HOROSCOP 2 februarie. Luna schimbă semnul. Un plus de intuiţie şi inspiraţie pentru trei zodii

Luna intră azi în Peşti, accentuând intuiţia zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi oferindu-le un plus de inspiraţie.

8236 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 februarie. Luna schimbă semnul. Un plus de intuiţie şi inspiraţie pentru trei zodii

HOROSCOP 2 februarie. Luna schimbă semnul. Un plus de intuiţie şi inspiraţie pentru trei zodii

HOROSCOP 2 februarie - Berbec

Luna poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care se întâmplă astăzi să te surprinzi mai des gândindu-te la trecut şi la lucruri ori persoane care nu mai fac parte din peisajul actual. Aşadar, mijlocul de săptămână este pentru tine unul în care trebuie să ai răbdare cu tine. Îţi intri destul de greu în ritm, dar până la finalul zilei, vei reuşi să faci o bună parte din lucrurile pe care ţi le-ai propus. De asemenea, este indicat să asculţi de ceea ce îţi spune vocea interioară pentru că s-ar putea să eviţi dileme mari.

HOROSCOP 2 februarie - Taur

Luna ajunge în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că în acest mijloc de săptămână se recomandă să te ocupi de proiectele tale pe termen lung ori de iniţiativele în care eşti implicat(ă). De asemenea, este o zi propice în care să te vezi cu prietenii, cu rost sau doar pentru că nu v-aţi mai întâlnit de mult. S-ar putea ca, prin intermediul lor, să îţi vină în minte soluţia pentru o problemă cu care te confrunţi în viaţa personală sau poate că vei cunoaşte prin ei unele persoane care îţi împărtăşesc viziunile şi idealurile pe de-a-ntregul.

HOROSCOP 2 februarie - Gemeni

Luna intră în casa carierei din horoscopul tău solar, indiciu cum că mijlocul de săptămână se anunţă a fi unul plin pentru tine la locul de muncă. Vestea bună este însă aceea că poţi să te faci remarcat(ă) prin realizările tale de la serviciu de zilele acestea. Aşadar, dacă urmăreşti o romovare sau vrei să te apropii mai mult de superiori, avântul pe care ţi-l oferă acest tranzit este unul care te ajută să faci progrese mari în plan profesional, indiferent de obiectivele tale pe termen mai lung sau mai scurt. Consecvenţa şi profesionalismul sunt, de fapt, cheia reuşitei profesionale.

HOROSCOP 2 februarie - Rac 

Luna migrează astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, motiv pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului s-ar putea să susţină examene, în timp ce alţii(te) organizează sau pleacă într-o deplasare ori se ocupă de procese birocratice complexe. Oricare ar fi situaţia, cert este că vei avea multe de învăţat de pe urma experienţelor de astăzi, lucruri pe care le vei putea utiliza şi în viitor, în alte situaţii mai mult sau mai puţin asemănătoare. Tot azi ai putea avea parte şi de unele revelaţii binevenite cu privire la o situaţie curentă de viaţă.

HOROSCOP 2 februarie - Leu 

Luna ajunge azi în casa raporturilor de forţe din relaţii, ceea ce înseamnă că trebuie să gestionezi cu atenţie modul în care se manifestă autoritatea între tine şi partenerul de viaţă ori cei cu care lucrezi. În caz contrar, se poate ajunge la lupte aprige pentru putere ori la situaţii în care apar discuţii în contradictoriu referitoare la bani. Aşadar, trebuie să te asiguri că nu laşi chestiuni importante nediscutate, fapt care poate conduce la neînţelegeri care pot complica şi mai mult lucrurile. Fii sincer(ă), dar dă dovadă de tact atunci când simţi că părerile tale pot fi percepute greşit.

HOROSCOP 2 februarie - Fecioară

Luna intră astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care accentul cade astăzi pe interacţiunea între tine şi cel drag, respectiv cei cu care lucrezi. Acest tranzit ar putea să aducă în atenţie unele diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate în raport cu cei, dar dacă analizezi lucrurile cu mai multă atenţie, vei vedea că le poţi pune totuşi în slujba proiectelor voastre comune. La ceea ce nu excelezi tu se pricep ei şi invers, astfel că puteţi face o echipă şi mai bună tocmai pe baza acestor trăsături care, la prima vedere, nu par compatibile.

HOROSCOP 2 februarie - Balanţă

Luna poposeşte astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, fapt pentru care se prefigurează o zi plină şi solicitantă la locul de muncă. Pe de altă parte, se pare că faci faţă bine stresului şi că nivelul de randament de care dai dovadă este unul care reuşeşte să acopere necesarul pentru sarcinile zilei. Dacă îţi mai rămâne energie după programul de la serviciu, poate că nu ar fi rău dacă ai încerca să faci puţină mişcare ori să te ocupi de treburile casnice care nu mai suportă amânare pe finalul acestei săptămâni. Dar nu neglija odihna.

HOROSCOP 2 februarie - Scorpion

Luna ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, motiv pentru care interacţionezi bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi pare că aveţi idei similare despre ceea ce intenţionaţi să faceţi după programul de la serviciu ori de la şcoală. În cazul în care ai programat astăzi o întâlnire romantică, lucrurile vor merge fix aşa cum ţi-ai imaginat. Iar dacă nu există cineva special în viaţa ta deocamdată, încearcă să ieşi şi să te faci văzut(ă). S-ar putea ca o persoană anume să îţi atragă atenţia.

HOROSCOP 2 februarie - Săgetător 

Luna poposeşte astăzi în casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că te bucuri de o atmosferă plăcută în raport cu cei dragi. Rezonezi bine cu ei, iar diferenţele de mentalite şi/ sau de personalitate, alteroi greu de trecut cu vederea, nu mai par astăzi la fel de vizibile. Profită de această oportunitate pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi, dar şi pentru a discuta despre subiecte pe care ţi-a fost greu să le abordezi în raport cu ei. În felul acesta, s-ar putea să ajungeţi la un consens pe care îl aşteptaţi de multă vreme.

HOROSCOP 2 februarie - Capricorn

Luna îşi face azi intrarea în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te face un partener de discuţie extrem de plăcut, atât în plan profesional, cât şi în viaţa personală. Ştii să citeşti printre rânduri şi să vezi dincolo de cuvinte, mai aproape de ceea ce încearcă interlocutorii să îţi spună. Acest lucru îţi poate oferi un avantaj real în cadrul negocierilor sau în cadrul întâlnirilor profesionale. Laşi impresia unei persoane pe care se poate conta, care înţelege şi ştie să îşi asculte partenerii de discuţie. În felul acesta, atragi atenţia într-un mod pozitiv, care îţi aduce beneficii.

HOROSCOP 2 februarie - Vărsător

Luna progresează astăzi în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te intersecteazi astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Pe de altă parte, energia semnului care stă peste acest sector în astrograma ta generală este una nu tocmai stabilă, ceea ce prefigurează un risc de a cădea pradă tentaţiilor, de a lăsa banii să ţi se scurgă printre degete. Încearcă să nu laşi ca lucruri să ajungă acolo, căci s-ar putea să nu îţi mai permiţi alte achiziţii extram de importante pentru viitorul unor proiecte personale.

HOROSCOP 2 februarie - Peşti

Luna ajunge azi în semnul naşterii tale, semn că, în a doua parte a săptămânii, te bucuri de un plus de energie şi de încredere în propria persoană. Pe de altă parte, există riscul să creezi o impresie diferită tuturor persoanelor cu care intri în contact. Din acest motiv, este foarte important să dai dovadă de autencitate. În felul acesta, nu te vei simţi presat(ă) să afişezi câte o mască difertă în raport cu interlocutorii tăi. În plus, te vor aprecia pentru cine eşti cu adevărat, cu punctele tale forte, dar şi cu aspectele la care mai trebuie să lucrezi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici