi. Ai făcut o evaluare bună şi nu va dura mult până când ţi se va confirma acest lucru. În acelaşi timp, este o zi propice în care să cauţi oferte pentru vacanţă, mai ales în ceea ce priveşte transportul. S-ar putea să dai peste o oportunitate foarte avantajoasă. Luna trece azi dup-amiază în casa carierei, ceea ce te va ajuta să ieşi în evidenţă într-un mod pozitiv la locul de muncă, să te faci remarcat(ă).

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Vărsător

Trebuie să fii foarte atent(ă) astăzi ce anume îţi transmite vocea interioară. Poate că nu crezi acest lucru, dar ai deja răspunsul la toate întrebările care te frământă în această perioadă. Trebuie doar să crezi în tine şi în faptul că ştii deja ce este cel mai bine de făcut în privinţa situaţiilor cu care te confrunţi acum. Confirmarea s-ar putea să vină chiar în această dup-amiază, când Luna intră în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general. Îţi dai seama c-ai făcut o alegere bună, că ai analiza corect o situaţie pe care altfel ai fi rezolvat-o greu.

HOROSCOP 18 iunie 2021 - Peşti  

Astăzi este o zi perfectă în care să dezbaţi idei de proiecte cu prietenii şi cu partenerul de viaţă ori cu persoane cu care ai colaborat mai demult şi cu nişte eventuali finanţatori, care s-au arătat încântaţi(te) de proiectele tale. S-ar putea să ajungeţi la o formulă perfectă pentru implementarea acestor viziuni. Dacă aţi demarat ceva împreună, s-ar putea ca astăzi să vedeţi primele progrese foarte mari. Pe de altă parte, Luna te îndeamnă ca, de dup-amiază încolo, să ai mai multă grijă cum gestionezi raportul de forţe în interiorul acestor relaţii. Unele atitudini pot avea un efect invers, nedorit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici