HOROSCOP 2 septembrie 2021. Eforturi în zadar pentru aceste zodii. Este nevoie de şi mai multă muncă

Marte din Fecioară aderă la o opoziţie cu Neptun retrograd din Peşti, semn că eforturile zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să nu producă astăzi niciun rezultat.

16833 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 septembrie 2021. Eforturi în zadar pentru aceste zodii. Este nevoie de şi mai multă muncă

HOROSCOP 2 septembrie 2021. Eforturi în zadar pentru aceste zodii. Este nevoie de şi mai multă muncă

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Berbec

Ai parte de o zi complicată la serviciu, generată cel mai probabil de starea de tensiune în care te afli cu colegii de muncă sau din cauza unor sarcini de serviciu care te stresează destul de tare. Din acest motiv, dai dovadă de un randament relativ scăzut şi există riscul să internalizezi aceste probleme, să te afecteze şi din punct de vedere fizic. Încearcă să îţi impui o oarecare ordine în programul de muncă şi vei vedea că, încetul cu încetul, se va rezolva orice încurcătură. Străduieşte-te să rămâi calm(ă) şi într-un final, le vei da de capăt foarte uşor.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Taur

Simţi astăzi nevoia să te concentrezi pe momentul prezent, să te bucuri de timpul tău liber, de momente de calitate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. S-ar putea să-ţi fie însă greu să faci toate aceste lucruri fără a compromite unele şanse de progres în ceea ce priveşte planurile tale de viitor ori proiectele de grup. Din păcate, timpul de care dispui astăzi nu îţi permite să le faci pe toate la superlativ, dar dacă te organizezi mai atent, nu vei pierde din frâu nici acele preocupări care îţi vor aduce beneficii cândva mai târziu.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Gemeni

Viaţa de familie te preocupă destul de mult în această perioadă. S-ar putea să fie vorba de probleme de familie care ocupă un loc ridicat pe lista ta de priorităţi ori chestiuni gospodăreşti care necesită mai multă implicare din partea ta. În orice caz, este de înţeles dacă îţi vine greu să te concentrezi la serviciu, dacă nu te poţi ridica la aşteptările superiorilor. Încearcă să te achiţi aşa cum poţi de sarcinile de la locul de muncă şi să încerci să rezolvi problemele de acasă pentru ca mâine să revii cu forţe proaspete la serviciu, să te revanşezi pentru astăzi.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Rac

Felul în care comunici astăzi este unul asertiv, menit să te ajute să îţi impui punctul de vedere, dar pot exista unele situaţii în care nu ai dreptate şi rişti să ai de pierdut dacă nu eşti mai receptiv(ă) la ceea ce-ţi spun ceilalţi. De regulă, nu este greu să observi care ar putea fi aceste situaţii: atunci când toată lumea se raliază în jurul unei idei şi tu n-ai argumente s-o combaţi, înseamnă că trebuie să te laşi păgubaş(ă) şi să admiţi că poate chiar aşa stau lucruri. Dacă le ceri să-ţi explice de ce-i aşa, te vor ajuta.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Leu

De curând şi astăzi inclusiv, se prea poate să fi făcut mai multe cheltuieli decât ar fi fost indicat. Nici nu este de mirare că bugetul tău s-a cam subţiat, că trebuie să faci ceva pentru a te repune pe picioare la acest capitol. Un prim pas ar fi acela de a analiza atitudinea pe care o ai faţă de finanţe, să vezi dacă ai tendinţa să-ţi justifici cheltuieli care nu figurează pe lista ta de cumpărături. Dacă te afli într-o astfel de situaţie, te-ar putea ajuta să eviţi o perioadă siturile sau magazinele preferate, până te repui pe picioare.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Fecioară

Ştii să te impui astăzi pe plan social şi personal, să te asiguri că primează punctele tale de vedere asupra celor din jur. Pe de altă parte, există riscul să mergi prea departe cu o astfel de atitudine, să dai impresia unei persoane agresive mai degrabă decât încrezătoare în forţele proprii. Ai grijă în special la felul în care te raportezi la partenerul de viaţă şi la cei cu care lucrezi, cu care trebuie să formezi o echipă în loc să te războieşti pentru autoritate. Dacă te concentrezi pe colaborare mai mult decât pe competiţie, rezultatele vor veni mai repede.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Balanţă

Se întrevede o zi destul de grea la serviciu, precipitată cel mai probabil de faptul că nu eşti într-o stare de spirit prea bună sau te confrunţi cu unele probleme de sănătate. Fie că este vorba de oboseala din ultimele zile ori de o dezamăgire personală sau de o afecţiune care revine în peisaj, este clar că randamentul tău va lăsa de dorit. Încearcă să te concentrezi pe treburile urgente şi să le laşi pe mâine pe cele care sunt prea greu de dus la îndeplinire azi. În caz contrar, rişti să te alegi cu unele erori dificil de corectat.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Scorpion

Eşti hotărât(ă) astăzi să înregistrezi astăzi progrese în ceea ce priveşte planurile de grup şi/ sau proiectele de viitor. Ai idei de strategii, dar şi persoane care te pot ajuta în acest sens, fie prin intermediul unor sfaturi, fie prin resursele materiale de care ai nevoie pentru a implementa un plan. Pe de altă parte, însă, nu îţi rămâne prea mult timp de petrecut cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Încearcă să le explici faptul că este vorba despre o situaţie temporară, că vei avea grijă să te revanşezi faţă de ei cât mai curând posibil, în weekend.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Săgetător

S-ar putea să te întâlneşti cu nişte oportunităţi de a ieşi în evidenţă pe plan profesional, prin intermediul unor discuţii cu superiorii sau printr-o sarcină pe care o duci la bun sfârşit într-un mod în care puţini dintre colegii tăi ar fi reuşit. Din acest motiv, s-ar putea să petreci timp suplimentar la serviciu, lucru care nu le va cădea deloc bine celor dragi. Încearcă să vezi dacă îi poţi face pe apropiaţi să înţeleagă de ce eşti nevoit(ă) să amâni unele planuri de familie ori angajamente gospodăreşti. În fond, vă veţi bucura cu toţii dacă obţii curând o promovare.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Capricorn

Astrele te ajută astăzi să-ţi formezi repede o părere cu privire la situaţiile cu care ai de-a face. Ştii exact cu ce probleme te confrunţi şi cum ar trebui să le gestionezi, dar felul în care îţi transmiţi punctele de vedere s-ar putea să lase de dorit. Dai impresia că nu ai înţeles prea bine care este situaţia şi riscă să se ajungă la neînţelegeri. Prin urmare, ţi-ar prinde bine să îţi notezi unele lucruri, să te asiguri că le incluzi în discuţiile cu ceilalţi. În plus, este foarte important să apelezi la un limbaj simplu şi clar, fără echivoc.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Vărsător

Dacă eşti implicat(ă) într-un parteneriat sau o colaborare ori ai făcut nişte investiţii cu partenerul de viaţă, s-ar putea să vezi că deciziile financiare luate de curând nu au fost cele mai bune. S-ar putea să fii foarte aproape de un eşec financiar, pe care nu îl poţi evita decât dacă iei unele decizii urgente, fără să stai prea mult pe gânduri. Convoacă-i imediat la o discuţie pe cei implicaţi - colaboratori, asociaţi - persoana iubită - şi încercaţi să vedeţi împreună ce este de făcut, astfel încât să nu cădeţi priză riscului de a încasa unele pagube peste care se trece greu.

HOROSCOP 2 septembrie 2021 - Peşti

Se manifestă azi tensiuni în raport cu cei din jur, dar mai ales în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Vina, se pare, nu-ţi aparţine ţie decât într-o mică proporţie; mai exact, s-ar putea să îţi fie greu să te ridici la standardele impuse de ei ori să ai un ritm de a face lucrurile la fel de alert ca al lor. Încearcă să le propui să faceţi schimb de sarcini, dar şi să le spui că poate ar trebui să-şi recalibreze aşteptările în anumite privinţe. Cu calm şi tact, vei ajunge la ei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici