HOROSCOP 2 aprilie. Problemele îngropate revin în actualitate. Aceste zodii dau nas în nas cu ele azi

Luna din Berbec aderă azi la un careu tensionat cu Pluto din Capricorn înainte să intre în Taur. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) riscă să se confrunte cu probleme de care au evitat să se ocupe în ultima vreme.

10059 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 aprilie. Problemele îngropate revin în actualitate. Aceste zodii dau nas în nas cu ele azi

HOROSCOP 2 aprilie. Problemele îngropate revin în actualitate. Aceste zodii dau nas în nas cu ele azi

HOROSCOP 2 APRILIE - Berbec

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi o persoană de sex feminin din familie. Ceva din comportamentul tău s-ar putea să declanşeze unele tensiuni mocnite care existau de mai multă vreme şi care riscă să conducă la conflicte destul de mari. Spre seară, Luna intră în casa banilor, semn că atenţia ta se îndreaptă dpre alte lucruri, cum ar fi anumite cheltuieli sau investiţii pe care vrei să le faci în weekend.

HOROSCOP 2 APRILIE - Taur 

Nu eşti într-o stare de spirit prea bună, iar acest lucru este vizibil pentru multă lume cu care intri în contact. De asemenea, există riscul de a reacţiona în moduri care te surprind şi pe tine, dar din păcate nu pozitiv. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum şi ce spui în momentele de stres. Diseară Luna ajunge în semnul naşterii tale, semn că te bucuri de mai multă încredere în sine şi energie pozitivă.

HOROSCOP 2 APRILIE - Gemeni

S-ar putea ca unele planuri cu prietenii să nu se materializeze astăzi, motiv pentru care există riscul să apară unele tensiuni între voi. Şansele sunt cu atât mai mari să se ajungă atât de departe dacă ai şi făcut unele investiţii pe care astfel le pierzi. Tot azi, dar spre seară, Luna intră în casa subconştientului din horoscopul tău solar, indiciu cum că ai nevoie de linişte, de spaţiu să te regrupezi pe partea emoţională.

HOROSCOP 2 APRILIE - Rac 

Există o oarecare competiţie între tine şi partenerul de viaţă, iar dacă nu este gestionată atent, riscă să conducă la tensiuni mai degrabă decât la progres. Aşadar, este foarte important să ai grijă să nu se ajungă la certuri. În a doua parte a zilei, Luna progresează în casa vieţii sociale, semn că ar fi bine să finalizezi ziua cu o ieşire alături de prieteni. Îţi va face bine să îi revezi şi să vorbiţi.

HOROSCOP 2 APRILIE - Leu

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu o stare de oboseală destul de mare, lucru peste care nu este uşor să treci pentru a te ţine de angajamentele luate astăzi. Ar fi indicat, în contextul de faţă, să le amâni pe unele din ele şi să te gândeşti la nevoile tale principale. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în casa statutului social, semn că unele activităţi te ajută să interacţionezi cu persoane valoroase.

HOROSCOP 2 APRILIE - Fecioară 

Există posibilitatea să ajungi astăzi să porţi unele discuţii tensionate cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, cel mai probabil din cauza unor motive mărunte. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă şi să revii pe un făgaş mai bun în raport cu cei dragi. În fond, pare-se că nu era nevoie decât să schimbi unghiul de observaţie.

HOROSCOP 2 APRILIE - Balanţă 

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ produce astăzi unele discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă şi există posibilitatea să se alăture şi alte persoane din familie. În a doua parte a zilei, Luna progresează în casa relaţiilor şi a banilor, semn că interesul se mută către investiţiile din resurse comune. S-ar putea ca acestea să nască alte tensiuni mocnite între tine şi cel drag. Încearcă să mizezi pe un consens.

HOROSCOP 2 APRILIE - Scorpion

Dacă lucrezi astăzi, există riscul să apară unele tensiuni între tine şi colegii de muncă. Nu prea sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar unele diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate riscă să iasă azi prea mult la iveală. Spre seară, Luna intră în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, fapt pentru care se poate spune că lucrurile merg bine în raport cu persoana iubită. Încearcă să îţi faci timp astăzi pentru activităţi împreună.

HOROSCOP 2 APRILIE - Săgetător

Există posibilitatea să mergi prea departe cu unele cheltuieli astăzi. Ţine seama de bugetul pe care ţi l-ai impus pentru acest final de săptămână şi încearcă să te ţii de el cât de mult poţi. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să termini sarcini casnice sau de serviciu restante, dar şi să îţi faci timp pentru odihnă, relaxare şi mişcare.

HOROSCOP 2 APRILIE - Capricorn

S-ar putea să se strecoare azi unele tensiuni între tine şi unele persoane din familie. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre unele persoane de sex masculin. Spre seară, în a doua jumătate a zilei, Luna trece în casa iubirii şi a copiilor, semn că trebuie să îţi faci timp de activităţi cu ei. Cu siguranţă există activităţi pe care le-aţi tot amânat şi de care v-aţi putea ocupa astăzi.

HOROSCOP 2 APRILIE - Vărsător

Trebuie să ai mare grijă azi la informaţiile cu care intri în contact pentru că există riscul ca unele să te aducă în situaţia de a spune sau de a face lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că trebuie să îţi găseşti timp pentru cei dragi, dar şi pentru responsabilităţile gospodăreşti.

HOROSCOP 2 APRILIE - Peşti

Se prea poate azi să apară unele tensiuni referitoare la bani între tine şi prieteni, cu atât mai mult cu cât este posibil să fi existat împrumuturi între voi, pe care fie le-ai solicitat, fie ţi-au fost oferite. Spre seară, Luna progresează în casa comunicării, semn că n-ar trebui să lăsaţi nemulţumirile nediscutate. Pe de altă parte, trebuie să fii foarte atent(ă) la tonul pe care îl adopţi, mai ales dacă vrei să salvezi relaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici