HOROSCOP 18 septembrie – Toate merg pe dos pentru patru zodii. Planurile lor riscă să nu se materializeze

Luna ajunge azi în Rac şi formează un careu în T cu Jupiter retrograd din Berbec şi Mercur retrograd din Balanţă. S-ar putea ca toate lucrurile să meargă azi pe dos pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

18162 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 septembrie – Toate merg pe dos pentru patru zodii. Planurile lor riscă să nu se materializeze

HOROSCOP 18 septembrie – Berbec

 
Luna îşi face astăzi loc în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să te concentrezi mai mult pe acest domeniu de viaţă. Există riscul să te confrunţi cu tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau alte rude apropiate, astfel că trebuie să fii atent(ă) astăzi la lucrurile pe care le spui. Încearcă să nu pui gaz pe foc, ci să te concentrezi pe restabilirea armoniei în mediul familial.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Taur

 
În cazul tău, Luna poposeşte azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că accentul cade astăzi pe modul în care interacţionezi cu cei din jur. Este foarte important să nu laşi loc de interpretări şi să fii foarte atent(ă) cu gestionezi subiectele grele de discuţie. S-ar putea ca unele vorbe să nu cadă bine, deci caută să îţi alegi cu mai multă grijă cuvintele, mai ales dacă interlocutorii se lezează destul de uşor.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Gemeni 

Luna îşi face astăzi loc în casa banilor din astrograma ta generală, dar în lumina aspectelor la care aplică, aceasta nu este o veste prea bună pentru tine. S-ar putea să nu stai prea strălucit cu finanţele, iar din acest motiv, să fii nevoit(ă) să schimbi destul de multe lucruri la programul de astăzi. Încearcă să înlocuieşti activităţile mai costisitoare cu altele care nu implică prea multe eforturi financiare din partea ta în această duminică.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Rac 

Luna poposeşte azi în semnul naşterii tale, ceea ce-şi conferă un plus de energie şi încredere în propria persoană. Pe de altă parte, există riscul să te lansezi în unele polemici cu unele persoane din familie. Cel mai probabil sunt de vină diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune, dar încearcă să nu le laşi să vă strice duminica. Puteţi să reluaţi discuţiile când sunteţi pregătiţi să lăsaţi unul de la celălalt în anumite privinţe.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Leu 

Luna îşi face azi intrarea în casa subconştientului din astrograma ta solară, semn că trebuie să te concentrezi astăzi pe echilibrul tău emoţional. Nu îţi va fi tocmai uşor să îl menţii astăzi, când apar tot felul de motive de îngrijorare sau când ai predispoziţia de a lua în nume personal lucruri care, de obicei, nu te deranjează. Încearcă să te înconjori de persoane care te pot ajuta să gândeşti pozitiv şi să priveşti înainte.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Fecioară

 
Luna progresează astăzi în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, dar aspectele pe care le creează nu sunt cele mai favorabile pentru tine. Există riscul să apară tensiuni între tine şi unele persoane din grupul de apropiaţi, astfel că poate ar fi mai bine să nu abordezi subiecte care scot la iveală diferenţele de viziune dintre voi. Există un timp pentru toate şi acum nu este momentul să discuţi chestiuni care conduc la polemici.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Balanţă 

Luna intră azi în casa statutului din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că ajungi astăzi în situaţii în care este foarte important să laşi o impresie bună celor cu care intri în contact. Există însă riscul ca lucrurile să nu meargă prea bine din acest punct de vedere, aşa că trebuie să ai mai multă grijă la modul în care te porţi şi te exprimi, cel puţin în raport cu anumite persoane.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Scorpion

Luna se deplasează de azi încolo prin casa călătoriilor din astrograma ta generală, iar rolul său este acela de a-ţi atrage atenţia cu privire la faptul că excursiile întreprinse astăzi ar putea să nu fie aşa cum ţi-ai dorit. Unele lucruri riscă să nu se lege aşa cum ţi-ai fi dorit, dar încearcă să te bucuri de experienţă, să nu regreţi prea mult anumite aspecte care nu ies fix aşa cum le-ai plănuit la început.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Săgetător 

Luna ajunge într-o importantă casă relaţională din astrograma ta generală, dar s-ar putea ca veştile pe care le aduce să nu fie tocmai bune. Mai exact, există riscul să apară tensiuni între tine şi anumite persoane apropiate, cum ar fi unii prieteni şi/ sau persoana iubită. Vă nemulţumesc reciproc unele lucruri, dar este nevoie de comunicare deschisă pentru ca situaţia să revină la normal şi să evitaţi astfel de momente ce pot apărea în viitor.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Capricorn 

Luna poposeşte azi în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, dar nu aduce veşti bune pentru tine. Mai exact, s-ar putea să iasă la iveală tensiuni mocnite între tine şi persoana iubită, fie cu privire la sectorul casnic, fie în ceea ce priveşte cariera sau atitudinea unuia din voi vis-a-vis de sectorul profesional. Încearcă să vezi de unde au pornit probleme şi cum le poţi remedia, astfel încât să nu se ajungă la certuri aprinse.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Vărsător 

Luna progresează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, iar rolul ei este acela de a-ţi aduce aminte că trebuie să îţi faci timp pentru tine. S-ar putea să nu realizezi că ai adunat multă oboseală în ultimele zile şi că ar fi cazul să o laşi mai moale astăzi. Te aşteaptă o săptămână plină şi ai nevoie să îţi umpli bateriile înainte să dai piept cu toate provocările din zilele următoare.
 

HOROSCOP 18 septembrie – Peşti

 
Luna îşi face azi loc în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, dar pe plan sentimental şi/ sau în relaţie cu cei mici, s-ar putea ca atmosfera să fie destul de distantă, poate chiar uşor tensionată. Încearcă să vezi ce s-a întâmplat între timp şi dacă ai putea face ceva astfel încât să nu fie nevoie să amânaţi planurile de duminica aceasta. S-ar putea să fie vorba doar de o problemă minoră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici