HOROSCOP 2 mai. Venus schimbă semnul. Spirit de iniţiativă în relaţii şi noroc de profituri

Venus ajunge în Berbec, semnul exilului său diurn, unde rămâne până pe 28 mai, când trece în Taur. Până atunci, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) şi cele de Foc (Leu, Săgetător) se bucură de spirit de iniţiativă în relaţii.

9773 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 mai. Venus schimbă semnul. Spirit de iniţiativă în relaţii şi noroc de profituri

HOROSCOP 2 mai. Venus schimbă semnul. Spirit de iniţiativă în relaţii şi noroc de profituri

HOROSCOP 2 MAI - Berbec

Venus poposeşte azi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un plus de şarm, carismă şi încredere în propriile forţe. Aşadar, nu ai nicio problemă în a te integra cu succes şi fără prea multe eforturi în orice mediu, de la cele mai elitiste până la cele mai simple. Ştii să vorbeşti pe limba tuturor şi să proiectezi în exterior o imagine care să nu treacă neobservată. Pe de altă parte, trebuie să fii atent(ă), căci în anumite contexte, s-ar putea să fie nevoie să moderezi anumite reacţii, să afişezi mai multă diplomaţie şi tact în raport cu ceilalţi.

HOROSCOP 2 MAI - Taur

Venus ajunge astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi vină în minte în această perioadă momente trăite în trecut cu partenerul de viaţă actual sau cu altcineva din trecutul tău amoros. În anumite cazuri, s-ar putea ca acest tranzit să aducă în peisajul prezent un fost partener, care caută să reînchege legăturile. Gândeşte-te bine ce anume încearcă Universul să te înveţe cu aceste amintiri sau cu faptul că revine cineva din trecutul amoros în actualitate. De asemenea, ai grijă dacă dacă curs unei idile pentru că riscă să apară unele complicaţii mari.

HOROSCOP 2 MAI - Gemeni

Venus îşi face apariţia azi în casa proiectelor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar. Pe de-o parte, acest tranzit anunţă colaborări care te inspiră şi care te ajută să îţi regăseşti spiritul de iniţiativă. Aşadar, sunt de aşteptat progrese spontane, neaşteptate în cadrul proiectelor pe care le coordonezi sau în care eşti implicat(ă). De asemenea, apar feţe noi în anturajul tău de prieteni, persoane care te provoacă să vezi anumite lucruri din perspective noi. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă ce riscuri îţi asumi şi câtă încredere acorzi oamenilor de lângă tine, mai ales celor noi.

HOROSCOP 2 MAI - Rac

Venus ajunge astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că te bucuri de priză la superiori. Ai putea observa, de asemenea, că punctul tău de vedere şi părerile tale au mai multă greutate. De asemenea, este posibil să cunoşti persoane influente din domeniul tău de activitate, cu care poţi ajunge să legi nişte relaţii solide destul de repede. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă cât de multe îţi permiţi în raport cu aceste persoane pentru că există riscul să forţezi unele limite care ar trebui să rămână neatinse cel puţin pentru un timp.

HOROSCOP 2 MAI - Leu

Venus îşi face intrarea în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest tranzit este de bun augur pentru nativii(ele) implicaţi(te) în relaţii la distanţă sau cu persoane de altă religie şi/ sau naţionalitate. Diferenţele, dar şi kilometrii care vă despart sunt mai uşor de gestionat în această perioadă. Unele cursuri pe care le urmezi în această perioadă sau momente de cotitură în plan academic te învaţă lucruri noi despre tine şi dacă merită într-adevăr să te bazezi pe unele persoane de lângă tine. Anumite cunoştinţe te por ajuta să rezolvi probleme birocratice complexe.

HOROSCOP 2 MAI - Fecioară

Venus poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că următoarea perioadă stă sub semnul unor colaborări în plan profesional sau cu partenerul de viaţă. Intenţionaţi sau aţi pus deja finanţe la comun pentru a pune pe picioare un proiect sau pentru a profita de o oportunitate care promite să aducă nişte profituri frumuşele. Reuşita depinde de capacitatea de a păstra echilibrul în raportul de forţe. Mai exact, dacă cineva încearcă să se impună excesiv, asumându-şi riscuri de pe urma cărora ar avea toată lumea de suferit dacă se întâmplă ceva, pot apărea probleme.

HOROSCOP 2 MAI - Balanţă

Venus îşi face apariţia în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că relaţionezi bine în această perioadă cu cei cu care lucrezi, dar şi cu partenerul de viaţă. Există un spirit de competiţie între voi care vă ajută să faceţi progrese în tot ceea ce v-aţi propus să realizaţi, dar şi să evoluaţi unul în raport cu celălalt. Pe de altă parte, s-ar putea ca spiritele să se inflameze mai uşor în aceste săptămâni. Încearcă să ai mai multă grijă cum gestionezi momentele tensionate pentru că riscă să izbucnească într-un foc de paie, intens şi mistuitor.

HOROSCOP 2 MAI - Scorpion

Venus începe azi să tranziteze casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că ai parte de o atmosferă armonioasă la serviciu în săptămânile care urmează. Nivelul tău de energie este, de asemenea, la cote optime şi te bucuri de un randament bun. S-ar putea totuşi să ai de-a face cu episoade în care tragi prea mult de tine sau întinzi coarda mai tare decât ar trebui în raport cu colegii de muncă. Este important să ai grijă cât de departe mergi pentru că există riscul să-ţi propui prea mult sau să forţezi nota.

HOROSCOP 2 MAI - Săgetător

Venus traversează de azi înainte casa copiilor şi a iubirii din horoscopul tău solar, motiv pentru care te bucuri de momente frumoase în această perioadă în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care eşti single, s-ar putea să observi că primeşti mai multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor), că apar mai multe oportunităţi de flirt pe care merită să le explorezi. De asemenea, este o perioadă bună în care să te ocupi de hobby-urile tale, să îţi antrenezi talentele înnăscute. Ele îţi oferă satisfacţie aproape imediat şi îţi sporesc încrederea în forţele proprii fără niciun efort.

HOROSCOP 2 MAI - Capricorn

Venus intră astăzi în casa familiei din astrograma ta generală, fapt pentru care te bucuri de o atmosferă liniştită în raport cu cei dragi, în ciuda diferenţelor de personalitate şi/ sau de mentalitate care mai ies la iveală din când în când. Simţi că poţi discuta mai deschis cu rudele anumite subiecte, că tratează cu mai multă flexibilitate unele subiecte tabu ori pe care le-ai tot măturat sub covor dintr-un motiv sau altul în ultima vreme. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă cât de tare încerci anumite limite pentru că există riscul să mergi prea departe, să exagerezi.

HOROSCOP 2 MAI - Vărsător

Venus progresează azi în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să fii un partener de discuţie abil, care ştie când şi cum anume să se impună. De asemenea, reuşeşti să iniţiezi conversaţii fără prea multe eforturi, dar şi să impui direcţia pe care acestea o urmează. În anumite situaţii, însă, există posibilitatea să laşi impresia unei persoane condescendente, care încearcă să demonstreze că are dreptate mereu. Aşadar, trebuie să fii pregătit(ă) să laşi de la tine în anumite ocazii, să nu îţi permiţi prea multe în raport cu unii interlocutori pe care vrei să-i impresionezi cumva.

HOROSCOP 2 MAI - Peşti

Venus poposeşte astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi cu mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Cele mai multe din ele vin prin interacţiunea cu cei de la serviciu sau din domeniul de activitate ori prin conversaţiile cu prietenii. Nu-ţi lipseşte spiritul de iniţiativă, iar în cele mai multe situaţii, ştii exact când să acţionezi pentru a nu trece pe lângă tine. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la riscurile pe care ţi le asumi profitând de ele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici